Bildirim
MSI BİG BANG MARSHALL VS ASUS MAXIMUS IV GENE - Z / GEN 3
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
mATX olsa da garantili ve sıfır olması asus'u öne çıkarır. Daha güvenilir duruyor. -
bende öyle düşünüyorum ama msi modeliinn otomatik overclock yapma özelliği beni cezbediyor -
O özelliği kullanmak iyi değil. İşlemcinin belki stok voltajla çıkacağı hıza fazla voltaj vererek ve fazla ısınmasına neden olarak ulaşıyor. Bunu kendi elinizle zaten 1 dakikada yaparsınız. Yapacağınız tek şey çarpan arttırıp, çarpan sayısının gerektirdiğine göre voltaj vermek. Bu miktarı da kendiniz deneyerek ya da internetten daha önce bu işlemi yapmış kişilerin verdikleri voltajlardan da bakıp yapabilirsin ya da sen direk bana sor ben sana söylerim ya uğraşma -
quote:
Orijinalden alıntı: HiqhWoltage
mATX olsa da garantili ve sıfır olması asus'u öne çıkarır. Daha güvenilir duruyor.
İlâve olarak, EATX bir yapıya sahiptir Marshall, bu sebeple her kasaya da olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 18 Şubat 2014; 20:43:08 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X