Şimdi Ara

mRNA aşıları DNA'mızda bir değişime sebep olur mu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
1
Favori
8.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zortak

sende içip içip gelip burada nara mı atıyorsun kafa tam gitmiş hahahaha

senden daha fazla kafayı bulamam, aşı seni köle etmiş....

• küçücük el kadar bebeklere yapılan aşıların içinde civa olduğunu öğrendikten sonra DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ nün bir TERÖR ÖRGÜTÜ olduğunu anlamış oldum ve bu örgütün hiçbir tavsiyesine ve tavsiye ettiği ilaca aşıya güvenmiyorum artık. Amaçları dünya sağlığına hizmet değil Nüfus kontrol programına hizmet. Bilinçli olarak azaltılıyoruz.

• WarSaw kullanıcısına yanıt
    Çok iddialı laflar bunlar. Bilimsel kaynaklar mı yoksa inanmak istediğiniz mi bilemem ama belki öğrenmek isterseniz diye şu linki paylaşayım.

Link

Tabi ben bunu yazanlara da doktorlara da güvenmiyorum vs diyorsanız da Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XPerience -- 14 Temmuz 2021; 4:34:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProjectMan

soru ; mRNA aşıları DNA'mızda bir değişime sebep olur mu?

cevap ; ahir zamana hoş geldiniz :) muhahahah :D

dna değiştirip bizi ecüş mecüş yapıyorlar. bunlar deccalın oyun. sen sakın aşı olma. ölürsen şehit ölmezsen mehdi ve peygamberimizin yanında savaşırsın . kazan kazan durumu.

• symbolcu S kullanıcısına yanıt

kara cahil sürekli tedbirler, karantina ve aşıyla o seviyede tutuldu, hiçbir şey olmasaydı 500 binleri geçecekti, hatta virüs yok denip tam serbestlik yapılsaydı, sağlık sistemi çökeceği için ölümler diğer hastalıkları da etkileyip milyonları bulacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 14 Temmuz 2021; 9:40:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

küçücük el kadar bebeklere yapılan aşıların içinde civa olduğunu öğrendikten sonra DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ nün bir TERÖR ÖRGÜTÜ olduğunu anlamış oldum ve bu örgütün hiçbir tavsiyesine ve tavsiye ettiği ilaca aşıya güvenmiyorum artık. Amaçları dünya sağlığına hizmet değil Nüfus kontrol programına hizmet. Bilinçli olarak azaltılıyoruz.

civa yok varsa alüminyum vardır. 2.olark civa yıllardır diş dolgusunda kullanıldı. hani şu kap kara dolgular var ya. belki de toplum bu yüzden delirdi. senin doğaya attığın pilin kullandığın akünün çocuklara daha çok zararı var. sen suda içme çünkü türkiyedeki şişe suların yüzde 90 içime uygun değil. bol miktarda arsenik var. şebeke suyu boruları da asperli. bu arada eski boyalara sakın dokunma hepsinde bol miktarda civa var. çin malı oyuncaklarda da bol bol var. ucuz kalem boya vs de de bol bol. ucuz plastiklerin hepsinde bol bol var.

birde unutmadan bu israil dekiler mal zaten zaten dünyda 1 avuc yahudi var. adamlar soylarını kurutmak için ilk aşıyı onlar oldu. onca serveti de bağışlarlar. beyinsiz bir toplum bunlar. sazan gibi atladılar. 3. aşı da kesin sonuç olsun diye onayadırlar. geriye kalan olmasın diye. almanlar da aptal. zaten genç nufus yok adamlarda. belkide uzun zamandır üzerlerinde deneniyor bu aşı.

• diabl0 kullanıcısına yanıt

inşh :) :D

• Düz dünyacılar konuya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anne - babanız veya başka yakınınızı hastalıktan kaybederseniz anlarsınız grip mi covid mi.

yaşı 40 ve üzeri olanlarda ciddi hasar bırakıyor. doku bozulması olduğu için organlar fonksiyonlarını yerine getiremiyor. kısaca aşınızı olun.

• dna'da değişiklik yapmaz... zaten etki ettiği yer dna değil... hurafe...

• quote:

Orijinalden alıntı: diabl0

civa yok varsa alüminyum vardır. 2.olark civa yıllardır diş dolgusunda kullanıldı. hani şu kap kara dolgular var ya. belki de toplum bu yüzden delirdi. senin doğaya attığın pilin kullandığın akünün çocuklara daha çok zararı var. sen suda içme çünkü türkiyedeki şişe suların yüzde 90 içime uygun değil. bol miktarda arsenik var. şebeke suyu boruları da asperli. bu arada eski boyalara sakın dokunma hepsinde bol miktarda civa var. çin malı oyuncaklarda da bol bol var. ucuz kalem boya vs de de bol bol. ucuz plastiklerin hepsinde bol bol var.

birde unutmadan bu israil dekiler mal zaten zaten dünyda 1 avuc yahudi var. adamlar soylarını kurutmak için ilk aşıyı onlar oldu. onca serveti de bağışlarlar. beyinsiz bir toplum bunlar. sazan gibi atladılar. 3. aşı da kesin sonuç olsun diye onayadırlar. geriye kalan olmasın diye. almanlar da aptal. zaten genç nufus yok adamlarda. belkide uzun zamandır üzerlerinde deneniyor bu aşı.

Alıntıları Göster

boş yapma git araştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

Çok iddialı laflar bunlar. Bilimsel kaynaklar mı yoksa inanmak istediğiniz mi bilemem ama belki öğrenmek isterseniz diye şu linki paylaşayım.

Link

Tabi ben bunu yazanlara da doktorlara da güvenmiyorum vs diyorsanız da Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.

iddialı olan senin çıkışın bilmemek ayıp değil 2dk da araştırıp öğrenebilirsin civa varmıymış yokmuymuş bebeklere yapılan aşılarda

• imzaladıkları kağıdı bi okusalar keşke...

● Bu aşının uzun süre etkinliği ve verimliliği bilinmiyor.

● Bilinmeyen olumsuz etkileri var.

● Bu sebeple oluşacak maddi ve manevi zararlardan üretici sorumlu değildir.

mRNA aşıları DNA'mızda bir değişime sebep olur mu?
  • El_domingo kullanıcısına yanıt

Kesinlike...

kara cahil, covid sana bulaşmadan hemen önce hangi belgeyi imzalatıyor? Güzel bir anlaşman var galiba, onda neler yazıyor yolla buraya görelim.

Bu belgeyi imzalatanlarda en az sizin gibi kara cahil, yani cahil cahilin açığını bulunca o süper aşı güme gidiyor hahahahah

onlara kızıp covidle anlaşma yapın.

• ben tatmin oldum mRNA aşıları DNA'mızda bir değişime sebep olur mu? 

bir tarafta patır patır ölen insanlar

öteki tarafta aşının içeriğini bilmiyoruz olmayız diyenler

başka tarafta aşıya ulaşamayan milyarlarca insan

diş tedavisi olurken de onam formu imzalatıyorlar hocam, kamuda bu tür risk içeren her şey için onam formu doldururlur. Bende bir kamu kurumunda çalışıyorum personellerden gerekli durumlarda onam formu bizler de alıyoruz.

mRNA aşıları DNA'mızda bir değişime sebep olur mu?
    mRNA aşıları DNA'mızda bir değişime sebep olur mu?studylibtr.com
    AYDINLATILMIŞ GENEL ONAM FORMU Sayın hasta / vekili yasal
    https://studylibtr.com/doc/777872/aydinlatilmi%C5%9F-genel-onam-formu-say%C4%B1n-hasta---vekili-yasal
  • quote:

Orijinalden alıntı: zortak

Bu mesaj silindi.

defol karşımdan önce haddini bil insan gibi konuşamıyorsan sesini kes edep bil adap bil hadini bil hududunu bil terbiye öğren

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.