Şimdi Ara

MSİ GE 70 AUTOCADDE KASMA SORUNU LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İYİ AKŞAMLAR MSİ GE 70 APACHE 292X TR BİLGİSAYARIM VAR 120 GB SSD VAR 16 GB RAM VAR GTX 850 M VAR İ7 4710 HQ VAR FUL METAL KASA AMA AUTOCAD İ AÇTIĞIMDA KASMA YAPIYOR NEDEN AUTOCAD PROGRAMINDA KASMAMASI GEREKİYOR AMA HATCH KOMUTUNA BASTIĞIMDA MOUSE BAZEN TAKILIYO BİRDE İŞLEMCİ 2.50 GHZ TURBO BOOSTTA 3.50 GHZ AMA BİLGİSAYARIM ÖZELLİKLERDE 2.50 GHZ 2.50 GHZ YAZIYO SORUN BUNDANMI YOKSA ACABA BİLGİSAYAR ANAKARTIN EKRAN KARTINIMI KULLANIYO ONDANMI WİNDOWS 8.1 GPT VERSİON KULLANIYORUM SSD DE SİSTEM VAR PROGRAMLARI HDD YE KURUYORUM
     MSİ GE 70 AUTOCADDE KASMA SORUNU LÜTFEN YARDIM MSİ GE 70 AUTOCADDE KASMA SORUNU LÜTFEN YARDIM

• Merhaba, AutoCAD'i HDD yerine SSD üzerine kurarak denemenizde fayda var. Ayrıca bu programı veya yoğun iş gücü gerektiren uygulamalar açarken Windows üzerindeki '' Güç Seçenekleri '' menüsünden ayarlarınızı '' Yüksek Performans '' olarak ayarlarsanız daha stabil olacaktır. Normal zamanlarda bu ayarı duruma göre değiştirebilir tasarruf sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KODTECH

Merhaba, AutoCAD'i HDD yerine SSD üzerine kurarak denemenizde fayda var. Ayrıca bu programı veya yoğun iş gücü gerektiren uygulamalar açarken Windows üzerindeki '' Güç Seçenekleri '' menüsünden ayarlarınızı '' Yüksek Performans '' olarak ayarlarsanız daha stabil olacaktır. Normal zamanlarda bu ayarı duruma göre değiştirebilir tasarruf sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

AUTOCAD İ SSD ÜZERİNE KURDUM YİNEDE HATCH KOMUTUNU ÇALIŞTIRDIĞIM ANDA BAŞLIYO KASMAYA TAKILMAYA BAZEN TAKILIYO GELMİYO NEDEN BÖYLE OLUYOR AUTOCAD AÇIKKEN CPU %14 ÇALIŞIYO RAM LER %20 ÇALIŞIYOR 2 SN DE AÇILAN BİLGİSAYAR IN AUTOCAD DE KASMA YAPMASI SİZCE NORMAL BİRŞEYMİ ACABA PROGRAM WİNDOWS 8.1 E UYGUN DEĞİLMİ

• quote:

Orijinalden alıntı: KODTECH

Merhaba, AutoCAD'i HDD yerine SSD üzerine kurarak denemenizde fayda var. Ayrıca bu programı veya yoğun iş gücü gerektiren uygulamalar açarken Windows üzerindeki '' Güç Seçenekleri '' menüsünden ayarlarınızı '' Yüksek Performans '' olarak ayarlarsanız daha stabil olacaktır. Normal zamanlarda bu ayarı duruma göre değiştirebilir tasarruf sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

autocad i öğrenci versiyonu olarak kulanıyorum acaba ondan dolayı olabilirmi
  • Mümkünse bir üst sürüme terfi edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

Mümkünse bir üst sürüme terfi edin.

Ogrenci versionu kullanmamdan dolayimidir sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: Rothes58

quote:

Orijinalden alıntı: batarya zayıf

Mümkünse bir üst sürüme terfi edin.

Ogrenci versionu kullanmamdan dolayimidir sizce

Onla alakası olmaması gerekiyor ama farklı sürüm denemekte fayda var. Büyük ihtimalle sorun olmaz. Sisteminiz yeterli çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarya zayıf -- 3 Mart 2015; 22:32:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Autocad ayarlarından Donanım Hızlandırma Seçeneği Aktif hale getirdiniz mi (Bu ayar aktif değilse autocadi açınca cad ekranında imlec takılarak ilerler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecniker_1986

Autocad ayarlarından Donanım Hızlandırma Seçeneği Aktif hale getirdiniz mi (Bu ayar aktif değilse autocadi açınca cad ekranında imlec takılarak ilerler)

Onu nasil yapicam şu msconfig yazip yapilan ayarmi

• autocad in hangi sürümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecniker_1986

autocad in hangi sürümü

okulda pc lab de autocad 2015 le çizdiğim dosyayı evde öğrenci versiyonuyla açıyorum çok kasıyor şimdi autocad 2014 yükledim ondada çok kastı arkadaşımdada aynı sorun varmış normal kendi öğrenci versionunun üzerinden çizim yapıyorum kasmıyor ama bazı hatch komutlarında kasma yapıyor sorun öğrenci versionundan olabilirmi belkide öğrenci versiyonu beleş diye böyle birşey yapmış olabilirmi autodesk şu an 2014 kullanıyorum
  • Autocad 2015 için autocadi aç çizim ekranında sağ tıkla ve çıkan menüden optionsa tıkla options menüsünden system altında Graphic Performace butonuna tıkla ve açılan ekrandan Hardware Acceleration kısmında sağdaki buton ON açık şeklinde olmalı apply -ok tıkla çık
    Autocad 2014 için ise autocadi aç çizim ekranında sağ tıkla ve çıkan menüden optionsa tıkla options menüsünden system altında Graphic Performace butonuna tıkla ve açılan ekrandan Manuel Tune bölümünü aç çıkan ekranda Enable Hardware Acceleration kısmını tikle apply -ok tıkla çık
  • Autocad 2015 için;
     MSİ GE 70 AUTOCADDE KASMA SORUNU LÜTFEN YARDIM MSİ GE 70 AUTOCADDE KASMA SORUNU LÜTFEN YARDIM

• Autocad 204 için;

MSİ GE 70 AUTOCADDE KASMA SORUNU LÜTFEN YARDIM MSİ GE 70 AUTOCADDE KASMA SORUNU LÜTFEN YARDIM MSİ GE 70 AUTOCADDE KASMA SORUNU LÜTFEN YARDIM

• Ayrıca Autocad hatch komutunda tarama alanını belirtmek için önizleme yapar buda kasmaya sebep olabilir önizlemeyi kapatmak için autocad komut satırına
    HPQUICKPREVIEW yaz bunun karşılığında HPQUICKPREVIEW off olmalı on ise off yap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.