Şimdi Ara

MSI Command Center Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar MSI Command Center açılmıyor tıkladığımda bu hatayı alıyorum sizce neden olabilir? Anakartım MSI Gaming 5.

• Hocam gaming 7 kullanıyodum ve bendese açılmıyordu onu geç çoğu kişide açılmamakta . Problem etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gaming 7 kullanıyodum ve bendese açılmıyordu onu geç çoğu kişide açılmamakta . Problem etme

• Neden? Elbette etmeliyim sonuçta verdiği bi programı kullanamıyorum
  • Yabancı forumda bakmıştım win 7 sıkıntılıymış win 8.1 kullananlarda aıkıntı yokmuş öle bi konu okumuştum . Konuyu bulup size atim hocam suan mobilem

• quote:

Orijinalden alıntı: i7_4790k

Yabancı forumda bakmıştım win 7 sıkıntılıymış win 8.1 kullananlarda aıkıntı yokmuş öle bi konu okumuştum . Konuyu bulup size atim hocam suan mobilem

Sağolun hocam, bende biraz araştırdım win 8 dede problem yaşanmış genelde baktığım kadarıyla. Sanırım güncelleme yapmadığımdan böyle oldu diye düşünüyorum.
  • ELeNDILL kullanıcısına yanıt
    Rica ederim eve geçtiğmde size yazıyı atıcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: i7_4790k

Yabancı forumda bakmıştım win 7 sıkıntılıymış win 8.1 kullananlarda aıkıntı yokmuş öle bi konu okumuştum . Konuyu bulup size atim hocam suan mobilem

Win 8.1 dede açılmıyor gerçi ben fan kontrolcü kullanıyorum yani fanlar anakarta bağlı değil ama yinede yeri gelirse kullanıyordum şimdi ise hiç açılmıyor 8.1 deki sorun Türkçe Windowsdan kaynaklı ama 7 deki durumu şu an 8.1 kullandığım için bilmiyorum.
  • Hocam windows7 ultimate ingilizce yaptım yine açılmadı denemesini yaptım başka bi sıkıntısı var heralde

• W8.1 bendede açılmıyor
  • yurtdisina supporta sordum

bana win 8.1 pro için

en guncel versiyon olani asagidaki linkten yuklememi soylediler

(version 1.0.0.69)
    https://www.dropbox.com/s/7hd8h3i0f95wbcg/Command%20Center.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azk -- 2 Ağustos 2014; 13:11:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azk

yurtdisina supporta sordum

bana win 8.1 pro için

en guncel versiyon olani asagidaki linkten yuklememi soylediler

(version 1.0.0.69)
    https://www.dropbox.com/s/7hd8h3i0f95wbcg/Command%20Center.exe

yüklediğinizde düzeldimi hocam? öyleyse bende düşünüyorum support la konusmayı dilim döndüğü kadar

• up.
  • MSI CC ne yazıkki suanda Türkçe windows da çalışmıyor. Bu MSI adına çok büyük ayıp. Ben elimden geldiğince MSI support'la konuşuyorum şuanda belli bir aşamaya kadar geldik sadece bende problem olmadığını anlamalrı baya uzun surdu. Bu konunun linkini kendilerine gönderdim. Mümkünse buradan MSI CC açılmayışını gösteren bir resim atarsanız sevinirim.

dil ayarlarını değiştirip açtığınızda bir foto ve Türkçe dil ayarlarıyla bir foto post edelim ki konu içerisinde görünsün. Ben kendileriyle hala irtiabattayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AatilimM

MSI CC ne yazıkki suanda Türkçe windows da çalışmıyor. Bu MSI adına çok büyük ayıp. Ben elimden geldiğince MSI support'la konuşuyorum şuanda belli bir aşamaya kadar geldik sadece bende problem olmadığını anlamalrı baya uzun surdu. Bu konunun linkini kendilerine gönderdim. Mümkünse buradan MSI CC açılmayışını gösteren bir resim atarsanız sevinirim.

dil ayarlarını değiştirip açtığınızda bir foto ve Türkçe dil ayarlarıyla bir foto post edelim ki konu içerisinde görünsün. Ben kendileriyle hala irtiabattayım.

hocam açılmadığına dair bir resim atmıştım ama yine çektim sizin için. Dil nasıl değiştireceğim kastınız windows u tamamen ingilizce yapmak mı? MSI bunu bize yapmamalı oldukça sevdiğim bir firma dil desteğini eklemeleri istedikleri halde hiçte zor olacağını sanmam.

• ELeNDILL kullanıcısına yanıt
    Düşüncelerine kesinlikle katılıyorum yapılması gereken işlemin zor olmadığı kanaatindeyim. Elimden geldiğince her platformdan kendilerine mesaj atıyorum forum linkini içeren.

Tamamen ingilizce yapmana gerek yok. Denetim Masası üzerinden bölge dil seçeneklerini değiştirince açılıyormu?
  • Yurtdışı sorunu düzelttiklerini ,eskisini kaldırıp,
    en güncel versiyonu asagıdaki linkten kurmanızı öneriyor

Command Center v1.0.0.73.
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/37792954/Command%20Center%20v1.0.0.73.7z
  • Yurtdışı sorunu düzelttiklerini ,eskisini kaldırıp,
    en güncel versiyonu asagıdaki linkten kurmanızı öneriyor

Command Center v1.0.0.73.
    https://dl.dropboxusercontent.com/u/37792954/Command%20Center%20v1.0.0.73.7z
  • Yurtdışından link gönderildi. İşyerindeo lduğum için deneme şansım bulunmuyor. İmkan ıolan varsa kurup deneyebilirmi.

ftp://jerryuser:bigbang2012@ftp2.msi.com.tw/Tool/Command Center1.0.0.73.rar
  • Arkadaşta link atmış zaten bi heyecan direk konuya girip linki paylaştım. Dediğim gibi şuan imkanı olan deneyip paylaşımda bulunabilirmi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.