Şimdi Ara

MSI Armor OC RX570 4GB 2600 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 MSI Armor OC RX570 4GB 2600 TL

01.06.2020 tarihinde medimarkten alındı. Faturası mevcut. Garantisi devam etmekte. Almak isteyen arkadaş gelip test edebilir. Hiçbir sorunu yoktur.

MSI Armor OC RX570 4GB 2600 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 26 Mart 2021 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat çok yüksek bu fiyatlara alınmaz fakat ben alıcam diyenler illa ki çıkar az yukarılar da RX 580 satıyor bir arkadaş Nitro+ modeli 2500₺ yazmış o daha mantıklı bence. Yine de dediğim gibi bu fiyatlara RX serisi kartlar alınmaz. Ayrıca kart RX serisinin malzeme ve performans olarak en dandik Armor modeli böyle fiyat yazarken iyi korkmuyorsunuz :)

• Fiyat çok yüksek bu fiyatlara alınmaz fakat ben alıcam diyenler illa ki çıkar az yukarılar da RX 580 satıyor bir arkadaş Nitro+ modeli 2500₺ yazmış o daha mantıklı bence. Yine de dediğim gibi bu fiyatlara RX serisi kartlar alınmaz. Ayrıca kart RX serisinin malzeme ve performans olarak en dandik Armor modeli böyle fiyat yazarken iyi korkmuyorsunuz :)

• Merhaba malzeme olarak kastınız nedir ?

Yüzde 44 fan hızında 75 dereyi geçmiyor gayet stabil düzgün çalışıyor. Armor serisi hakkında söylenenler palavra.

Ben araştırarak fiyat belirledim. Garantili mining yapılmamış faturalı sorunsuz kartları 3000 TL den aşağı yazmıyorlar.

Şuan sıfır XFX RX570 4.850 TL.

Asrock 4.999 TL

8GB modeli 7.700 TL

Bu sebeple garantili düzgün bir karta 2.600 TL normal bir fiyat. Piyasayı belirleyen ben değilim. Bu sebeple korkması gereken de ben değilim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

Merhaba malzeme olarak kastınız nedir ?

Yüzde 44 fan hızında 75 dereyi geçmiyor gayet stabil düzgün çalışıyor. Armor serisi hakkında söylenenler palavra.

Ben araştırarak fiyat belirledim. Garantili mining yapılmamış faturalı sorunsuz kartları 3000 TL den aşağı yazmıyorlar.

Şuan sıfır XFX RX570 4.850 TL.

Asrock 4.999 TL

8GB modeli 7.700 TL

Bu sebeple garantili düzgün bir karta 2.600 TL normal bir fiyat. Piyasayı belirleyen ben değilim. Bu sebeple korkması gereken de ben değilim. :)

Şu kartın sıfırı 700 küsür liraydı kardeşim boş boş masal anlatma burada. Mining çıktı diye patladı fiyatlar. Bir kaç aya düşecek zaten kartlar. Senin şu 2600₺ istediğin kart 500-600₺ zor edecek göreceksin. Zaten tipik modeller. Sıfır fiyatı anında atılır :) Malzemeden kastım ise dandik bu armor serisi nitro+ yada rog strix kadar kaliteli değil. 75 derece çokta düşük bir seviye değil zaten kart cayrı cayır yanıyor haberin yok.

• keşke 500 lira etse de 1500 liraya piyasanın en iyi kartını herkes alıp kullanabilse. Bende öyle olsun isterdim. 75 derece furmark testi. rx570 için bu dereceler oldukca normal.

amacın nedir belli değil öyle yazıyorsun işte. :) devam

• quote:

Orijinalden alıntı: marowak

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Umarım dediğiniz gibi olur da fiyatları düşürmek zorunda kalırlar. Yani şurada 2.600₺ yazısını görünce üzülüyorum cidden hem hak etmiyor hem de bana göre haram bir para. Armor zaten dandik bir seri. Soğutması da vasat. 4GB bir de. Allah akıl fikir versin vallahi.

• Adamın burada satışını baltalayan arkadaşlar neye göre konuşuyor anlamadım. Şu anda piyasaya göre fiyatlandırma yapacaksın. Bir ke bu arkadaş 2500 e bu kartı satsa bile gidip bunun üzerine 3000 lira daha koyması lazım ki bundan daha iyi bir kart alsın. Terbiyesizliğin alemi yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.