MS Points kaldırıldı onun yerine kuruna göre parayla satın alıyorsun oyunları Marketplace'den.MS Points'ler hala satışta aldığın pointsleri redeem ettiğinde o hesabın kuruna göre paraya çeviriyor.29$ 'da 2400 MSP'e denk geliyor sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Arm the Homeless
MS Points kaldırıldı onun yerine kuruna göre parayla satın alıyorsun oyunları Marketplace'den.MS Points'ler hala satışta aldığın pointsleri redeem ettiğinde o hesabın kuruna göre paraya çeviriyor.29$ 'da 2400 MSP'e denk geliyor sanırım.
cvp için saol ms poınt almamıştım almayı düşünüyordum normal paypal ile alırım o zaman
Selamlar hocam ; Xbox one ile bu ms pointler ile oyun alınıyormu acaba ??
@Arm the Homeless
mezara_kabul
kullanıcısına yanıt
Microsoft Points olayı bitti, artık Gift Card satılıyor. Ama eskisi gibi değil, Microsoft Points kullanılırken vergi ödemiyordunuz ama kurlarla alışveriş yapılmaya başlandığından beri vergi alınıyor. Ama hesabınız USA ise 2 tane eyalet biliyorum vergi almayan, yardımcı olabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: darker2010
Microsoft Points olayı bitti, artık Gift Card satılıyor. Ama eskisi gibi değil, Microsoft Points kullanılırken vergi ödemiyordunuz ama kurlarla alışveriş yapılmaya başlandığından beri vergi alınıyor. Ama hesabınız USA ise 2 tane eyalet biliyorum vergi almayan, yardımcı olabilirim.
bazı sitelerde halen satılıyor mp ondan sordum size o zaman o kodlar geçerli değil ??
mezara_kabul
kullanıcısına yanıt
Geçerli değil diye biliyorum, zaten gerek yok. Amazon.com'dan alacağınız ürünün fiyatı kadar bir Gift Code satın alabilirsiniz.