vallaha ben operayı kullanmaya bukadar alışmışken browserımı değiştirmem kolay kolay artık, diğer ie7 betalarda kötüydü bunada katılıyorum ama açıkçası bu bende etkiledi..
quote:
Orjinalden alıntı: drgladius bu adamlar daha kaç tane beta çıkaracaklar uzun uğraşlar sonucu windowsumu orjinal yapıp kurduğum ie beta 2 bende tek kelime ile hayal kırıklığına sebep oldu beta 3 ü indirmeyebile tenezzül etmem adam gibi tam sürümünü çıkarsınlar bakarız
Arkadaşlar ben uzun zamandır firefox kullanıyordum(her türlü eklentisini de yüklemiştim) IE Beta3 daha hızlı... Ayrıca tabları mouse ile tutup yerlerini değiştirebiliyorsunuz, görüntü süper bunun yanında quicktabs diye bir özellik de var... Mutlaka deneyin...Hiçbirşey kaybetmezsiniz...
Ben de sevdim. bi de Türkçesi çıksa çok güzel olcak
quote:
Orjinalden alıntı: sheythun
install dosyasına sağla tıklayıp "dosyaları çıkart" de...(winrar yüklü olmalı, dosyaları boş bi klasöre çıkart işte...) çıkardığın dosyaların arasında "update" klasörü olacak onun içine gir... "xmllitesetup" adlı dosyaya çalıştır, yükleme bittiğinde artık sorunun ortadan kalkacak....(yükleme esnasında bütün pencerelerin kapalı olsun)
çok teşekkürler dostum..
bu ie'nin fontlarına ve görüntüsüne hayran kaldım, herkese tavsiye ederim
korsan xp lere yükleyebilen var mı?
çoq teşekkürler..
saol
arkadaşlar vista çıkana kadar bu betalarla uğraşcağınıza yükleyin bir firefox keyfini çıkarın netin
quote:
Orjinalden alıntı: TUNERBOY
arkadaşlar vista çıkana kadar bu betalarla uğraşcağınıza yükleyin bir firefox keyfini çıkarın netin
quote:
Orjinalden alıntı: TUNERBOY
Firefoxun baş mimarcısı(adı herneyse) IE Beta 3 için şu yorumu yaptı: Gerçekten çok iyi....
opera kullanıyordum ama , ie 7 kullanıyorum artık. gerçekten çok hoş, çok da iyi hakkaten. ben korsan xp ye kurdum, ama şimdi burda açıklamak racona ters olur neyse bi yolunu bulursunuz mutlaka, araştırırsanız.
bannere ne oldu ya..
technich'ten sonra banner de ceza almış, çok faydalı insanlar . ben dh ye uğradığım zaman direkt onların topiklerine giriyorum walla. niye ceza aldılar acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme