Şimdi Ara

MSI Core Frozr L 120mm İşlemci Hava Soğutucu [399 TL] 526 TL oldu silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanıyorum gayet güzel fiyatta iyi gibi İTOPYA olması dışında bir sorun yok Ben olsam şahsen almam ancak itopyadan alışveriş yapan bir tayfada var onlar için paylaşıyorum

http://www.itopya.com/msi-core-frozer-l-gaming-islemci-sogutucusu-2011-v3-1151-1150-am4-am3-fm2//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 30 Kasım 2020; 10:9:47 >

• hava sogutmada noctua almak daha akıllıca olur sahsen msi felan markasi icin para veriliyor noctua da bir marka tabiki ama piyasadaki f/p olarak en iyisi diyebilirim siyah takıntısı rgb takıntısı olanlar sevmez ama
    inventus
    NOCTUA NH-L9a-AM4 AM4 92mm 1ad NF-A9x14 PWM, NT-H1 termal macun İşlemci soğutucusu - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10768

inventus
    NOCTUA NH-L9i 1151/1150/1155/1156 65W 1 ad NF-A9x14 PWM, NT-H1 termal macun İşlemci soğutucusu - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5555

inventus
    NOCTUA NH-L9x65 2011/2011-V3/1151/1150/1155/1156&AM4/AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2+/FM2/FM1, 1 ad NF-A9x14 PWM 92mm, NT-H1 termal macun İşlemci soğutucusu - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7185

inventus
    NOCTUA NH-D9L INTEL/AMD, 1 ad NF-A9 PWM 92mm, NT-H1 termal macun İşlemci soğutucusu - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6959

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Havada bu işin iyisi noctua dır kesinlikle

• Scyhthe Fuma 2 tavsiye ederim. F/P ürün.

• Blavo.D kullanıcısına yanıt

Tabiki noctua bu işte 1 numara katılıyorum ancak msi markası için para veriliyor kısmına katılmıyorum.

15 dakika 1.15w 4.2 r5 3600 aida64 stres testi max 50 derece yani üründe gayet performanslı

• Birara imkanın olursa noctua ilede test yap derim sadece veri olarak değil malzeme kalitesi, ürün içeriği, ses vs... diğer şeyleride katarak iyidir ama noctua değildir. Marka fanatikliği gibi gözükmesin ama gerçekten parasının tam karşılığını veren ürünler sunuyor corsair h115i, cooler master ml360r, thermaltake water 3.0 240mm felan bunlar da iyi hoş ama diyorum gerçekten işten anlayan bir kere alıyor geçiyor noctua 6 yıl garanti garanti verip birde ürününün arkasında duruyor. Noctua nh-d14 için am4 bacak alıyorsunuz 2012-2013 yıllarında aldığın soğutucu için parça bulabiliyorsun bu gerçekten önemli bir unsur bence

• corsairms kullanıcısına yanıt
    Ürünü ryzen 5 3600 işlemci ile kullanıyorum. Sessiz, şık ve kaliteli diyebilirim. İşlemcinin yük altındayken 60-65 derecenin üzerine çıktığı hiç olmadı. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim, fiyat güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel görünüyor, 10700k için yeter mi? Elimde bir tane var core frozr L, yeni toplayacağım. Elimdekini değerlendirip kullanmalı mıyım yoksa yoksa yeni noctua falan mı almalıyım?

• Reeven E12 alın bi fan daha takın ya da takmayın yarı fiyatına fazla performans alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thanarus -- 29 Kasım 2020; 12:23:42 >
  • Arctic Duo 34

ver bakalım 1.4 volt ne oluyor ayrıca FPU testide açık olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 29 Kasım 2020; 15:48:44 >
  • sıcak değil birde satıcı itopya ise uzak durun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 29 Kasım 2020; 16:1:54 >
  • pointlessaeva P kullanıcısına yanıt

Kesinlikle tavsiye ederim. Herkes bilmez ancak Noctua kalitesinde premium bir soğutucu ve fiyatı çok uygun

• Dediginiz şekilde FPU testinide açtım.

1.15v ile çalışan işlemciye neden 1.4v verelim? voltaj yükseldikçe tabiki ısınacak zaten

https://www.hizliresim.com/zYaOvr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 29 Kasım 2020; 16:15:37 >

soğutucu testleri 1.4 volt maximun frekans ile yapılıyor bu voltaj ile iyi bir performans değil

• pointlessaeva P kullanıcısına yanıt
    Hocam en düşük 500 TL alınır mı bu hiç duyulmamis marka?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmaarmutportakal

Öncelikle pek ismini Türkiye'de duymamış olabiliriz fakat duyulmamış demek haksızlık olur herhalde :) Donanımcıların sıkça konuştuğu soğutmalardan biridir kendisi. Ki yukarıdaki mesajda da bir arkadaşımız kaliteli olduğundan ve Noctua yerine tercih edilebileceğinden bahsetmiş. Aslında linkteki (MSİ) gibi testleri yapılmamış karşılaştırmalarını görmediğim yeni duyurulan bir ürün yerine testleri yapılmış bir ürünü tercih ederdim. Sctythe'nin testlerini incelemenizi tavsiye ederim Noctua'nın üst modelinin hemen arkasında yer alıyor. Sctyhe hem sessiz hem performanslı bir soğutucu, kendim de kullanıyorum. Alman malı diye biliyorum. İçiniz rahat bir şekilde tercih edebilirsiniz, ömürlük bir soğutucu.

• quote:

Orijinalden alıntı: elmaarmutportakal

Daha geçen gün gördüğüm başlığın birinde 5600x'inin sıcaklık sorununu çözemeyen arkadaş bizzat o marka model fan ile 15 derece düşürüp konuyu kapattığını söyledi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thanarus

Reeven E12 alın bi fan daha takın ya da takmayın yarı fiyatına fazla performans alırsınız.

ses durumu nasıl hocam, siz kullanıyor musunuz ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.