Şimdi Ara

MSİ GE60-2QE MODELİNİ NASIL BİLİRSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugünlerde çok büyük gaming laptop araştırmalara girdim lenovo y50-70 den tek farkı sanırsam;

Msi olması + 128 gb ssd takılı olması + çanta + gaming mouse veriyorlar.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge60-apache-pro-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-128ssd-1tb-156-gtx960-2gb-w81.html

Sizce hangisini almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 15 Kasım 2015; 18:28:36 >

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımcı olacak arkadaş yok mu?

güncel.
  • Aynı ürün listemde var. Takip ediyorum.
  • Tuykil T kullanıcısına yanıt
    Aldıktan sonra beni kaç sene götürür 3-5 sene rahat bir şekilde keyif alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alihancetintr

Aldıktan sonra beni kaç sene götürür 3-5 sene rahat bir şekilde keyif alabilir miyim?

Heralde alınır. Dediğim gibi ben de bu laptop hakkında bilgi, öneri bekliyorum.

Lenovo hakkında olumsuz yorumlar geldi, harddiski sorunlu, ses yapıyo vs şeklinde o yüzden onu eledim.

Msi gayet güzel gözüküyor kağıt üzerinde.
  • Tuykil T kullanıcısına yanıt
    İki arkadaşım Y510 modelini kullanıyor gtx755m sli ekran kartı mevcut sanırsam baya memnunlar birisi 1 senedir, birisi 3 senedir kullanmakta hiç bir sorunla karşı karşıya gelmemişler fiyat şuan 3500 lira lakin onu alacağıma gtx960m li olan modellere yönelmek daha iyi gözüküyor. Msi nin bu modeli lenovo ile aynı fiyata çıktığından bana daha cazip geldi sonuçta msi bilenen en iyi markalardan biri kafam ağırmaz diye düşünüyorum beni 5 sene götürücek bir makina
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.