Şimdi Ara

MSI BİG BANG MARSHALL VS ASUS MAXIMUS IV GENE - Z / GEN 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR İKİ ÜRÜN ARSINDA KALDIM ÜRÜNLERDEN İLKİ GARANTİSİ BİTMİŞ DURUMDAKİ MSI BİG BANG MARSHALL FİYATI 250 TL
    İKİNCİ ÜRÜN İSE ASUS MAXIMUS IV GENE - Z / GEN 3 SIFIR VE 2YIL GARANTİLİ FİYATIDA 300 TL SİZCE HANGİ ÜRÜNÜ ALMALIYIM ...

• mATX olsa da garantili ve sıfır olması asus'u öne çıkarır. Daha güvenilir duruyor.
  • bende öyle düşünüyorum ama msi modeliinn otomatik overclock yapma özelliği beni cezbediyor
  • musyakkaya kullanıcısına yanıt
    O özelliği kullanmak iyi değil. İşlemcinin belki stok voltajla çıkacağı hıza fazla voltaj vererek ve fazla ısınmasına neden olarak ulaşıyor. Bunu kendi elinizle zaten 1 dakikada yaparsınız. Yapacağınız tek şey çarpan arttırıp, çarpan sayısının gerektirdiğine göre voltaj vermek. Bu miktarı da kendiniz deneyerek ya da internetten daha önce bu işlemi yapmış kişilerin verdikleri voltajlardan da bakıp yapabilirsin ya da sen direk bana sor ben sana söylerim ya uğraşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

mATX olsa da garantili ve sıfır olması asus'u öne çıkarır. Daha güvenilir duruyor.

İlâve olarak, EATX bir yapıya sahiptir Marshall, bu sebeple her kasaya da olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 18 Şubat 2014; 20:43:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.