Şimdi Ara

Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU) (1020. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.404
Cevap
167
Favori
833.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10171018101910201021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 ay önce ge66 modelini aldım ama kasanın sol tarafında bulunan fandan sürtme sesi geliyor çok hafif şekilde. Bu kronik bir sorun mu yoksa elektronik şansı mı.
    Ayrıca biz yapabilirmiyiz yoksa servise mi göndermek mantıklı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aydnksvl kullanıcısına yanıt

    Bu modelde bahsettiğin şekilde kronik sorun yok hocam. Garanti kapsamında teknik servise gönder hallederler.

  • Merhabalar, 2019 yılında aldığım GE75 Raider 9SE model bilgisayarımda S,D ve C harfleri silindi. Garanti kapsamına girer mi değerli forumdaşlar ?

  • tuşların basımında veya işlevinde sıkıntı yoksa girmeyebilir. servisi arayıp bilgi almakta fayda var göndermeden önce.

  • sroad kullanıcısına yanıt

    Tamamdır hocam teşekkürler, tuşların fonksiyonlarında herhangi bir sıkıntı yok sadece görüntü olarak kötü duruyor o kadar.

  • rica ederim. eğer bu durumdan rahatsızsanız servisi arayıp bilgi alın hocam, bu durumda ücretsiz klavye değişimi yapılıyor mu benim bir bilgim yok maalesef.

  • Teknik servisle irtibata geçip sorun hocam, yardımcı olurlar.



    Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU)www.servispoint.com
    ServisPoint - Türkiye'nin en yaygın ve kaliteli servis markası
    http://www.servispoint.com/iletisim.aspx
  • merhaba arkadaşlar


    bu sene içinde gaming laptop almayı planlıyorum daha önce hiç kullanmadım , genel amacım ise steam hesabımı kullanıp yüksek grafikli oyunları oynamaktır , ge raider modelleri ilgimi çekiyor , birde trident konsol şeklinde olan modelleri de var , ikisi arasında kararsız kaldım , daha önce asus kullanıyordum , msi markası da güzel işler yapmaya başladı , bana ge raider yada trident modellerden bi öneri sunabilirseniz sevinirim , ayrıca artıları eksileri nelerdir , yardımcı olursanız çok mutlu olurum , herkese keyifli forumlar dilerim Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU) 

    Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU)


    Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU)

    Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU) 





  • İşlemci ve ekran kartı genel performansı olarak masaüstü sistemler her daim bir kaç gömlek daha iyidir. Ancak cihazı sürekli yanında taşımak istersen, GE66 Raider gibi bir laptop, alacağın en iyi birkaç modelden biri olur.



    https://www.hepsiburada.com/msi-ge66-raider-11ug-262tr-intel-core-i7-11800h-16gb-1tb-ssd-rtx3070-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00000BEDM5

  • Herkese selamlar. Pulse GL76 12UEK i7 12700 32gb ram rtx 3060 modeli kullanıyorum. Yeni olmasına rağmen farkettim ki AI diye bir ayar var ve o seçiliydi. Klavyenin işlemci ve ekran kartı olan bölümü ateş gibi oluyor. Fanlar sessiz çalışıyordu. Msi center dan uç perfermans kısmından auto ya aldım. oyunlara girdiğim anda yüksek fan sesi ve hızı alıyorum. AI dayken 95 derece işlemci sıcaklığı alıyordum. Oyun açar açmaz fanların yüksek sesli ve güçlü dönmesi nomral mı ? Gpu sıcaklıklarında bir anormallik olmuyor. emülatörden pubg mobile bile açsam çok fan sesi oluyor. Adaptöre de el değmiyor.


    İşlemci boşta hiç bir şey yapmazken %6 7 civarında ama msi center da sıcaklığı 60 75 arası sürekli anlık değişiyor. ancak herhangi bir sıcaklık hissetmiyorum kasada. Msi center doğru veri vermiyor mu acaba ? Sanırım oyun oynayacaksam yüksek fan sesine alışmam gerekecek gibi. Herhangi bir arıza varmı diye merak ettim...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covajj -- 27 Mayıs 2022; 0:10:37 >




  • Merhaba, az önce GE70 model laptobum bir anda kapandı ve açılmıyor. Belli kronik bir problem var mıydı, neden oldu fikrim yok. Düşme çarpma hiçbir şey olmadı. Masa başında kullanıyordum çat diye gitti...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    hocam statik elektriğini aldınız mı? eğer almadıysanız pc kapalıyken bataryayı da söküp açma kapatma tuşuna birkaç kez basın ve hatta biraz basılı da tutabilirsiniz. sonra tekrar açmayı deneyin.


    eğer bu şekilde de açılmazsa çip arızası olabilir. laptoplarda en çok görülen sorun genelde bu tür arızalar diye biliyorum.

  • sroad kullanıcısına yanıt
    Hocam gece bataryayı sökülü bıraktım sabah yine çalışmıyordu. Topladım cihazı tanıdık bir bilgisayarcıya götürdüm ölçüm yapmış anakarta hiçbi şekilde elektrik voltaj gelmiyormuş halen orada yarın alacam.

    Yaklaşık 10 senelik cihaz, yine de işimizi görüyordu. Sen bunu resmi servise kargola dediler de çözülür mü, kaç para talep ederler fikrim yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    valla ümidinizi kırmak gibi olmasın ama geçmiş olsun. servispoint benim işim düştüğü dönemde rezalet çalışıyordu. bahsettiğim dönem bi 6-7 yıl falan öncesi. gerçi sizin garantiniz zaten yok o yüzden her şeye kullanıcı hatası diyor olmaları sizi etkilemeyecek ama her ücretlendirme dolar + kdv olarak hesaplanıyor maalesef.Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU) 

  • klavyede bir tane tuş basmıyor, komple klavyeyi değiştirmek istemiyorum. önerisi olan var mı ?

  • Selam beyler,

    Bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. MSI GE73VR 7RE modelindeki bilgisayarım için bir iki değişiklik yapacağım şuan üzerindeki 8*2 toplam 16GB ram çıkarıp 16*2 32GB ram takacağım birde üzerinde 256GB SSD ve 1TB HDD bulunuyor bir adet te boşta SSD yuvası mevcuttu orayada 1TB SSD aldım takacağım peki bu parçaları takarken herhangi birşeyler yapmam gerekli mi ? tanıtma gibi yoksa direk ram değişimi ve ilave ssd takıp çalışır mı uyumlu modelleri aldım zaten

  • Merhaba arkadaşlar Ge70 için kasa bakıyorum satmak isteyenler ulaşabilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler selam birşey sormak istiyorum.


    MSI GE73VR 7RE laptop var 2018 yılından beri sorunsuz bir şekilde kullanıyorum yalnız hiç bios güncellemesi yapmadım sizce yapmalımıyım ?

  • Bu sayfa ölmüş resmen bence kapatın kimse ne cevap verir olmuş nede sayfaya bakar olmuş yeminle çok yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATATURKTC kullanıcısına yanıt
    Merhaba, MSI resmi sayfasında dizüstü bilgisayarınız için sadece 1 adet bios sürümü bulunuyor. Yapılabilecek herhangi bir güncelleme olmadığı için herhangi bir işlem yapmanıza da gerek yoktur.
    Msi 'Ge' Serisi Kullanıcıları Kulübü (ANA KONU)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10171018101910201021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.