Şimdi Ara

MSI b150 gaming vs MSI Z170A Gaming Pro ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşların aralarında fiyat farkı var biliyorum ama almaya degermi yoksa b150 yeter mi?

• orta seviye bir siste topliyacaksan b150m yeterlidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur12onur12onur

orta seviye bir siste topliyacaksan b150m yeterlidir

kampanya buldum oyuzden soruyorum z170a 500 tlye 100tl var aralarında oyuzden değermi 100 tl için?
  • Hangi işlemci ile kullanıcagına gore degisir bence. K serisi ise 170 al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaRdWaReMaNiaC

Hangi işlemci ile kullanıcagına gore degisir bence. K serisi ise 170 al.

Şimdilik k serisi almiycam ama ilerde alırım diye düşünüyorum o.c kesinlikle yapmam ona eminim.
  • Overclock yapmıyacak isen 150 serisi almak maddi acıdan daha mantıklı olur. Ben yerinde olsam simdi overclock yapmasam bile 170 alır K serisi ile overclocklarım.
    Bakınız Z68+2500k işlemcimi 3 sene overlocksuz kullandıktan sonra, son 1 yıldır overclocklu kullandım yetmedi 3770k alıp onuda overclocklu kullandım. Bence almışken z170 alın genişletilebilirlik seçenekleriniz açık olsun.
  • quote:

Overclock yapmıyacak isen 150 serisi almak maddi acıdan daha mantıklı olur. Ben yerinde olsam simdi overclock yapmasam bile 170 alır K serisi ile overclocklarım.
    Bakınız Z68+2500k işlemcimi 3 sene overlocksuz kullandıktan sonra, son 1 yıldır overclocklu kullandım yetmedi 3770k alıp onuda overclocklu kullandım. Bence almışken z170 alın genişletilebilirlik seçenekleriniz açık olsun.

yardımların için teşekkur ederim dediğin gibi yapıcam ozaman bende 1 sene sonra o.c yapmayı ogrenir yapabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Z170A Gaming M5
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Overclock yapmıyacak isen 150 serisi almak maddi acıdan daha mantıklı olur. Ben yerinde olsam simdi overclock yapmasam bile 170 alır K serisi ile overclocklarım.

tam olarak kart bu MSI INTEL H170A GAMING PRO H170 DDR4 2133 VGA GLAN 1151P USB 3.1 eski filan olmasın anakartlardan cok anlamam oyuzden soruyorum degermı 500tl ye :) yada MSI B150 GAMING M3 Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 400tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azazel34 -- 16 Mart 2016; 18:02:28 >
  • O.C. yapmayacaksanız Gerek Yok Z Serisi Anakarta B150 işinizi görür ha para varsa alabilirsiniz Z serisi Anakartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

O.C. yapmayacaksanız Gerek Yok Z Serisi Anakarta B150 işinizi görür ha para varsa alabilirsiniz Z serisi Anakartı

Teşekkür ederim ozaman 100tl 100tldir diyip b150 alıp 100 tlye fan filan alırım haklısın galib abu şekilde yapıcam.
  • K serisi işlemci almayı düşünmüyorsan MSI B150 Gaming alman daha doğru olur. Sonuçta anakartlar arasında performans değil, özellik farkı var. Hiç kullanmayacağın biri sürü özelliğe de ekstra para vermen gerekmez. Arta kalan parayı SSD yada soğutucuya yatırırsın.
  • B150 her işinizi görecektir.
  • b150 de çarpan ile oynayıp oc yapamazssın birde raid yapamazssın (bende b150m bazooka var)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.