Bas bas bağırmışım orda, İLAN YORUMA KAPALIDIR diye, bu forumun bu huyunu sevmiyorum, her şeyin en iyisini en doğrusunu siz biliyorsunuz. YORUM YAPMAYIN istemiyorum, konu benim konum fikirleriniz sizin olsun arkadaşlar, pahalı ya da ucuz koymuşum bu benim sorunum alacak varsa onun sorunu. Almayacaksanız LÜTFEN ama LÜTFEN kirletmeyin, istemiyorum bakın açık ve net bir şekilde yazıyorum yorum yazmayın. Bu kadar zor olmamalı ya, yani adam basbayağı arsızlık yapıyor, rica ediyorum, lütfen diyorum fikirleriniz sizin olsun, önemsemiyorum. Yüzüne tükürsek şükredecek insanlar var şu forumda ne yazık ki.
Üstte yorum yapan arkadaşın ''piyasayı değerlendirme'' adı altında yapmış olduğunuz enayi arayışı ile ilgili dalga geçercesine gülüşüne verdiğiniz tepkiyi anlamış değilim. Ben şahsen onu destekliyorum. İkinci el bölümü gezin. Sadece mantık dışı fiyatlar istenen ürünlerin olduğu ilanlar yoruma kapatılmaya çalışıyor. Burada yorum yapanlara kızmadan önce kendinizi sorgulayın lütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme