Şimdi Ara

MSI GAMING MOUSE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba sizlere bir sorum var ben şubat ayında msi laptop aldım yanında mouse ve çanta hediye idi ama şimdi mouse'n optiğinde sorun var herhalde başta mouse hareket ederken takılıyordu mousepadi değiştirdim sonra tekrar aynı sorunu yaptı tekrar yeni mousepad aldım düzeldi ama şimdi ki sorun ise kendi kendine hareket ediyor mouse, mouse havaya kaldırınca duruyor tekrar mousepadin üstüne koyuyorum. 1-2 yada 3-5 dakika sonra aynı sorunu tekrarlıyor. aldığım firmayı arayarak mouse da garnati kapsamında mı diye sordum. onlarda sadece bilgisayarın garanti kapsamında olduklarını söylediler. daha önce bu problemle karşılaşan var mı yada çözüm önerisi olan var mı?
    Şimdiden teşekkürler.

    Mouse'ın modeli ise msi gaming mouse p n s12



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xinhai -- 1 Eylül 2016; 15:29:13 >



  • Tozlanma olabilir
  • BeratNalbantoglu kullanıcısına yanıt
    kulak çubuğu ile temizledim hocam ama aynı mouse kuzenimde de var onunki ile kıyasladığımızda aldığımdan beri onun mouse'u mosepadsiz çalışıyordu benimki çalışmıyordu ve optik ışığı benim mouse'umun daha az olduğunu fark ettim.
  • Hocam tozlanma zaten çok nadir ya tozlanma nedir göz de sürekli kapalı kalıyor altı havada mı duruyor sanki 6 senedir aynı mouse yi kullanan arkadaşım var benim ve hala çalışıyor senin durumun şu hocam şansına sana özürlü mal vermişler mousen beni bırak sen git demeye başlamış bir gün bırakıverir seni donanımsal hatası var çünkü sen en iyisi yeni mouse almana bak artık oyuncumu normal mi sana kalmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.