Şimdi Ara

Msi b450 tomahawk max anakart ve ddr4 3200mhz ram sorunu [çözüldü] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar galiba sorunum voltaj vs degil de lowlevelformat unreal engine 4 hatasi. Sinking city oynarken ne zaman silahi alsam ayni sekilde hata verdi ve reset atti.
    Bu hatanin cozumu nedir bilebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramler muhtemelen stabil değil

taiphoon burner ile ramlerinizin zarını öğrenelimhttps://web.archive.org/web/20191019133410/http://www.softnology.biz/files/thphn160.zip

read > spd

sonra buraya screenshot

eğer hynix ise geri göndermenizi öneririm çünkü hynix zarlarla bazı anakartlarda uyum sorunu olabiliyor
  • Yamaci hocamin dedigi gibi ramin chipini atabilirmisin hocam.senin duruma gore hateket edecem bende

• quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

ramler muhtemelen stabil değil

taiphoon burner ile ramlerinizin zarını öğrenelimhttps://web.archive.org/web/20191019133410/http://www.softnology.biz/files/thphn160.zip

read > spd

sonra buraya screenshot

eğer hynix ise geri göndermenizi öneririm çünkü hynix zarlarla bazı anakartlarda uyum sorunu olabiliyor
    nasıl yapıcam anlatır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus Muharrem

nasıl yapıcam anlatır mısın?

Alıntıları Göster
    agam anlattım ya programı açıp read'e tıklayıp bir spd seçeceksin

oradan bize ss atican

hynix'se iade et dicez çünkü bazı anakartlarda ya da bazı ramler inat ediyor çalışmamak için

hynixe mail de attım durumu sorgulayacaklarını ve bir sorun varsa müdahele edeceklerini söylediler
  • Msi b450 tomahawk max anakart ve ddr4 3200mhz ram sorunu [çözüldü]

hynix ne oluyor?
  • hayırlı olsun lotaryayı tutturmuşsunuz

orta kalite samsung b-die gelmiş

soc voltajı ayarlarınıza falan dikkat edin hwinfodan kontrol edin

sorun o oyuna özel olabilr
  • quote:

hayırlı olsun lotaryayı tutturmuşsunuz

orta kalite samsung b-die gelmiş

soc voltajı ayarlarınıza falan dikkat edin hwinfodan kontrol edin

sorun o oyuna özel olabilr
    iade mi ediyim yani? bu ram nasıl ki hiç mi iş görmez? sorunun o oyuna özel olduğunu düşünüyorum. hatta sorunum bizzat lowlevelfatalerror unreal engine gibi bir şey. d3d vs diye bişeyler de yazıyordu
  • quote:

iade mi ediyim yani? bu ram nasıl ki hiç mi iş görmez? sorunun o oyuna özel olduğunu düşünüyorum. hatta sorunum bizzat lowlevelfatalerror unreal engine gibi bir şey. d3d vs diye bişeyler de yazıyordu

Alıntıları Göster
    hayır tam tersine en çok iş gören en iyi overclocklanabilen ram gelmiş size

diğer spdyi de okuyun tamamen birebir aynılar mı bi bakın
  • quote:

hayır tam tersine en çok iş gören en iyi overclocklanabilen ram gelmiş size

diğer spdyi de okuyun tamamen birebir aynılar mı bi bakın

Alıntıları Göster
    evet aynılar
  • quote:

evet aynılar

Alıntıları Göster
    sorununuzun ramle bi alakası olmadıgını düşünüyorum

samsung b die piyasadaki en kalite ramlerdir sizdeki de ondan

araştırırsanız eger hız aşırtabilirsiniz oldukça yüksek değerlere
  • bende de sk hynix yazıyor ama, hynixse iade edicez demiştiniz? kusuruma bakmayın çok fazla anlamıyorum da bu işlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus Muharrem -- 17 Haziran 2020; 20:12:34 >
  • o ramin pcb'sini üreten firma. neredeyse tüm pcbleri hynix üretiyor çünkü

önemli olan pcbnin üzerine yerleştirilen ramlerin zarlarını üreten firma, sizdeki de samsung ve zarın tipi de B die, yani en kaliteli üretimlerden

Msi b450 tomahawk max anakart ve ddr4 3200mhz ram sorunu [çözüldü]
  • peki, teşekkür ederim. sevindim şimdi ramlerin iyi olmasına.
    ama sorunum başka. the sinking city oynarken oyuna başladığımız kamarada masadaki silahı ne zaman alsam oyun donup pc reset atıyor, silahı almadan devam edersem sorun yok. bu yüzden sorunun ben pc donanımıyla ilgili değil de başka bir şeyle ilgili olduğunu düşünüyorum. lowlevel fatal error d3d gibi bir hata veriyor.
  • Hocam iyi günler bahsettiğiniz Crucial Ram'in 3000Mhz ile 3200Mhz arasında acaba bir fark var mıdır ?
    3000 Mhz
    Crucial
    Crucial Ballistix 16GB Kit (2 x 8GB) DDR4-3000 Desktop Gaming Memory (Black) | BL2K8G30C15U4B | Crucial.com
    https://www.crucial.com/memory/ddr4/bl2k8g30c15u4b

3200 Mhz
    Crucial
    Crucial Ballistix 16GB Kit (2 x 8GB) DDR4-3200 Desktop Gaming Memory (Black) | BL2K8G32C16U4B | Crucial.com
    https://www.crucial.com/memory/ddr4/bl2k8g32c16u4b

acaba 3200 Mhz de Micron e-die ise 3200 almanın faydası olur mu ?
    3000 Mhz i 3466 ya kadar yükselteni gördüm. 3200 'ü daha yüksek hıza çıkarabilir miyiz ? Bir faydası olur mu ?
    Hangisi avantajlı sizce?

• :smeago: kullanıcısına yanıt
    3000i 3600 yapan da var sonuç olarak 3200 almak bir miktar lotarya şansınızı yükseltir eğer arada cok fark yoksa alınabilir..

en kaliteli binler 3600. 3200 olarak satilanlar biraz daha kaliteli bindir diye tahmin ediyorum ^^
  • Hocam ramlerinde sorun olmamasina sevindim insallah cozersin sorunu.ben anakart almadan deneyemeyecem ramleri.bu 3200 incelemlerinde hep samsung b die gordum ama bana kesin sk hynix gelir

• Arkadaşın dediğine göre hepsi sk hynix sanırım. Ve diğer dediklerine göre pek de kötü değil, hatta en iyilerinden birisiymiş anladığım kadarıyla
  • aynı ramlarden bendede var pc ye takmadan üreticisini öğrenebilir miyim şuanda kullandıgım sistem drr3 parça parça topladıgım için deneme fırsatım olmamıştı ?

*ramlerin seri numarası vs. yanımda şuanda kutusunda duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbidis -- 18 Haziran 2020; 17:51:28 >
  • yada aynı ramlar diye hepsinde aynı zar mı kullanılıyor onu öğrensem de olur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.