Şimdi Ara

msi 7870 tf 3 afterburner voltaj açılmıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar msi 7870 tf 3 ekran kartı aldım afterburner programı ile voltaj açılmıyor kutucukları işaretlememe rağmen açamadım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum..

• quote:

Orijinalden alıntı: orhancub

arkadaşlar msi 7870 tf 3 ekran kartı aldım afterburner programı ile voltaj açılmıyor kutucukları işaretlememe rağmen açamadım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum..

Asus gpu tweak ile açabilirsin hocam muhtemelen. bu programı indir googledan bulup ve settings kısmıında voltaj kutucuğu olacak ve o açıyo. aynı durum bende de olmuştu powercolor hd 7850 de ve ben böyle çözdüm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhancub

arkadaşlar msi 7870 tf 3 ekran kartı aldım afterburner programı ile voltaj açılmıyor kutucukları işaretlememe rağmen açamadım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum..

yanlış hatırlamıyor ve doğru anlamış isem bir süre önce okuduğum bir konuda NVIDIA, kartların yanıp, arızalanıp, geri gönderilmesinden ötürü belli başlı bazı sebeplerle ortaklarını bazı konularda kısıtlamış ve özellikle MSI firmasından AFTERBURNER programından ''SERBEST VOLTAJ ARTTIRMA'' özelliğini kaldırmasını istemişti. Son versiyonunu indirdiyseniz sanırım bu onunla ilgili bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallkraft -- 3 Kasım 2012; 10:43:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.