Şimdi Ara

MSI Anakart Driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşar anakartım şu: MSI ZH77A-G43 Msı kendi resmi websitesinde indir kısmında Araçlar ve Driver kısmındakiler çok önemli mi? ? Yüklemek gerekir mi?
    Aşağıdaki linkte Anakartın ve Bilgisayarın performansında artış sağlayacak bişeyler varsa, yüklememi önereceğiniz şeyler varsa söyler misiniz?

http://tr.msi.com/product/mb/ZH77A-G43.html#/?div=Utility&os=Win7%2064

Burada Realtek HighDefinition Audio
    MSI Control Center
    THX TruStudio Pro' yu yüklemeyi düşünüyorum.

Bunun dışında bi sürü şey var. Yukarıdaki linkteki yüklemelerin Kısaca ne işe yaradığını özetleyecek olan var mı?
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arycanda66 -- 2 Mart 2013; 18:09:09 >

• MSI Live Update : anakartın biosuna driverına güncelleme geldiğinde sana bilgi veriyor.sen evet dersen güncelleme yükleniyor.

Click Bios : Bios'un çoğu işlemini yapabileceğin işlemci ısısını filan görebileceğin bir program(Biosa girmeden windows'tan açıyorsun(Bilgisayarı kapatmana gerek kalmıyor))

Control Center : Overclock yapıyorsan ya da yapacaksan, yüklesen iyi olur.

Super Charger : normal USB portları 500 mA veriyor. bunu kullanırsan akıllı telefonunu tanıyıp 1500 mA vericektir.Yani 3kat daha hızlı şarj olacaktır.

Network Genie : Ethernet portunu kullanman için.Çipin LAN driverı

THX TruStudio PRO: Ses kartı driverıdır.Ama sesin çıkmasını sağlamaz.Daha kaliteli bir ses çıkmasını istiyorsan kullan.(Her hoparlörde olmaz)

Kendine göre gerekli olanı seç ve yükle

• Bu arada bunları kesin indir. Ve şuradan biosun son versiyonunu kesin indirmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstLevel

Bu arada bunları kesin indir. Ve şuradan biosun son versiyonunu kesin indirmelisin.

Bazı Bios güncellemelerinde, son sürümü yüklendikten sonra bazı kişiler "Bios u güncelledim. Bios'um açılmıyor, PC açılmıyor diyenler oluyor. :S:S Bios güncellemesi çok önemli birşey midir? Performans olarak Hissettirir derecede fark yaratır mı? Açıkcası PC yi ilk aldığımda Bios'a girip biraz kurcalayım demiştim. Bios taki bazı ayarları yanlışlıkla değiştirmişim. PC yi açamamıştım. :(((( BİOS PİLİNİ Çıkartarak hallettim. Kısacası BİOS la ilgili şeylerde korkar oldum :))

• quote:

Bu arada bunları kesin indir. Ve şuradan biosun son versiyonunu kesin indirmelisin.

Cevap için tşk ederim fakat nette bios u güncellemeye bazı kişiler sıcak bakmıyor. Önermiyor. mesela bir arkadaşın yorumu şu şekilde olmuş:

ALINTI:" Bios güncellemesi, bios güncellemenin yararı zararı ile ilgili olarak, Bilmen gereken tek şey başaramadığın takdirde anakartına elveda diyeceğin. Sistemin düzgün çalışıyorsa asla yapmayacağın bir iş. Sistem tarafından BIOS güncellemesi yapman gerektiğine dair bir uyarı almadığın sürece elini sürme.Güncelleme yaparken ilk önemli olan durum elektrik kesilmesi durumu.Ya elektriğin kesilmeyeceğinden emin olacaksın,yani bölgenizde sık sık kesinti olmayacak,yada kesinti olduğunda işinin bitmesine kadar dayanabilecek bir UPS cihazın,yani kesintisiz güç kaynağın olacak.Kartın için doğru güncellemeyi seçmende çok önemli.Ve asla işlemin yarıda kalmaması ve bilen birinin yapması gerek.BIOS'u güncellemek program güncellemeye benzemez."

Böyle şeyler okuyunca tırstım vala

• quote:

Orijinalden alıntı: arycanda66

quote:

Cevap için tşk ederim fakat nette bios u güncellemeye bazı kişiler sıcak bakmıyor. Önermiyor. mesela bir arkadaşın yorumu şu şekilde olmuş:

ALINTI:" Bios güncellemesi, bios güncellemenin yararı zararı ile ilgili olarak, Bilmen gereken tek şey başaramadığın takdirde anakartına elveda diyeceğin. Sistemin düzgün çalışıyorsa asla yapmayacağın bir iş. Sistem tarafından BIOS güncellemesi yapman gerektiğine dair bir uyarı almadığın sürece elini sürme.Güncelleme yaparken ilk önemli olan durum elektrik kesilmesi durumu.Ya elektriğin kesilmeyeceğinden emin olacaksın,yani bölgenizde sık sık kesinti olmayacak,yada kesinti olduğunda işinin bitmesine kadar dayanabilecek bir UPS cihazın,yani kesintisiz güç kaynağın olacak.Kartın için doğru güncellemeyi seçmende çok önemli.Ve asla işlemin yarıda kalmaması ve bilen birinin yapması gerek.BIOS'u güncellemek program güncellemeye benzemez."

Böyle şeyler okuyunca tırstım vala

BIOS update etmek öyle çok zor bi şey değil sadece 2 ya da 3 kere tıklama yapacaksın.Yani bilen birine gerek yok.Ama onun dışında haklı kesinlikle bir kesinti olmaması lazım.İşlem sırasında güç kesilmemeli!

• bilgisayarında bi sıkıntı yoksa bulaşma gerek yok ama optimizasyon sorunların falan varsa hiç durma . okadar zor bişey değil anakartın cd sinde olan programla 5 dk dayapılacak bi iş ama diğer arkadaşlarında dediği gibi yarıda kalmaması , internet bağlantısının kopmaması ve elektirik kesintisinin olamaması lazım yoksa anakart cuff uçar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Anakart Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.