Şimdi Ara

MSI 1660 Super Ventus OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bolu İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 MSI 1660 Super Ventus OC

MSI 1660 Super Ventus OC (SIFIR)

Hepsiburada'dan satın alındı. Henüz elime ulaşmadı. 27.01.2021 veya ertesi gün elime ulaşacaktır. Alan kişi kutuyu ilk kez açacaktır. Tr garantili, faturalı, sıfır ürün. Bolu içi elden teslim, diğer illere havale sonrası alıcı ödemeli olarak kargolarım.

Fiyat: (SATILDI)

NOT: Pazarlık veya takas yapacak arkadaşlar boşuna vakit çalmasın, son fiyatıdır.

MSI 1660 Super Ventus OC

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bolu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• MSI 1660 Super Ventus OC
    Vatan bilgisayarda 3250tl dengi evga kart. 20 ilde mağazalarda stok var, bolu dahil, bilginize
  • abdisasho kullanıcısına yanıt
    Hocam ben o kartın msi VGA geforge gtx 1660 super ventus oc 1 saat önce hepsi buradan 2950 TL ye aldım vatan bilgisayar biraz pahalıya koymuş haberin olsun MSI 1660 Super Ventus OC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askelios31 -- 25 Ocak 2021; 23:57:8 >
  • Askelios31 A kullanıcısına yanıt
    Al satçılarla bir derdim yok da al sat yaparken piyasanın bir tık altına konulur satıcı arkadaş vatan fiyatının 200tl üstüne koymuş 😂
  • quote:

Orijinalden alıntı: Askelios31

Hocam ben o kartın msi VGA geforge gtx 1660 super ventus oc 1 saat önce hepsi buradan 2950 TL ye aldım vatan bilgisayar biraz pahalıya koymuş haberin olsun

Ürün nerde hocam.Bulamıyorum

• Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt
    Ürün bitti hocam sitede kart arayan bir arkadaşa direk bildirdim. Umarım en azından o yetişmiştir. Sizle ile bir iletişimim olsaydı sizede bildirirdim. Bugün sabah vatan pc stok yeniledi 3 mağaza dolaştım hepsini almışlar. Hepsiburada 23:00 gibi stok açtı 24:00 te kontrol ettiğimde bitmişti. Al satci değilim ama konu biraz içime dokunuyor.1 haftadır kart arıyordum. Eğer bulabilirsem başka sitelerde size özel mesaj atacağım.
  • Vatandaki link internet stoğu olmayan link. Ben de hepsiburadadan aldım fakat denk gelmek haftalar alır. Aynı kalitede markayı daha uygun satan bir online mağaza var ise link bırakabilirsiniz. Bunun dışında konuyu boş yorumlarla kirletmezseniz sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 1660 Super Aero ITX OC
    3 yıl önce açıldı
    MSI RTX 3080 Ti Ventus 3x
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Askelios31

Ürün bitti hocam sitede kart arayan bir arkadaşa direk bildirdim. Umarım en azından o yetişmiştir. Sizle ile bir iletişimim olsaydı sizede bildirirdim. Bugün sabah vatan pc stok yeniledi 3 mağaza dolaştım hepsini almışlar. Hepsiburada 23:00 gibi stok açtı 24:00 te kontrol ettiğimde bitmişti. Al satci değilim ama konu biraz içime dokunuyor.1 haftadır kart arıyordum. Eğer bulabilirsem başka sitelerde size özel mesaj atacağım.

Teşekkür ederim sağolun. 2500 tlye geçen yıl rx 5700 alacakken forumun bay bilmişleri(onları güzel anıyorum ara sıra) kart yok sıcak çalışır , yok bilmem ne ..Bu forumda artık herkesi dinlemeyeceğim. 2500 tlye 8 gb 5700 almadım ya ona yanayım ne edeyim bilmiyorum. Akıl veren çok oluyor .Şu kart stoğu düzelsin de fırsatçıların suratını görelim.

• bama_boyy kullanıcısına yanıt
    İnternet stoğu olmaması birşey değiştirmiyor, mağazada 3250tlye stok var siz 3450ye koymuşsunuz, internette stoğu olmasa ne değişecek sizin bulunduğunuz il dahil 20 ilde stok var. Al sat kar et iyi hoş da insaf. En azından stokların bitmesini bekleseydiniz. Hayatımda duyduğum en saçma açıklama internet mağazası bulursanız söyleyin 😂😂. Ayrıca kurallar dahilinde yorum yapıyorum konuyu kirletmiyorum.
  • Kimseye zorla satmiyorum. Stok bulan buyursun alsin. İsin gucun muhalefet, bos muhabbet. Baska cevap yazmayacagim.

• Ben kısa ve öz bir şekilde an itibariyle stokta daha uyguna bulunduğunu yazdım, belki farkında değilsinizdir de o yüzden yüksek fiyata koymuşsunuzdur diye. bomboş bir muhalefet yorumuyla cevapladınız, çok sevindim başka cevap yazmayacak olmanıza teşekkür ederim bu nezaketiniz için.
  • ver sahibinden ya da letgo'ya satılsın.

uğraşma burada çoluk çocukla. forumun ikinci el bölümünün akıl hocaları, her mesaja maydonozlar. 3000 ilan verdim. bir sürü gereksiz mesaj, birde yöneticiler. akıllara zarar.

yönetici sanane birader dedim diye 4 gün ceza vermiş.millet forumda birbirini çoğaltıyor. neyse, letgo da birkaç günde 2950 den satıldı.

yöneticiler forumu, bu boşgezenlerde konu içeriklerini bitirmeye yeminli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forvet09 -- 26 Ocak 2021; 12:37:7 >
  • forvet09 kullanıcısına yanıt

forumun eski tadi yok bende 2005 üyesiyim süresiz banlanınca 2. el satış için 2 yıl sonra üyelik açmak zorunda kaldım gezindiğim tek yer 2. el ekran kartı bellek cpu anakart bölümü zaten üyelerle de yönetimle de işim olmaz Allah düşürmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: _İZ BIRAKAN_

forumun eski tadi yok bende 2005 üyesiyim süresiz banlanınca 2. el satış için 2 yıl sonra üyelik açmak zorunda kaldım gezindiğim tek yer 2. el ekran kartı bellek cpu anakart bölümü zaten üyelerle de yönetimle de işim olmaz Allah düşürmesin

donanım bölümü olan bir forum denk gelmedi. ikinci el konusunda letgo yu tercih etmeye başlıyorum.

bir cezalar var akıllara zarar. satın aldığın ürünü gösteriyorsun fatura tarihi bir yıl farklı, mining e.kartı, aldığı konuları gösteriyorsun.

adam hala forumda konu açıyor.

sanane birader de 4 gün, yöneticilere adam kayırmaca mı var? 14 gün.

memleket gibi yönetiliyor burası da.

• forvet09 kullanıcısına yanıt

çok haklısın hocam sonuna kadar bende orayı tercih ediyorum çoğu zaman...arkadaşa hayırlı satışlar konusunu kirletmeyelim daha fazla 2 tane 3060 ti satışını güzel fiyata kaçırdım valla takip ediyorum, bunu ilk görenlerdenim ama pahalı geldi bana oyun için alğımızdan dolayı :)

• Diyeceğim tek cümle;

Almayın bu kartı. pahalıya satıyor.

• Birileri yine milleti silkeleme peşinde.

Kolay gelsin :)

• Bos yorumlara devam edin siz, bu forumu bitirmeye niyetlisiniz. Ürün satildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bama_boyy

Bos yorumlara devam edin siz, bu forumu bitirmeye niyetlisiniz. Ürün satildi.

Yav he he. "bi firimi bitirmiyi niyitlisiniz"

Çakal esnaf ağızlarını bırakın. Senin gibi kafalar yüzünden her şeyin fiyatı patladı. Bitin de kurtulalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILLIAMs -- 28 Ocak 2021; 9:14:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.