Şimdi Ara

mscorlib.dll hatası ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Pc açıldığında sürekli şöyle bi uyarı çıkıyor;
    Fatal Error: Failed to delay load library mscorlib.dll (Win 32 error: 23) This program can no longer run and will now terminate.

Biraz araştırma yaptık Microsoft .NET Framework 2,0 yükleyince sorun gider diye yazıyor sağda solda. Onu da yaptık sildik tekrar kurduk hala sonuç yok. Yardım bekliyorum bilgisi olan arkadaşlardan.

• BURADAN "Click here to download mscorlib.dll" yazan yere tıklayıp dosyayı indir ve dosyayı C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727 klasörüne kopya sorun çözülür
  • Sağolasın dediğini yaptım ama hala devam ediyor sorun :(
  • Başka fikri olan varmı
  • Var :)
    Ekran kartının driverını (program ekle kaldırdaki yazılımını) uninstall edip bilgisayarı baştan başlat bakalım verecek mi aynı hatayı.Vermez ise güncel ekran kartı driverını indir kur baştan başlat tekrar dene bakalım aynı hatayı alacak mısın.
    Sorunun ekran kartı ve net framework arasındaki bir uyuşmazlıktan kaynaklandığını düşünüyorum.
    Sonucu bildirirsen sevinirim

bu arada başka bir çözüm olarak da
    Microsoft .NET Framework 2,0 kurmayı denemelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 16 Ocak 2009; 14:29:34 >
  • Senin dediğini de yaptık yok İnternete bağlanamama problemi çıktı bu sefer sistemi geri almak zorunda kaldık. Format paklıcak sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: vampyric_addiction

Senin dediğini de yaptık yok İnternete bağlanamama problemi çıktı bu sefer sistemi geri almak zorunda kaldık. Format paklıcak sanırım

En güzeli...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Swapfile.sys hatası
    7 yıl önce açıldı
    msvcrt.dll Hatası Çözüm
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.