Şimdi Ara

MSI CX61 Mi Asus X550JK MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Lenovo farkı aynen ama geriye doğru bi fark.

MSI çok güzel işlemcisi diğer bileşenleri falan ama ekran kartı yeni oyunlara yetetsiz kalır.asus bu konuda daha iyi.

Ha dersen bi RAM SSD takviyesi yaparım o zaman canavar gibi olur asus.ama dersen oyun önemli değil o kadar diye MSI gayet guzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SercaN__ kullanıcısına yanıt
    Oyun önemli benim için evet. Ama Msı ekran kartının GTX olmaması beni düşündürüyor sizce çok fark eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardwostt

Oyun önemli benim için evet. Ama Msı ekran kartının GTX olmaması beni düşündürüyor sizce çok fark eder mi?

oyun senin için önemliyse kesinlikle asus al msi'ın işlemcisi fiyatına göre en iyi işlemci ancak asusunda ekran kartı fiyatına göre en iyi ekran kartı mühendislik programı için msi oyun için asus

asusa ram ekletebilirsin

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550jk-xo012d-8gb-notebook-pmu332968

• aynı bilgisayarları düşünüyorum bende benim alacagım pc de hiç oyun oynanmayacak sadece gündelik işler için kullanılacak öle mühendislik programları falanda acılmayacak internet film ofis gibi basit seyler sadece benim gönlüm hep asusta nedense sanki kasa falan asusta daha güzel duruyo ama ekran kartı ile işim olmadıgı için msi nin işlemcisinide kacırmak istemiyorum öle bi arada bi deredeyim arkadaslar ama asus alcam gibi sizce bu durumda msi almak mı daha mantıklı ?
  • burak235 B kullanıcısına yanıt
    Asus iyidir ya tasarımı falan da hoş bende sanırım asus alcam.Bu fiyata daha iyi alınabilecek bi laptop yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwostt -- 31 Ekim 2014; 12:22:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hardwostt kullanıcısına yanıt
    Fark eder. MSI da bulunan GT 820m ekran kartı ile, Asus da bulunan GTX 850m arasında dağlar,dereler,tepeler kadar fark var. Ayrıca bence bu MSI yı almak mantıksız çünkü bilgisayarda her ne kadar i7-4700MQ gibi bir işlemci bulunsa da, HDD hızı 5400 RPM olduğu için bilgisayar gene yavaş çalışacak. HDD hızı ciddi oranda etkiler. Bu yüzden ben Asus almanız taraftarıyım.
  • Birde asusun işlemci modelindeki H ne oluyo tam olarak acaba ?

• Haklısın reis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.