Şimdi Ara

MSI 760GM-P21 (FX) 125 w işlemci desteklemiyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI 760GM-P21 (FX) anakart sipariş verdim amd phenom 2 x4 965 125w 3.4 ghz işlemci var bazı arkdaşlar desteklemiyor felan demiş msı nin sitesinden işlemci desteklerine baktım destekliyor 125 w hatta 140 w da destekliyor fakat arkadaşın biride 125 w işlemci var yüklendigimde işlemciye çarpan felan düşüyor demiş arkdaşlar böyle bişey varmı ? yardımmm

http://tr.msi.com/product/mb/760GM-P21--FX-.html

Orijinalden alıntı: turgutyetis

MSI 760GM-P21 (FX) anakart sipariş verdim amd phenom 2 x4 965 125w 3.4 ghz işlemci var bazı arkdaşlar desteklemiyor felan demiş msı nin sitesinden işlemci desteklerine baktım destekliyor 125 w hatta 140 w da destekliyor fakat arkadaşın biride 125 w işlemci var yüklendigimde işlemciye çarpan felan düşüyor demiş arkdaşlar böyle bişey varmı ? yardımmm

7641vH6 kodlu BIOS ile 125W 965 desteği gelmiş.

@Foxbat

Destekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 12 Aralık 2012; 14:05:59 >

Orijinalden alıntı: Foxbat

Maalesef sadece 95w destekliyor

http://tr.msi.com/product/mb/760GM-P21--FX-.html

bilader desteklemesi lazım işlemci desteklerinde var benim işlemci hatta benimkinin 140 w bile destekliyor görüküyo
  • Not1: Bazı tasarım kısıtlamalarından dolayı bu anakart max.95W güç tüketimli AM3+ işlemcileri desteklemektedir. Detaylar için CPU uyumluluk listesine bakınız. demiş ama benim işlemcim am3 ve işlemci destek listesinde var

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

Orijinalden alıntı: turgutyetis

MSI 760GM-P21 (FX) anakart sipariş verdim amd phenom 2 x4 965 125w 3.4 ghz işlemci var bazı arkdaşlar desteklemiyor felan demiş msı nin sitesinden işlemci desteklerine baktım destekliyor 125 w hatta 140 w da destekliyor fakat arkadaşın biride 125 w işlemci var yüklendigimde işlemciye çarpan felan düşüyor demiş arkdaşlar böyle bişey varmı ? yardımmm

7641vH6 kodlu BIOS ile 125W 965 desteği gelmiş.

@Foxbat

Destekliyor

sağol bilader ewt vh6 ile 125 w destegi gelmişte ben şu ankini kursam sorun olurmu güncel 7641vHB bu var şu anki msı nin sitesinde

• 7641vH6 kurun, sorun olmazsa onunla devam edin.

95W üstü dediği İşlemciler AM3+ yani FX Serisinden bahsediyor. AM3 125W İşlemciler için sorun olur dememiş.

7641vH6 kurun, sorun olmazsa onunla devam edin.

95W üstü dediği İşlemciler AM3+ yani FX Serisinden bahsediyor. AM3 125W İşlemciler için sorun olur dememiş.

tamam çok sagol
  • Yeni alacaksan alma, elinde varsa idare edecek şekilde kullanmaya çalışabilirsin. P23 de aynı şekilde önce 125w ilan edilip sonra 95'e çekilmişdir. Giganın da o şekilde 4 fazlı soğutucusu olmayan anakartlarında 95w işlemci desteği var.

125w cpu için ucuz anakart arıyorum diyorsan bakma bunlara kısaca.

Elimde anakart cpu var, taksam sorun olrmu diyorsan sorunla karşılaşana kadar kullanabilirsin. Değiştirme imkanın yoksa yapacak bişeyin yok. Varsa değştir derim.

7641vH6 kurun, sorun olmazsa onunla devam edin.

Ben MSI Türkiye'nin yalancısıyım:) Birileri adamlara haber versin sanırım güncellemeden haberleri yok:)

quote:

This board's true qualified CPU is 65W, for anything higher than 95W TDP then it follows this chart below.
    Power Ratio
    140W x5
    125W x7
    95W x11
    Other Auto

You can manually change the ratio to allow the CPU to run at its full speed however you will need better cooling for the MOSFET or else it can burn out.

dikkate alırsın ona göre çare bakarsn.

Farklı MSI sitelerinde hala uyarı var.
    Evet bana bu anakartın arızalısı geldi. Mosfetin biri yanmıştı. Değiştirdim şu an sorunsuz .
    sinuzitforum.ecballium.com
    MSI 760GM-P21 (FX) DDR3 AMD AM3+ MS-7641 VER:3.11 ANAKART - Sinüzit Forum
    http://sinuzitforum.ecballium.com/konu-msi-760gm-p21-fx-ddr3-amd-am3-anakart-360-tl.html
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.