cd den c: ye klasör kopyalıyorum, cd deki klasörün boyutu kopyaladığım c: deki klasörün boyutundan daha fazla.yani cd deki 120mb ise kopyaladığım c: deki 115 mb oluyor. biyerde hata mı yapıyorum c/ copy e:*.* c:klasör
alt klasörler varsa onları es geçiyorsun. Xcopy kullansan /s parametresi işini görebilir..
C:\>xcopy e:*.* c:\klasör
şimdi söyle yapacaksın..
e:\>copy *.*(eger alt klasör var ise lütfen klasör içine girin.)c:\>klasör olarak kopyala. ozaman.. senin 5 mb eksiğin olan o gizli dosyalarda kopyalanacak....
quote:
Orjinalden alıntı: galaksi
cd den c: ye klasör kopyalıyorum, cd deki klasörün boyutu kopyaladığım c: deki klasörün boyutundan daha fazla.yani cd deki 120mb ise kopyaladığım c: deki 115 mb oluyor. biyerde hata mı yapıyorum c/ copy e:*.* c:klasör
dostum xcopy le arkadaşların dediği şekilde halledebilirsin
xcopy e:\*.* c:\klasör /s
quote:
Orjinalden alıntı: seco054
şimdi söyle yapacaksın..
e:\>copy *.*(eger alt klasör var ise lütfen klasör içine girin.)c:\>klasör olarak kopyala. ozaman.. senin 5 mb eksiğin olan o gizli dosyalarda kopyalanacak....
senin dediğin uzun yok xcopy /s parametresi arkadaşın işini görür aslında dos komutlarıyla uğraşmaktansa win nc programını da kullanabilir ben her zaman onu kullanıyorum...
XCOPY /S /H E:\*.* C:\ Eğer H parametresini eklersen niteliği gizli olan dosyalarında kopyalanmasını sağlarsın. (Dos altında H parametresi işe yarmıyor. Komut isteminde yazmak lazım.)
S yerine E koyarsan içi boş olan klasörlerinde hedefte oluşmasını sağlarsın.