Bildirim
MSI Gaming Mouse Macro
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Sağ tarafta NEW diceksin,daha sonra START RECORD diceksin.Eğer tuşların basış zamanları senin o anki basış zamanlamanla aynı olsun istersen RECORD DELAYS BETWEEN KEY COMMANDS işaretle.Daha sonra Sağ tık+Sol tık+Q+Q yap ve OK de.Aşağıdaki LOOP TIMES ise senin makro tuşuna bastığında bu makroyu kaç defa tekrarlayacağını söyler 1 ise Sağtık+Soltık+Q+Q yapar 2 ise Sağtık+Soltık+Q+Q+Sağtık+Soltık+Q+Q yapar . -
quote:
Orijinalden alıntı: DH | equ*
Sağ tarafta NEW diceksin,daha sonra START RECORD diceksin.Eğer tuşların basış zamanları senin o anki basış zamanlamanla aynı olsun istersen RECORD DELAYS BETWEEN KEY COMMANDS işaretle.Daha sonra Sağ tık+Sol tık+Q+Q yap ve OK de.Aşağıdaki LOOP TIMES ise senin makro tuşuna bastığında bu makroyu kaç defa tekrarlayacağını söyler 1 ise Sağtık+Soltık+Q+Q yapar 2 ise Sağtık+Soltık+Q+Q+Sağtık+Soltık+Q+Q yapar .
Dediğini yaptım hocam çok çok teşekkürler bilmiyordum bunu, ama şimdide oyunda yapmıyor bu lanet olası şeyi ya kafayı yediriyor normalde oyun dışında yapıyorum oyunu açtığımda olmuyor ne yapmam gerek hocam? -
Güncel beyler...quote:
Orijinalden alıntı: BluesHunterquote:
Sağ tarafta NEW diceksin,daha sonra START RECORD diceksin.Eğer tuşların basış zamanları senin o anki basış zamanlamanla aynı olsun istersen RECORD DELAYS BETWEEN KEY COMMANDS işaretle.Daha sonra Sağ tık+Sol tık+Q+Q yap ve OK de.Aşağıdaki LOOP TIMES ise senin makro tuşuna bastığında bu makroyu kaç defa tekrarlayacağını söyler 1 ise Sağtık+Soltık+Q+Q yapar 2 ise Sağtık+Soltık+Q+Q+Sağtık+Soltık+Q+Q yapar .
Dediğini yaptım hocam çok çok teşekkürler bilmiyordum bunu, ama şimdide oyunda yapmıyor bu lanet olası şeyi ya kafayı yediriyor normalde oyun dışında yapıyorum oyunu açtığımda olmuyor ne yapmam gerek hocam?
Alıntıları Göster
-
Sorununu biliyorum denetim masasinsan bir ayar ile ilgili yarim saattir arastiriyorum ama bulamadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kahlan312
Sorununu biliyorum denetim masasinsan bir ayar ile ilgili yarim saattir arastiriyorum ama bulamadim
Bende kafayı yicem ya normalde oluyor q q falan yapıyor ama oyunda yok. Oyunun .exe dosyasınıda atadım ama yok. -
Yok ugrasma oyun ayarlariyla kardesim kullanici ayarlarinda bi ayari isaretlemen gerek inan hatirlayamadim yabanci forumlari arastirsan bulursun 30dk aradim simdi bulamadim inan benimde basima gelmisti
quote:
Yok ugrasma oyun ayarlariyla kardesim kullanici ayarlarinda bi ayari isaretlemen gerek inan hatirlayamadim yabanci forumlari arastirsan bulursun 30dk aradim simdi bulamadim inan benimde basima gelmisti
Sizdede mi MSI Gaming Mouse var? bide şuanda çalışıyor mu oyunlarda? -
Hayır benim deathadder im var bu laptoplarda tuslu mouselarda olan genel bir problem eminim seninkide laptoptur
quote:
Hayır benim deathadder im var bu laptoplarda tuslu mouselarda olan genel bir problem eminim seninkide laptoptur
Evet laptop :) Bende araştırıyım zaten araştırıyorum 1-2 gündürde hiçbir yanıt bulamadım sorunumla ilişkin çıldırmak üzereyim :) Bi ara gidip X7 almak bile aklıma geldi -
quote:
Zaten imzasında laptop olduğu yazıyor -
quote:
quote:
Zaten imzasında laptop olduğu yazıyor
Evet :D Hocam siz biliyor musunuz peki? Neden olmuyor bu -
quote:
Orijinalden alıntı: BluesHunter
quote:
quote:
Evet :D Hocam siz biliyor musunuz peki? Neden olmuyor bu
Hiç bir fikrim yok.Belki oyundan kaynaklıdır bilemiyeceğim.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Peki çok teşekkür ederim, şöyle bir şey fark ettim q q yapıyorum makroda ama mouse hareketini almamış sanırım onlar yazmıyor? Sağ tık + sol tık falan
-
Güncel beyler günlerdir uğraşıyorum :(quote:
Orijinalden alıntı: BluesHunterquote:
quote:
quote:
quote:
Peki çok teşekkür ederim, şöyle bir şey fark ettim q q yapıyorum makroda ama mouse hareketini almamış sanırım onlar yazmıyor? Sağ tık + sol tık falan
Alıntıları Göster
-
Güncel :( -
Çözemedin mi hala.quote:
Güncel :( -
quote:
Çözemedin mi hala.
Hayır ya valla oyunlardan soğudum sinir oluyorum -
quote:
quote:
Çözemedin mi hala.
Hayır ya valla oyunlardan soğudum sinir oluyorum
Yabancı forumlara göz at yada sitesine bak mutlaka ayrıntılı anlatımı veya aynı sorunu yaşayan birileri vardır -
quote:
quote:
quote:
Çözemedin mi hala.
Hayır ya valla oyunlardan soğudum sinir oluyorum
Yabancı forumlara göz at yada sitesine bak mutlaka ayrıntılı anlatımı veya aynı sorunu yaşayan birileri vardır
Baktım birkaç tane forumada tam anlayamadım ki :S
Benzer içerikler
- mouse tekerleği bazen ters çalışıyor
- logitech g pro wheel
- logitech f710 driver
- vxe r1 pro max driver
- gaming mouse önerisi
- slash nasıl yapılır
- gamepad önerisi
- tab tuşu ne işe yarar
- çap işareti
- laptop klavye ışığı açma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X