Şimdi Ara

## MSI'dan Radeon HD 4850 Quad Crossfire ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu çok (silikonluk) olmuş. Nerede benim ekran kartım ve ses kartım için pci 1x girişleri???
    Core 2 Duo E6600 3,20 GHz (355*9), Zalman 9700NT, Gigabyte GA-965P-DQ6 (rev 1), OCZ Reaper CL4 4*1 GB (2,2 V 4-4-4-15 890Mhz), ATI X1900 GT (560/1602), WD 320GB Sata2 16MB, Antec Neo 500W PSU, Philips spd6003, Raidmax Virgo beyaz kasa, Samsung 940bw, Cherry Cybermotion M86 Solar, Creative s245 1+1...
  • hakkatten 4 kart abartı yani parası olan için sadece bi yenilik deneme amaçlı al kullan sat hesabı ama ole deil işte tamamen duygusal oly aslında

adam ole bi anakart yaparki 10 tane pcı ex girişi olur üstünede ole bi çaprazlama yerleştirirki kartları bole sekilde olduğu gibi bakarsın
    neden pek i buncareklam KART SATSIN DİYE YANİ reklammm herkez 4 lesin istermi sistemi ati tabiki hayır herkez quad lasa firma batar tüketici 4/1 e düşer o performansı veren kart çıkana kadar da ihtiyaç olmaz başka karta dahada önemlisi daha az tüketiciye ulaşmış olur .. reklamlara kanmayalım nası reklam ama iyireklam bence slı ya göre not ne yazdıımı blmiyorum ha ciddiye almayın

• quote:

Orjinalden alıntı: hikmetg

4850 Tam güç altında 110Watt çekiyormuş.

yani 4 tanesi 440 Watt. Böyle bir sisteme Quad core bir cpu. 140 Watt

680 Watt.

+ anakart + cdrom + hdd

750 watt.

Hiç bir P/S üstündeki değeri sağlayamadığına göre. verimlik açısından. Yapılan testlerde de bu ortaya çıkıyor.

En ideal p/s 1.000 Wattır. Hani bu sistem sürekli olarak bu gücü çeker şeklinde bir iddamız zaten sözkonusu değil. İddam tam yük altında çalışırken misal oyun oynanırken veya diğer işlemlerde ( render gibi ) ciddi bir elektrik sarfiyatı olacaktır. Bunu soba ile de karşılaştırım. Kıyaslaancak bir veri var sonuç olarak.

quote:

Orjinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R

siz bu olayı halen anlamadınızmı yahu ben kesicem parmaklarımı artık

sistem devamlı power kaç watt ise okadar çekmez ne gerekiyorsa onu çeker boşta 100w yetiyorsa powerdan 100w çeker sistemde tüm gücüyle full çalışıyorsa buna karşılık 800w gerekiyorsa 800w çeker işi bitince tekrar 100w düşer

yani sizim şu ütüm şukadar yakar tüpüm bukadar kullanılır sobam bile bukadar watt diye yaptığınız yorumlar çok şacma ve bilinçsizlik örneğidir. Birazcık olsun araştırmanızı rica ediyorum

bende 650 w power var sistem devamlı 650w mı çekiyor yani 300w varken 45 ödüyorduk 650w geçince 47 ödüyordum zamlardan sonra oran arttı tabi ama sadece aylık benim kasa içi parçalarım crt ekrannım + bide ses sistemim dahil 20 ytl kadar ya yakıyor yada yakmıyor

aryıca şu sobanı 1 ay boyunca yaklaşık 14 -16 saat bazen 24 saatten uzun süre kapanmadan çalışsın ay sonu nekadar geliyor muş görelim 1000w powerlı bir sistemmi yokda 2000w lık sobanmı galip gelicek

Tamam güzel açıklamışşsında 440+140=680 değil 580 yapıyor

• allaah! yorumlar bı ust okunmadan yazılıyor hala daha aynı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HELLZONE

acaba hangi anakartta takmışlar ekran kartlarını

imzamdakine
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.