Şimdi Ara

MSI GE60'a denk var mı? Fiyatına değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2000-2200 arası oyun için laptop bakıyordum. Notebookcheck.net 'e bakarak ekran kartı performanslarını fln inceledim ve burdan yola çıkarak class 1-2 görünen kartlara yoğunlaşmaya çalıştım. Fakat piyasada sürekli ortalama aynı kartlar var. Bikaç modelde iyi ekran kartı görebildim.

Bunlardan birisi de ge60. Fiyatı da çok kötü gelmedi gözümehttp://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nd-454tr-notebook-urun9405.html

Cihaz ztn oyun için yapılmış fakat şunu merak ediyorum. Gerçekten bu fiyata değer mi? Ortalama buna yakın daha ucuz makine var mıdır? Soruyorum çünkü mesela bu cihazın klavyesi güzel fln hani pek umrumda olan bi ayrıntı değil. Bu tür yan özellikler yüzünden fiyatın artmasını istemem. Mühim olan performans benim için. Tabi bu arada Casperların kasası gibi de durduğu yerde dökülen cinsten de sağı solu dandik olsun istemem.

Dediğim gibi değer mi yada muadili başka cihaz var mı? 8gb ram baktım hep. Ayrıca bu cihazda i5 diyor piyasadaki diğer i7lerden fln performansı nasıldır?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 27 Haziran 2013; 21:22:25 >

• Gayet iyi urun.
    F/p krali

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla güzel kardeşim bende masaüstümü satıp alıcam kafaya koydum (masaüstünü satıpda bir laptopu almak bildiğin aptallık ama işim gereğide mecburum buna)bende 1 haftadır araştırmalar içerisindeyim senin gibi asus'dan mı yana şansımı kullansam
    yoksa MSI'danmı bilemedim açıkcası, elano68 arkadaşımızında dediği gibi her ne kadar F/P ürünü olduğunu belirtsede nedense bir laptop alındığında bana göre 17.3 ekranına sahip olmadıkdan sonra hiç haz vermiycekmiş gibi düşünüyorum nedense ,okadar para veriyoruz sonuçta bu ekran meselesine bile kafayı takmış durumdayım ama 2 ay kadar sabredersek yeni gamer laptopların piyasaya gireceği söyleniyor bence beklemekde fayda var hiç olmassa fiyatlarıda düşebilir bu G60'larında belki :) ben sözü yinede diğer arkadaşlara bırakıyorum :)
  • MSİ gayet iyi bir marka ama bu fiyata yakın bir fiyata i7 3630qm lisine bakın bence
  • MSI'ın GE60 serisine denk değil ama yakınından geçen Lenovo Y500 ve Asus N56VZ modelleri var.
    Tavsiyem GE60 modellerinden yana olur
  • Cevaplar için teşekkürler. F/P ürünü diyorsanız o modelin i7 olanını almayı düşünüyorum. Diğer asus ve lenovoya baktım. Asus iyice pahalı. Lenovoyla karşılaştırınca biraz daha para çıkıp msi almak daha mantıklı geldi. Yalnız yeni modeller çıkacaksa biraz daha bekleyeceğim. Fiyatları belki biraz daha iner.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha fazla inmez suu ankinden

• y500 sli olanı da varmış onu yeni gördüm şimdi kafam karıştı msi mı yoksa sli lenovo mu
  • Msi tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Msi tabiki

Araştırıyorum bakalım. İkisi arasında Nikon-Canon foto makinesi tartışması gibi gidiyor ikisine de iyi diyorlar.
  • Msi daha sorunsuzdur
    Lenovoya bulasma derim

• f/p olarak daha iyisi yok, gtx660m gibi bir kartı bu fiyatlara bulamazsın. Asus 2700 liralık laptoplarında bile 650m kullanmış. Tek alternatifi lenovo y500 sli olabilir ama ondada sli kartın bir takım dezavantajları, dvd sürücü olmaması hdd hızının yavaş olması gibi dezavantajlar var. Ayrıca notebook kullanıcılarının başının belası ısınma problemide msi da minimum. Sogutma sistemi gerçekten cok iyi. Bana sorarsan hızlıal veya sanalmarketimden 459xtr al. Yanında çanta ve mouse a ek olarak 500 gb usb 3.0 taşınabilir hdd hediyesi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msı ge60 modelini düşünün
  • Bide 3.nesil yeni i5ler cıkmış. Şimdiki i7lerden iyi midir nasıldır bilgisi olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Bide 3.nesil yeni i5ler cıkmış. Şimdiki i7lerden iyi midir nasıldır bilgisi olan var mı

412trdeki de 3.nesil i7
    İ7 daha iyi tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

Bide 3.nesil yeni i5ler cıkmış. Şimdiki i7lerden iyi midir nasıldır bilgisi olan var mı

412trdeki de 3.nesil i7
    İ7 daha iyi tabi

412tr aklıma yattı gibi şu ssd mevzusuna bakıyorum pek bilgim yok bikaç yerde gördüm kafam karıştı
  • Bu cihazlara benim de aklım yattı. Daha iyi bir alternatif var mı diye bakıyorum ama henüz Y500 dışında bir şey bulamadım. MSI'larda ise sizce i7 aradaki 300 tl farka değer mi? 2000 tl'nin çok üstüne çıkmak istemiyorum da.

• 412tr alin
    Bi de msata ssd alin
    Tadindan yenmez

• @elano68 lenovo almışsın ama lenovoyu kötülüyorsun. memnun kalmadın mı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.