Şimdi Ara

MSI G Series GE60 0ND-663XTR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler MSI G Series GE60 0ND-663XTR aldım yorumları alayım :) umarım istediğim performansı alırım 2gün içimde elimde olucak :) Allah utandırmasın artık :D

• Hocam ürün için neler söyleyebilirsin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkan şuana kadar hiç problemle karşılaşmadım ne boost sorunu ne wifi sorunu hiç biri bende olmadı. Gayet iyi şuan hiç ısınmıyor diyebilirim turbo su fanı çok iyi çalışıyor. Oyunlarda son seviyede oynuyorum hiç bi kasma yaşamadım şuana kadar ilerki zamanlar programlar kullanınca yazarım
  • Okan bey hangi siteden aldiniz

• http://www.istanbulbilisim.com.tr/msi-g-series-ge60-0nd-663xtr-notebook-fiyati,68863.html

Burdan aldım kargo 24 işi yalan yada bana öyle denk geldi 24 saatde kargo yapmadılar. 2. gün aradım sabahdan 5 gibi yola çıkar dediler hiç bir hareketlilik yoktu 6 gibi tekrar aradığımda faturası bile kesilmemiş olduğunu öğrendim. Zorlaya zorlaya o gün akşamı kargoya verdiler akşam 8 gibi ertesi sabah elimdeydi.
  • hayırlı olsun bendede 602xtr var canavar mübarek canavar
  • arkadaşlar ürün 2.050 liraya mevcuttur tam hatıurlamıyorum fakat ebrarbilgisayardaydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI-GE60 OND RAM TAVSİYESİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FreeDos olayını nasıl hallettin?
  • Dostum kendin usb yada cd den işletim sistemini kuruyon çok zor bişi değil sonra driverlar vs normal format atmıs gıbı dusun :)
  • teşekkürler.
  • Sizce 602xtr mi yoksa 663xtrmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gta v pc ye çıksa bu Laptop sizce orta ayarlarda oynatır mı?

• 602xtr sanırım göz ucuyla baktım ama tüm özellikleri nerdeyse aynı 602xtr de ssd var baya bi fark yaratır
  • Valla hiç gta serisini oynamadım açıkçası bişi diyemicem ama gta 5i denicem çıktığı zaman bilgilendiririm ama bence rahat kaldırır gibime geliyor.
  • Ozaman 602xtr

• alan arkadaşlar Crysis yada call of duty modern warfare 3 yada assassin's creed 4

tarzında yüksek özelliklere gereksinim duyan oyunlarda bilgisayarın performansı nasıl?

ultra mı oynatıyor high mı?
  • MV3 ü ultra hiç kasmadan iyi bi şekilde oynayabiliyorum diğer oyunları hiç yüklemedim bile daha ama kascağını sanmam güzel bir fps ile ultra özelliklerde oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flopyy

Sizce 602xtr mi yoksa 663xtrmi

usta o sorunun cevabı 602xtr dir,ama 663xtr de alınabilir ssdnin tek katkısı pc açılış süresini azaltmaktır ha bana sorarsan ssd derim daha iyi olsun diye
  • Dkan7 kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkür ederim, bayramda yada bayramdan sonra MSI GE60 0ND-663XTR SSD i5-3230M 8GB 750GB + 120GB SSD 15.6 DOS GTX660M 2GB VGA DDR5 FHD Notebook
    almayı düşünüyorum. tek tereddütüm oyunlarda nasıl performans sergileyeceği, gerçi forumdan takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama yinede tam istediğim cevabı
    alamadım.
    gerçi en yakın cevabı sen verdin. Crysis 3 de nasıl birde onu öğrensem içim rahatlayacak
  • bayramda yükler denerim seni bilgilendirirm bayramın 3.günü filan bana özel mesaj at :) bide youtube da filan oyun performansları var ben onlara bakıp almşıtım açıkçası :) oyun konusunda seni yarı yolda bırakmaz 2 milyar civarı alabilceğin en iyi bilgisayarlardan biri bence :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.