Şimdi Ara

MSI 8600GT OC İNCELEMESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
14.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kartı diğer gt lerden farklı yapan özelliklerinden biride ramleri yavaş olsa bile shader clock hızı 1500 mhz dir ... palit 8600gt de ise 1375mhz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow6 -- 5 Ekim 2007; 20:52:11 >
  • Ben bu resimleri bir yerden hatırlıyorum ama nerden @wenigma dh admini bi konu hazırlamıştı aynı resim bunlar nfs most wanted aynı resimler noluyo anlamadım
  • Hocam aynı kartdan aldım. oc için anlayan birinin değerlerini bekliyorum...
  • resimler serbest sürüş esnasında rast gele alınmıştır, sözü edilen icelemeden haberim yok hangi tarihte konmuş, linki nerede, resim karelerinden fraps değerlerine, aşığıdaki saat ve açık olan programlara kadar aynı mı yani, böyle bilip bilmeden yazılan bir yazı için özür bekliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: spice boy

Ben bu resimleri bir yerden hatırlıyorum ama nerden @wenigma dh admini bi konu hazırlamıştı aynı resim bunlar nfs most wanted aynı resimler noluyo anlamadım

• artifac oluşumuna hiç rastlamadım, fan hakında yorum yapmıycam çükü benim mainboardaki küçük fan diğer fanları bastırmaya yetiyor, çok fazla oc olmadığı doğru.
  • Sanırım bana çok sesli gelmesinin sebebi makinanın sessiz ve önceki kartımın Silencer'lı olması... DirectX 10 dedik sattık, Şimdi işin gücük yoksa uygun soğutucu ara...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tub1s

piyasada 150$ a daha iyi kart yokmu git 1950 al adha iyi...

X850XT yi bilirmisin cok iyi bir karttir sm3.0 desteklemediginden yeni oyunlari acamiyor cok yakinda dx10 yuzunden x1950pro'nun elde patlamayacagina garanti verebilirmisin ?
    DX10 Karta karsilik daha pahali olan DX9 karti onerirken birazdaha dusun agp de x1950pro kullaniyordum suan msi 8600gt kullaniyorum pcexpresse gecerken bir an bile aklimadan dx9 kart almak gecmedi .
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOHST

quote:

Orjinalden alıntı: tub1s

piyasada 150$ a daha iyi kart yokmu git 1950 al adha iyi...

X850XT yi bilirmisin cok iyi bir karttir sm3.0 desteklemediginden yeni oyunlari acamiyor cok yakinda dx10 yuzunden x1950pro'nun elde patlamayacagina garanti verebilirmisin ?
    DX10 Karta karsilik daha pahali olan DX9 karti onerirken birazdaha dusun agp de x1950pro kullaniyordum suan msi 8600gt kullaniyorum pcexpresse gecerken bir an bile aklimadan dx9 kart almak gecmedi .

Hocam yakında(muhtemelen bi ayı bulmaz) Dx10.1 çıkacak ve aldığımız dx10 kartları elimizde patlayacak Teknoloji bu işte ne yaparsın.

• 1950 dx 10 yuzunden elde patlamayacak sana garanti veririm ama esas oteki kartin patladi galiba dun gece.
  • 8600gt daha performansli tabi x1950pro agp ye göre konuşuyorum .3dmank 2003 ten x1950pro ile 11500 kusur puan aliyordum bununla 16000 kusur puan alıyorum .dx10.1 cikarsa 8800gts lerde patlayacak
    ama bu kartlarin dx9 kartlardan daha uzun omru olacagi kesin Bioshock dx9 dx10 karsilastirmasina bakin derim .
  • aynı karttan bende aldım.
    msi 8600gt oc edition.
    yanlız dikkatimi çeken bişey var. gpu-z de shader clock değeri 1300 gösteriyor.
    halbuki bu kart msi in kendi sitesinde shader clocku 1508 olarak yazıyor.
    galiba kazık yedik
    ne dersiniz. benmi yanlış görüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: casper73

aynı karttan bende aldım.
    msi 8600gt oc edition.
    yanlız dikkatimi çeken bişey var. gpu-z de shader clock değeri 1300 gösteriyor.
    halbuki bu kart msi in kendi sitesinde shader clocku 1508 olarak yazıyor.
    galiba kazık yedik
    ne dersiniz. benmi yanlış görüyorum

Hocam ne ettin sen yav.. 8600gt lerde shareder hızı 900mhz'dir...
  • valla ben bişey yapmadım. msi yapmış :)
    işte link
    en altta yazıyor.

ama gpu-z de bende 1300 yazıyor.
    Performances

Graphics Bus Technology: PCI Express
    Core Clock (MHz): 580
    Shader Clock (MHz): 1508
    Memory Clock (MHz): 1600
    Memory Amount: 256MB DDR3
    Memory Interface: 128-bit
    Memory Bandwidth (GB/sec): 22.4
    Fill Rate (Billion pixels/sec): 8.64
    RAMDACs (MHz): 400
    Display Ouput:

http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1295&maincat_no=130&cat2_no=136

• MSI 8600GT OC'ciler; yok mu yeni sürüm nvidia ile yeni oyun testleriniz? Yoksa herkez 8800GT nin sevdasına mı kapıldı
  • bende de msi var 8600gt ancak driver problemi yaşıyorum vista ultimate 64bit var msi ın sitesinden indirdiğim driver sorunsuz ancak nvidia nın sitesindekinde inanılmaz problemler var makina çakılıyo işin sonu ynai :)
  • Kesinlikle süper bir kart, herkeze tavsiye ederim.

• fiyat/performans oranı yüksek bir kart...çalışmalarınız içinde teşekkürler
  • beyler bende bu karttan war ama performansından memnun deilim anakartım sli destekliyor o yüzden aynı karttan bitane daha almayı

düşünüyorum,sizce mantıklı olan 8800serisi bi kart almakmı yoksa aynı karttan bi tane daha alıp sli yapmakmı (güç problemi yaşamıyorum)
  • Nfs carbon maximum ayarlarda 1440*900 25 fps, crysis tamamı medium ayarlarda 25 fps, pes 2008 tamamı full ayarlarda 1240*1028 45 fps, fifa 08 1240*1028 tamamı full ayarlarda 50 fps alıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.