Şimdi Ara

MSI 8800 GTX OC EDITION ACİL SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temiz kullanıldı sorunsuz MSI marka 8800 gtx oc edition , standart gtx değerleri core : 575 , shader : 1350 , ram : 900 olmasına rağmen OC edition olarak 612/1350/1000 hızlarında gelmektedir. Voltaj arttırmadan 648/1500/1080 stabil olarak görüyor buda 8800 ultranın üstünde sayılır.
    İstediğim fiyat acil paraya ihtiyacımdan dolayı 400 ytldir lütfen pazarlık yapmayınız. Su soğutma kullanan arkadaşlar için 8800 gtx'i soğutmak isteyenlere thermaltake in su soğutma bloğunuda satıyorum gayet temiz linkhttp://www.vegateknomarket.com/asp/show_stock.asp?product=CL-W0153D
    Bunun içinde istediğim fiyat 50 ytldir , özel mesajla irtibata geçiniz.

Teşekkürler

EDIT: Kutu içeriği ve garanti durumu şöyle , garanti dışı çünkü su soğutma bloğu takmıştım , kutusu mevcut içeriğide driver CD'si dışında herşeyiyle eksiksiz ki zaten çok çok eski driver kimsenin işine yaramaz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrono -- 23 Nisan 2008; 14:11:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Garanti durumu, fatura, kutu içeriği vs bilgileri de verirsen daha çabuk satarsın.
    Kartın fanını değiştirip su soğutma denediysen garanti dışı kalmış olabilir.
  • Kart süper, fiyatı da çok iyi Ah bir de nakit sıkıntımız olMAsa
  • 10 numara kart 10 numara satıcı arda kardeşimle bircok kere alışveriş yaptım...satış öncesi ve sonrasında sıkılmadan yardımcı oluyor...8800 gtx düşünenler kacırmasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Garanti durumu, fatura, kutu içeriği vs bilgileri de verirsen daha çabuk satarsın.
    Kartın fanını değiştirip su soğutma denediysen garanti dışı kalmış olabilir.

Uyarın için sağol güncellendi.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırlı satışlar arda.bir kac kere arda arkadasımda kartı deneme sansı yakaladım gercekten güzel bir kart,bence fiyatta gayet uygun

sıvı sistemi olan arkadaslarda blog u kacırmasın
  • Su bloğunu kaldırıp standart fanını takınca garanti olayı hallolmaz mı? Anlayabilirler mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK GEFORCE 7950 GT, GTX Vs.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam pmi okumuşsun cevap vermemişsin cevap bekliom senden
  • quote:

Orjinalden alıntı: hserdark

Su bloğunu kaldırıp standart fanını takınca garanti olayı hallolmaz mı? Anlayabilirler mi?

fikir hos
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.