Şimdi Ara

MSI GE60 2PE Apache Pro FPS Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba.
    Başlıkta belirttiğim MSI GE60 2PE Apache Pro laptop kullanıcısıyım. Fakat performansından hiç memnun değilim ve ısınma sorunları yaşıyorum. 1.5 yıllık makine fakat ilk aldığımda da performansı çok iyi gibime gelmemişti lakin o Zaman'lar oyun oynamak için çok vaktim olmadığından çok dikkatimi çekmemişti. Şimdi ise bununla ilgili bilgi istiyorum.

    Diablo 3 full grafikte fps 30 falan oluyor.
    Albion online da full grafik ve tam ekranda donmalar söz konusu.
    Dota 2 de de aynı donmalar söz konusu fps 30 larda oluyor düşük grafiğe alsam da oyunu.

    Bunun sebebi nedir? Neden böyle düşük bir performans alıyorum? Yanlış birşeyler mi yapıyorum ? Yapmam gereken birşey? Yapabileceğim bir şeyler var mı? Genel olarak bu gibi sorularım var sizlere. Bilgisi olan varsa rica ediyorum benimle paylaşabilir mi o bilgiyi.
    NOT: Laptop yeni format görmüş sürücüleri yüklü. Isınma sorunu da yaşıyorum. Yani şöyle cpu sıcaklığı çok oyun farkettirmeden 90 larda geziyor.

    i7 2.5 işlemci turbo 3.2
    16gb ddr3 ram
    Gtx 860m ekran kartı
    İşletim sistemi 200 gb ssd hard diske yüklü
    İşletim sistemi Windows 10 Home

    Ek olarak GE70 2OW(modelini yanlış hatırlıyor olabilirim) laptopa sahip bir arkadaşım hiç bir sorun yaşamıyor. Hiçbirzaman ne ısınma ne de fps sıkıntısı yaşamış. Benim pc onunkinde düşük olabilir ama en azından bu performans düşük gibime geliyor, değil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Garantisi varsa servise gönderin direk bahsettiğiniz değerler inanılmaz komik. Benim R7 250 kartım giriş seviyesi denilebilecek bir model. Bahsettiğiniz oyunları siler süpürür. Kesinlikle bir problem olmalı Hocam.
  • Malesef garantiye yollayamıyorum garantisi bitti. Teşekkür ederim öneriniz için. Birde not olarak entegreden açılmıyor oyunlar nvidea da kendim ayarladım. Başka fikirler de bekliyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.