Şimdi Ara

MSI GAMING X RX 480 8 GB 1650 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 MSI GAMING X RX 480 8 GB 1650 TL
    Kendi kasamdan söktüğüm kart, 1070'e geçtiğim için satıyorum. Mining ya da oc yapılmadı. Ne yazık ki taşınırken kutu ve faturayı kaybettim ancak 8 - 9 ay garantisi var sorgulatabiliriz, sıkıntı olmaz. Gelip deneyip test etme imkanınız mevcuttur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma kapalıdır.
    Fiyat : 1650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 25 Kasım 2018 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bas bas bağırmışım orda, İLAN YORUMA KAPALIDIR diye, bu forumun bu huyunu sevmiyorum, her şeyin en iyisini en doğrusunu siz biliyorsunuz. YORUM YAPMAYIN istemiyorum, konu benim konum fikirleriniz sizin olsun arkadaşlar, pahalı ya da ucuz koymuşum bu benim sorunum alacak varsa onun sorunu. Almayacaksanız LÜTFEN ama LÜTFEN kirletmeyin, istemiyorum bakın açık ve net bir şekilde yazıyorum yorum yazmayın. Bu kadar zor olmamalı ya, yani adam basbayağı arsızlık yapıyor, rica ediyorum, lütfen diyorum fikirleriniz sizin olsun, önemsemiyorum. Yüzüne tükürsek şükredecek insanlar var şu forumda ne yazık ki.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Üstte yorum yapan arkadaşın ''piyasayı değerlendirme'' adı altında yapmış olduğunuz enayi arayışı ile ilgili dalga geçercesine gülüşüne verdiğiniz tepkiyi anlamış değilim. Ben şahsen onu destekliyorum. İkinci el bölümü gezin. Sadece mantık dışı fiyatlar istenen ürünlerin olduğu ilanlar yoruma kapatılmaya çalışıyor. Burada yorum yapanlara kızmadan önce kendinizi sorgulayın lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.