Şimdi Ara

MSI 6800GT (AGP) & MSI NEO2 PLATINUM [ANKARA]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında en az 1 yıl daha satmayı düşünmüyordum. Ama pci-ex sistemlerdeki seçenek bolluğu ve bir arkadaşın forumdaki alınık ilanını görünce neden olmasın dedim.

Öncelikle ekran kartı Mavi Bilgisayar dan; Anakart X bilgisayar dan alınma. Faturalara şu an için (saat 03:16) bakamayacağım için tam tarihlerini veremeyeceğim. Tahmini olarak ekran kartının 14 ay anakartın 15 ay daha garantisi var.

Bilinçli bir kullanıcıyım. Donanım forumlarını yakından takip ediyorum. Ama şunu garanti ederim bahsi geçen 2 kart a da bir kere bile O/C yapılmadı.
    Hem Ekran kartının, hem de anakartın jelatinlerini bile atmadım. Dolayısıyla alacak arkadaş tüm kutu ve kutu içeriğini sanki sıfırmış gibi alacak.

Alacak arkadaş ı mutlaka evime davet ediyorum. Hem bir çay içeriz. Hem de pc mde istediği testi uygulayabilir.

Şimdi gelelim kartlara:

Msi 6800 GT AGP

Msi 6800GT Tıklayın

Msi Neo-2 Platinum

Msi Neo-2 Platinum Tıklayın

Ekran kartı: 300$ Pazarlıksız

Anakart ın fiyatını bilmediğim için tekliflerin sizden gelmesini rica ediyorum.

Ps: 30 Yaşındayım. Ve TOK SATICIYIM. Lütfen fiyatla ilgili yorumlarda bulunmayınız.
    Daha iyi alternatifler, daha uygun fiyatlı olabilir. Ama benim istediğim fiyat yukarıda yazılıdır.
    Tekliflerinizi P.M yoluyla yapınız.

Ankara Ümitköy deyim. Alacak arkadaş dediğim gibi evime davetlidir.
    Saygı&Sevgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akelei -- 25 Aralık 2005 3:15:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ilandaki ayrıntılar ve açıklamalar için teşekkür ederim.
  • pm attım ekran kartını alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante2003 -- 25 Aralık 2005 7:19:55 >
  • alıcı değilim ama fiyat bilgisi için yardımcı olmak istedim.
    anakart için forumda 100-110 ytl civarı fiyatlar dolaşıyordu hatırladığım kadarıyla.
    gerçi biraz zaman geçmiş olabilir. ama referans alabileceğiniz bir fiyat olabilir.

hayırlı alışverişler.
  • keşke bütün ilanlar böyle olsa.
  • anakart 90-100 arası gider çünkü 110ytl diyen arkadaşlarımız satamayıp %90,ı fiatı 100ytl indiriyor
  • iyide ekran kartını zaten satmamış mıydın?
    burda arkadaş alıyorum demiş.
    http://forum.donanimhaber.com/m_5149299/mpage_1/key_//tm.htm#5149757
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK ASUS AGP 8X 6800 ULTRA
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kafa karışıklığına gerek yok ilgili sayfada alıyorum diyen kişi benim zaten cikaa benim topiğe mesaj attığı için orda da belirttim sadece:)
  • Ekran kartı dante2003 nickli arkadaşa satılmıştır.

Kendisine hayırlı olmasını dilerim.

Anakart a da uygun teklif gelirse onu da satmak niyetindeyim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.