Şimdi Ara

Msı 380 vs Sapphire 380x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MSI GTX960 GAMING 4GB 128Bit DDR5
    Sapphire R9 380 NİTRO DUAL-X OC 4GB 256Bit GDDR5
    Sapphire R9 280 DUAL-X OC 3GB 384Bit GDDR5

Hangisini almalıyım sinerji.gen.tr den alacağım ay sonu msi r9 380in 4gblık versiyonu gelicekmiş onu bekleyecem almayı düşünüyorum işlemci i5 4460 hangisini önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: adamadam4

Sa MSI R9 380 GAMING 4GB 256Bit DDR5

Hangisini almalıyım sinerji.gen.tr den alacağım ay sonu msi r9 380in 4gblık versiyonu gelicekmiş onu bekleyecem almayı düşünüyorum işlemci i5 4460 hangisini önerirsiniz

Hocam bende 4 gündür bakınıyorum bende senin gibi bu kartlar arasında kaldım. r9 380 gtx960ın bir tık ilerisinde 3-5 / 5-10 fps ve söylenene göre dx12 ile birlikte amd işlemciler ve ekran kartları nvidia ya göre daha yüksek performans alacakmış ama nvidianın yazılım desteğinin geride kalacağına ben kesinlikle inanmıyorum. 10 senedir AMD kullanıyorum bir değişiklik yapıp galiba gtx960 alacağım galiba yarın. MSI Saphhire'e göre daha serin ve sessiz çalışıyormuş Sapphire hakkında atılıp tutulan çok konu ve yorum bulunmakta fakat MSI da neredeyse hiç denk gelemedim 4 günlük araştırmam sonucunda. Yani marka tercihini MSI dan yana yapmalısın bence ama aralarında tabii ciddi fiyat farkı var aynı kartı sırf soğutucu farkı yüzünden 100-130 lira fazla fiyata almak ne bileyim insana koyuyor biraz.
    R9 280 için de o model değilde r9 280x modelini koy o kartların arasına 280 biraz geride kalıyor çünkü. Ve sabit olarak gördüğüm bir olay daha var kesinlikle herkes yeni mimari yeni teknolojiyi öneriyor bu yüzden 960 ya da 380 arasında seçim yapmalısın :) Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: sturmxxx

quote:

Sa MSI R9 380 GAMING 4GB 256Bit DDR5

Hocam bende 4 gündür bakınıyorum bende senin gibi bu kartlar arasında kaldım. r9 380 gtx960ın bir tık ilerisinde 3-5 / 5-10 fps ve söylenene göre dx12 ile birlikte amd işlemciler ve ekran kartları nvidia ya göre daha yüksek performans alacakmış ama nvidianın yazılım desteğinin geride kalacağına ben kesinlikle inanmıyorum. 10 senedir AMD kullanıyorum bir değişiklik yapıp galiba gtx960 alacağım galiba yarın. MSI Saphhire'e göre daha serin ve sessiz çalışıyormuş Sapphire hakkında atılıp tutulan çok konu ve yorum bulunmakta fakat MSI da neredeyse hiç denk gelemedim 4 günlük araştırmam sonucunda. Yani marka tercihini MSI dan yana yapmalısın bence ama aralarında tabii ciddi fiyat farkı var aynı kartı sırf soğutucu farkı yüzünden 100-130 lira fazla fiyata almak ne bileyim insana koyuyor biraz.
    R9 280 için de o model değilde r9 280x modelini koy o kartların arasına 280 biraz geride kalıyor çünkü. Ve sabit olarak gördüğüm bir olay daha var kesinlikle herkes yeni mimari yeni teknolojiyi öneriyor bu yüzden 960 ya da 380 arasında seçim yapmalısın :) Kolay gelsin

960ın hangi modelini almalıyım genelde nvidia ya bakmam bile

• msi gtx960 gaming 4gb da karar verdim gibi peki bu bit meselesi neye varır 128 bit düşük kalırmı pişman olmam umarım aldığıma 1 gün daha bekleyeyim yinede başka yorumlar gelir illaki
  • quote:

msi gtx960 gaming 4gb da karar verdim gibi peki bu bit meselesi neye varır 128 bit düşük kalırmı pişman olmam umarım aldığıma 1 gün daha bekleyeyim yinede başka yorumlar gelir illaki

Hocam bir yorum görmüştüm dün, biti otoban gibi düşün otoban geniş ve boş ama araban şahinse otobanı düşündüğün gibi verimli hızlı kullanamazsın baya bir hoşuma gitti bu :) Bitin yeni mimari ve teknoloji ile pek bir önemi yokmuş ki bu yapılan testlerde kendini belli ediyor illaki izlemişsindir karşılaştırma videolarını. Bu arada şimdi gördümhttp://www.hepsiburada.com/galaxy-nvidia-gtx-770-hof-v2-2gb-256bit-gddr5-dx11-2-pci-e-3-0-ekran-karti-p-BD304747 hepsiburada indirim yapmış bu kartın performansıda bayağı iyi 290x den yüksek fps alıyor ve güzel indirim yapmışlar fakat benim psu yetmiyor buna psu yüksek ise bunuda düşünebilirsin benim kanıma girmedi değil :)

• quote:

quote:

msi gtx960 gaming 4gb da karar verdim gibi peki bu bit meselesi neye varır 128 bit düşük kalırmı pişman olmam umarım aldığıma 1 gün daha bekleyeyim yinede başka yorumlar gelir illaki

Hocam bir yorum görmüştüm dün, biti otoban gibi düşün otoban geniş ve boş ama araban şahinse otobanı düşündüğün gibi verimli hızlı kullanamazsın baya bir hoşuma gitti bu :) Bitin yeni mimari ve teknoloji ile pek bir önemi yokmuş ki bu yapılan testlerde kendini belli ediyor illaki izlemişsindir karşılaştırma videolarını. Bu arada şimdi gördümhttp://www.hepsiburada.com/galaxy-nvidia-gtx-770-hof-v2-2gb-256bit-gddr5-dx11-2-pci-e-3-0-ekran-karti-p-BD304747 hepsiburada indirim yapmış bu kartın performansıda bayağı iyi 290x den yüksek fps alıyor ve güzel indirim yapmışlar fakat benim psu yetmiyor buna psu yüksek ise bunuda düşünebilirsin benim kanıma girmedi değil :)

Marka ? Bilemedim şimdi :))

• quote:

quote:

quote:

Marka ? Bilemedim şimdi :))

Burada görmedim ama technopat'da hep olumlu yorumlar gördüm bu marka ile ilgili ama geçmişte tabii ki tecrübem yok o yüzden ne desem yalan olur gibi :) Ama buda eski mimari bildiğin üzere ben yeni mimarilerden yanayım yenilik iyidir diyorlar inanalım bence :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 570 vs GTX 970
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen bende bilemedim çoğu kişi 2gb ilerde yetmez diyor hem baska indirimlere artık :D
  • En cezbedici yönüde msi nin tasarımları bi asusun bide msi nin sapphireda ancak tri vapor felan olcak baska türlü tasarımlar berbat
  • quote:

Aynen bende bilemedim çoğu kişi 2gb ilerde yetmez diyor hem baska indirimlere artık :D

Açıkcası benim için 2gb yeterli olacaktır çünkü single player oyun oynamıyorum. Hatta şuan CS:GO ve ARMA II Dayz Mod dışında hiç bir oyun oynamıyorum :) Haa kartı aldıktan sonra GTA 5 alıp tabii ki oynarım fakat başka oyun deneyeceğimi bile sanmıyorum o yüzden 4gb yerine 2gb alsam da aradaki para cebime mi kalsa diye düşünüyorum.

http://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-960-2gb-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx-960-gaming-2g-le-p-BD803462 715 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx960-gaming-4g-gddr5-4gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekarti.html#ozellikler 909 TL

Ne zormuş ekran kartı almak bee

• Normalde bu kadar fiyat farkı yok diye biliyorum max 100 lira felan vatanbilgisayarın üç kağıtcılığı hep
  • quote:

Normalde bu kadar fiyat farkı yok diye biliyorum max 100 lira felan vatanbilgisayarın üç kağıtcılığı hep

Hepsiburada sağlam indirim yapmış kesinlikle.
  • yüzde 7 birde ah o 4gb olcak yemede yanında yat
  • Hocam ben artık yakıcam kafayı gerçekten :D Hayatımda ilk defa bu kadar kararsız kaldım.
  • quote:

Hocam ben artık yakıcam kafayı gerçekten :D Hayatımda ilk defa bu kadar kararsız kaldım.

Aynen çekirdek bellek hızlarına bakıyorum gtx960 önde ..
  • quote:

quote:

Hocam ben artık yakıcam kafayı gerçekten :D Hayatımda ilk defa bu kadar kararsız kaldım.

Aynen çekirdek bellek hızlarına bakıyorum gtx960 önde ..

MSI 1500mhz kadar rahatça overclocklanabiliyor birde :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.