Şimdi Ara

ms points ile us hesaptan oyun alma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    xbox dunyasına yeni girmiş bulunmaktayım
    http://marketplace.xbox.com/en-US/Product/SUPER-STREETFIGHTER-IV-ARCADE-EDITION/66acd000-77fe-1000-9115-d802434307fc?noSplash=1
    bu ssf4 a.e oyununu ms points ile almak istiyorum ama points diye bişey göremedim
    bunun ne kadar points istediğini nasıl gorebılırız

• MS Points kaldırıldı onun yerine kuruna göre parayla satın alıyorsun oyunları Marketplace'den.MS Points'ler hala satışta aldığın pointsleri redeem ettiğinde o hesabın kuruna göre paraya çeviriyor.29$ 'da 2400 MSP'e denk geliyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

MS Points kaldırıldı onun yerine kuruna göre parayla satın alıyorsun oyunları Marketplace'den.MS Points'ler hala satışta aldığın pointsleri redeem ettiğinde o hesabın kuruna göre paraya çeviriyor.29$ 'da 2400 MSP'e denk geliyor sanırım.

cvp için saol
    ms poınt almamıştım almayı düşünüyordum normal paypal ile alırım o zaman
  • Selamlar hocam ; Xbox one ile bu ms pointler ile oyun alınıyormu acaba ??

@Arm the Homeless
  • mezara_kabul kullanıcısına yanıt
    Microsoft Points olayı bitti, artık Gift Card satılıyor. Ama eskisi gibi değil, Microsoft Points kullanılırken vergi ödemiyordunuz ama kurlarla alışveriş yapılmaya başlandığından beri vergi alınıyor. Ama hesabınız USA ise 2 tane eyalet biliyorum vergi almayan, yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darker2010

Microsoft Points olayı bitti, artık Gift Card satılıyor. Ama eskisi gibi değil, Microsoft Points kullanılırken vergi ödemiyordunuz ama kurlarla alışveriş yapılmaya başlandığından beri vergi alınıyor. Ama hesabınız USA ise 2 tane eyalet biliyorum vergi almayan, yardımcı olabilirim.

bazı sitelerde halen satılıyor mp ondan sordum size o zaman o kodlar geçerli değil ??
    Geçerli değil diye biliyorum, zaten gerek yok. Amazon.com'dan alacağınız ürünün fiyatı kadar bir Gift Code satın alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Geçerli değil diye biliyorum, zaten gerek yok. Amazon.com'dan alacağınız ürünün fiyatı kadar bir Gift Code satın alabilirsiniz.

Bilgi için teşekkür ederim. Dediğin gibi aynı şey oluyor zaten
    Dikkat etmenizde yarar var, hesabınız US ise amazon.com'dan, UK ise amazon.co.uk'tan, EU ise amazon.de'den alın.
  • quote:

Dikkat etmenizde yarar var, hesabınız US ise amazon.com'dan, UK ise amazon.co.uk'tan, EU ise amazon.de'den alın.

teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.