Şimdi Ara

MSİ 6850 CYCLONE POWER EDİTON + 4 GB 1600 MHZ HYPER X RAM FİYAT 330 TL OLDU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tmm hocam kızma sizin dükkan daha küçük burhan hocam gibi şirket olamadığınız için böyle bende olsam bende senin gibi bir fiyat verirdim hak veriyorum sana
  • takip
  • selamlar abi nasılsın hayırlı satışlar. bende takip diyorum
  • Eyvallah kardeşim bildiğin gibi işte dh den kopmak yok
  • İlan güncel satışa devam
  • ayrı ayrı neden satmıyorsunuz onu anlamadım ekran kartı alacak insanda zaten ram olur ayrıca olmasa bile ddr3 destekli anakartı olmayabilir tuhaf vs. vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _G_K_N_

ayrı ayrı neden satmıyorsunuz onu anlamadım ekran kartı alacak insanda zaten ram olur ayrıca olmasa bile ddr3 destekli anakartı olmayabilir tuhaf vs. vs..

ddr3 ram e ihtiyacı varsa çok uygun bence

2 gb hyper-x ram en ucuz 48,21 lira.... kdv düş 40,85 lira.. 40 lira dersen 2 adet ten 80 lira yapar
    http://www.teknolojix.com/?urun-13507-2-GB-DDR3-1600-MHz-CL9-HYPERX--KINGSTON-.html

örnek 1 ilan:
    http://forum.donanimhaber.com/m_48724512/tm.htm

330 - 80 = 250 liraya gelir kart...

sadece kartı alacak bir kimse, bugün ramleri en kötü 70 liradan satmaya kalksa, kısa bir sürede satılır hadi diyelim 60 dan versin 2 güne kalmaz.... bu durumda kart ne kadar gelir? 270....

bu kart bende olsa, 270 liraya vermem... sessizlik, ısınma, o.c. kapasitesi ve kalite.... hepsi bir arada....bana göre en kral hd6850..... (varsa Gigabyte SOC veya Msi Lighting-Hawk modelleri, onlara boynumuz kıldan ince

Helton_19 bu kartı alırken, bir alt modeli Msi alacaktı, zorla bunu aldırttım milletin hd6850 si 4+1 faz iken, cyclone 6+1 faz! anlayana....

Helton..... Kızım(oğlum demem lazım ama) sana yazıyorum, hd6850 Cyclone kullanıcısı sen anla!
    Bak, etme eyleme, satma!.. bak sakalları yine uzattım, sözümü dinle, başka bir kart alsan dahi bunu MUM ile ararsın

hele sat, pişman ol, o zaman görüşürük

• mesela benim ihtiyacım rame alıcak olsam kartı bu şekilde almam birde rami satmak ile uğraşacağız (2gb 1333 rami 25 liraya zor sattım zaten)

bence satışın önünü tıkamış yinede kendisi bilir bize laf düşmez
  • @_G_K_N_, ben zaten satmasına karşıyım

ram için de, zaten 2 kişi satan var aynı ayarda, 2 kişi de 40 istemiş 2 gb ddr3 1600 hyper-x için

sizinkine "+" sı soğutucu ve daha yüksek saat hızı
  • ticarette açık sözlüyümdür kardeş ekran kartını bugün tek satsam 290 tl ye dakikasında gider gerçi bu şekildede müşterisi çok ama
    kart- 290 tl
    ram - 40 tl
    olmuş oluyor acaba merak ediyorum forumda kim 40 tlden 4 gb 1600 mhz ddr 3 ram almak istemez
    diyceksinki kendin ayrı ayrı sat o fiyatlara evet satabilirim ama ilk önce rami satıp sonra kartı satıcam (zaten kartı tek satarsam müşterisi hazır )
  • takip
  • ram tek modül mü ? yani
    KHX1600C9D3/4G mi
    bende bir tane A9DA-S Foxconn da takılı yanına olur gibi ?
  • Nvidia Kullanan birisi olarak, denememde (Crysis Warhead, PATCHSİZ) 1680*1050 Very High 8x AA (daha fazlası açılmıyor) genellikle 30 fps üstü (35-36 gibi) oynatıyor...

Gtx 460 oynatamadı 2x bile.....

çok güzel kart, MSI bu işi biliyor

Satılan ürünler, tarafımdan kargolanacaktır kartın her şeyi duruyor, Monitör çıkış, plastikleri bile... 2 dvi, 1 hdmi ve 1 DP.... diğer hd6850 lerden güzel bir farkı daha, tek 6 pin giriş.... Vantage da, Psu daha az ısındı ve fan devri daha az bir seviyede kaldı (gtx 460 ile kıyas)

https://store.donanimhaber.com/14/58/fd/1458fd1289dac54a6933aad8919ed583.jpg
     MSİ 6850 CYCLONE POWER EDİTON + 4 GB 1600 MHZ HYPER X RAM  FİYAT 330 TL OLDU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironblood19 -- 7 Haziran 2011; 2:00:13 >

• ironblood beğendiyse, alınır..
    satılmaz ise haber verin..
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

ironblood beğendiyse, alınır..
    satılmaz ise haber verin..

o değil, ati den soğumamım nedenleri vardı, şimdi aynı şeyi Nvidia da yaşadım

hem kendimce derdim "Crysis de; High ile Very High çok fark etmiyor zaten...." meğersem fark varmış

satılmazsa Helton' a teklifim olacak zati

Pyhsx için de artık bir 8800 GT koyarım, 4x slot var

• Arkadaşlar ilan günceldir satışa devam
  • p.m
  • gercekten guzel fiyatlar. bu urunlerın bence burda hemen satılması lazım.
  • 6850 aldım ramleri düşünebilirim....aklında olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.