Şimdi Ara

msi 950m 17 inc i7 vatan gece indirimi 2900

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunun disinda harici diskte vardi uygun fiata bir bakin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok açıklayıcı detaylı ve linkli bir mesaj tebrik ediyorum

• Erıs kullanıcısına yanıt
    Oldukça fazla bir ücret farkı nitekim bu fiyatlarda aşağıdaki ikili varken ve 960m 950m arası oldukça fazla performans farkı varken

http://www.bizdehesapli.com/hp-15-bc010nt-x8m23ea-i5-6300-15-6-8g-1t-4g-gtx960-urun-X8M23EA

http://www.sadecenotebook.com/dell-7559-b70d128w81c-pmu401478

• 17.3 olması bu fiyata çok iyi, yanında bi ssd si veya ekran kartı 960m olsaydı hemen alırdım :) ama değilmiş Asus alcaz gibi görünüyor yine

• Bu fiyata Nasıl ürün arkadaşlar sizce ? Ekran kartı 2 gb ve işlemcisi 940 sanırım nasıldır bilgisi olan yorum yapabilir mi

• 17.3 ürün ilanı altına bence bu ürün daha diyerek 15.6 ürün atanlar bir bitmedi. Daha iyi bir 17.3 ile karşılaştırılır diye linke giriyoruz ama hep 15.6

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat farkı var ama bu cihaz i7 ve w10 olarak geliyor galaxy aceden attım dün gece vatan sitesinde sıkıntılar vardı link veremedım bugünde bahsettiğinizhttp://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-silver-15-bc004nt-core-i7-6700hq-2-6ghz-8gb-1tbhdd-15-6-2gb-w10.html i7 ve w10 olarak hp var kacırmayın derim
  • beyler siparişi iptal edebilir miyim bu hp için ya da etmeli miyim sizce 960m farkını ben de biliyorum baya bekledim fiyat düşsün diye ama ben sipariş verdikten sonraki sabah düştü :) Şuan siparişiniz hazırlanıyor diyor
  • menez323 M kullanıcısına yanıt
    hocam ikisi farklı klasman diyebiliriz. Msi 17.3 hp 15.6 inç ama full hd çözünürlük 17.3 için daha iyidir. MSI kalite anlamında hp'den iyidir ama tabi ekran kartı farkı var, sizin tercihinize kalmış ama ben olsam hp için msı'dan vazgeçmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nedkelly58

hocam ikisi farklı klasman diyebiliriz. Msi 17.3 hp 15.6 inç ama full hd çözünürlük 17.3 için daha iyidir. MSI kalite anlamında hp'den iyidir ama tabi ekran kartı farkı var, sizin tercihinize kalmış ama ben olsam hp için msı'dan vazgeçmezdim.

sağolun hocam en son bu fiyata vatandan hpyi alacaktım 2 hafta önceydi sanırım üniverste kaydından memlekete bir geldim 3600 olmuştu ondan beridir günde 2-3 saat bilgisayar aradım.En sonunda dün gece 950m msi aldım w10 olduğunu ve vatan garantili olduğunu düşünerek daha önce hiç 17 inc kullanmadım aklım karışık hala.
  • menez323 M kullanıcısına yanıt
    Hocam yakınınızda bir teknomarket varsa ekran boyutunu kıyaslayabilirsiniz. Eğer amaç oyunsa,film izlemekse yada çizim programları,yazılımsa büyük ekran daha avantajlı ama eğer öncelik taşınabilir ise 15.6 daha avantajlı. Ama tabi hp nin ekran kartı daha iyi daha güncel kalır ama bir şeylerden taviz vermek gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.