Şimdi Ara

MSİ GE60 20c mi lenovo y510p sli mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende Lenovoyu bekleyenlerdenim,sli modeli 2500 tl üstü olmaz ise çok güzel satış yapacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iPhone 3GS 8GB Black- iPhone 4 16GB Black-iPhone 4S 16GB Black-iPhone 5 32GB White-
    Lenovo IdeaPad Y500 [GT750M] SLI
    -iPad Mini 32GB White-
  • MSI ge60 20c de bildiğim kadarıyla GT750M var . Ha ben bi yerden GE60 2OE bulurum derseniz tartışırım . Şu anda lenovo derim çünkü SLI desteği olmayan oyunlarda ikiside yaklaşık değer verirken Lenovo 1.5 kat daha iyi olacaktır . işlemci de falan bir sorun sıkıntı yok arasında aynı şey zaten ikiside :D Lenovonun tek eksi yönünün HDD nin 5400 RPM olması . Abi 5 yıllık şeyi niye koyuyorsun bu alete . tamam 7200 koy ona razıyım abicim parası verilir . Lenovonun tek eksisi bu ve buda okuma yazma işlemlerinde zaman faktörünü ortaya çıkarır . Ben beklerim hocam yani sabırlı adamım dersen Lenovo tam sana göre ancak ben sabırsızım dersen MSI ı bir düşün . Ancak ben bu ikisi arasında Lenovo seçerim çünkü iki GT750M teoride GTX760 performansına ulaşıyor .

Gelelim MSI GE60 2OE ye . Sli desteği oyunlarda yine lenovo öne geçer çünkü biraz daha senkronize çalışacaktır daha az yük alacaktır yani ana ekran kartını daha az yoracak daha dinç tutacak ultrabay ekran kartına ise yüklenecek ancak bu tüm sistemde büyük bir düşüş yaratmıyor benim bildiğim . Ancak NFS Rivals en büyük örneği olarak SLI desteklemiyor .( BF4 e de desteklemiyor diyor sitesinde ama oyunu açtığında yine ikinci ekran kartı devreye giriyor . Ama onuda desteklemiyor diyor pek anlamadım :D ) Burada MSI öne geçer . FPS açısından çok fark olmaz ancak GTX serileri enerjiyi daha iyi kullandığından sen bir saat sonra ( atıyorum bu değerleri gerçekmi değilmi bilmiyorum ) FPS düşüşü yaşarken MSI 2 saat sonra bile devam edicek takır takır oynatmaya . Bu konuda sen grafik düşürüceksin oynamak için ve hop MSI kafadan galip. Yinede ben o kadar grafişk manyağı değilim hacı 35-60 FPS arası bana yeter diyorsan Lenovo F/P ürünüdür bende almayı düşünüyorum onu tavsiye ederim . Ancak grafik manyağı isen SLI desteklemeyen oyunları düşünerekten bir şekilde MSI GE60 2OE yi bulmalısın . Para bolsa eğer Alienware 14 de düşünebilirsin :D Hadi benden bu kadar bir yardımım olursa ne mutlu bana . Hatam varsada kusura bakmayın bu konular hakkında herkes farklı bişey düyor bende nasıl yorum yapacağımı şaşırdım açıkcası :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.