Şimdi Ara

msi 1996 bootmgr is missing hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptopumun bios şifresini unuttum. windowsumda hiç açılmıyordu. bende harddiski söküp başka bilgisayardan format atıp win7 yükledim. böylelikle biosumu hiç sıfırlayacaktım. ancak format attıktan sonra ne bilgisayarı açarken boot is missing hatası alıyorum ve hiç birşey yapamıyorum. bu sorundan nasıl kurtulup windows a girerim? veyada bios u nasıl sıfırlarım(bunun cevabını verseniz bile kafidir) dipnot --laptopu söktüğümde bios pilini bulamadım--

Orijinalden alıntı: istawrit34

arkadaşlar laptopumun bios şifresini unuttum. windowsumda hiç açılmıyordu. bende harddiski söküp başka bilgisayardan format atıp win7 yükledim. böylelikle biosumu hiç sıfırlayacaktım. ancak format attıktan sonra ne bilgisayarı açarken boot is missing hatası alıyorum ve hiç birşey yapamıyorum. bu sorundan nasıl kurtulup windows a girerim? veyada bios u nasıl sıfırlarım(bunun cevabını verseniz bile kafidir) dipnot --laptopu söktüğümde bios pilini bulamadım--

kardeş sen zor bi konuyla ugrasıosun da bana bıos u kısaca acıklar msn? Bnde yakında alıcam bılgısayar da bilgi toplamaya clsyrm :)
    Tskkrler smdıden ;)
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.