Şimdi Ara

Mr. Robot (2015 -2019 ) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.826
Cevap
83
Favori
96.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sezondan sonra devam etmeye değer mi?
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

dark army olaydaki kişileri temizliyor. leon onları öldürdü
  • Bekle hocam, 3. sezon güzel olursa, yardırırsın, değilse, boşu boşuna zevksizlenmeye gerek yok. Hep iyi gidecek diye umut ettim 2. sezonu ama hiç öyle olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasiliKalanCtrl

Sezon Finali

Dizi 1. sezon sonunda çok fazla soru işareti bırakmıştı.

USB bellek şeklinde ki gözlük.
    Evil Corp'un başında ki adamın, lir arkasında söyledikleri.
    Tyrell'in kaybolması vs. vs.

2. sezonda da çok daha fazla soru işareti var ve hiçbir şeyden emin değiliz.
    Tyrell geri döndü diyor herkes ama o da bir hayal ürünü olabilir, değilse neden eski bölümlerde bagaj kapağı altında çıkmıştı.
    Lloyd neden FBI'ın listesinde, FBI o kadar araştırmayı, çekirdek ekibi falan nasıl buldu?
    Mobley ve Trenton büyük ihtimalle LA'ye kaçtı ancak Dark Army bunu nasıl buldu?
    Yine Trenton her şeyi geri döndürebileceğinden bahsetti ki bu da 1. sezonun, final bölümünde, E Corp'un başkanı sakallı, şişman kel adamın dediği noktaya çıkıyor. (Bunu her kimse, insanlar yaptı ve geri döndürülebilir.)
    Romero'nun kaza kurşununa gitmesi?
    Ayrıca FBI, Pekin'de saldırıya uğradığında 2 kişi hayatta kaldı. Ne malum Dark Army üyeleri olmadıkları?
    Dark Army'nin e-coin olayına hiç girmiyorum bile.

Ayrıca dönem içinde Android için uygulamada çıkardılar galiba, kitap falanda geliyor dedi Sam Esmail. İyice yandı beynim.

tyler kanlı canlı gerçek hocam. hazmat suitli adam bi elliota bide tyrell e bakıyor, ayrıca angelayla konuşuyor angela tyrell diyor konuşurken

• Arkadaşlar anlamadığım bir kaç nokta var aydınlatacak olan varsa sevinirim. 2. sezon finalini izlemeyenler bakmasın.

Şimdi WhiteRose kimdi? Bu saat zaman takıntısı olan abla/abimiz mi?
    FBI Çin'e gittiğinde Çin'in başkanında da aynı saat takıntısı gösterildi. Acaba aynı kişiler mi? Yoksa adam bu kıyafetler kardeşimin falan demişti DiPierro'ya.

Bir de E-Corp CEO'sunun planlarını tam olarak anlayabilen var mı? Çin'in başkanına kin kustuğu bölümleri de gördük. ABD Senatosuyla iş yapmaya çalıştığını da. Tarafını planını tam olarak anlayamadım ben.

Darlene ile vurulan sevgilisinin hastaneye götürdüğü kişi kimdi?

Stage 2, veritabanlarını yeniden eski usul kağıt doküman ile oluşturmaya çalışan E-Corp'un binasını yerle bir etmek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

bir dizi nasıl uzatılır formülü veriyorum

20 bölüm bir şey bilmiyormuş gibi gösterelim sonra sezon finalinde aslında biliyormuş gibi yapalım sonrasına bakarız

%100 katılıyorum sana 2.sezonu izledim açıkçası ne izledim bende bilmiyorum sanki birşeyler oldu ama sanki olmadı gibi de karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

İlk sezondan sonra devam etmeye değer mi?

İzleyecek hiç bir dizi alternatifin yoksa izle derim zaten çerezlik 2.sezon bir şey kazanmassın bir şey de kaybetmezsin
  • Melladin kullanıcısına yanıt
    Sırada bekleyen epey dizi var daha. Burada bırakıyorum o halde.

• Angela dizinin başından beri balık gibi baka baka konunun ortasına oturdu galiba. Cidden inanılmaz
  • Sezon finali bekleneni vermedi bana. Angela olayı tam bir saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Sezon finali bekleneni vermedi bana. Angela olayı tam bir saçmalık.

Senaristlere Tyrrell in de dediği gibi cut the bullshit demek istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BasiliKalanCtrl kullanıcısına yanıt

son sahnede arap kız ve mobley konuşuyor ya, hatta eleman frederick diye düzeltiyor kız gerçek ismini söyleyince, fbi a bunlar sattı bence
  • Sezon finali berbattı. O kadar çok cevabını aradığımız sorulara cevap veremediler. O değil de bu yönüyle dizi Lost'a benziyor. Bir sürü gizem varken açıklamayıp yenilerini ekliyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Sezonun ilk 4 bölümü ve son bölümü kötüydü. Diğer bölümler çok iyiydi. İyi bölümleri için kötü bölümlere katlanıyorum. Her şeye rağmen iyi bir dizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Felina.

Arkadaşlar anlamadığım bir kaç nokta var aydınlatacak olan varsa sevinirim. 2. sezon finalini izlemeyenler bakmasın.

Şimdi WhiteRose kimdi? Bu saat zaman takıntısı olan abla/abimiz mi?
    FBI Çin'e gittiğinde Çin'in başkanında da aynı saat takıntısı gösterildi. Acaba aynı kişiler mi? Yoksa adam bu kıyafetler kardeşimin falan demişti DiPierro'ya.

Bir de E-Corp CEO'sunun planlarını tam olarak anlayabilen var mı? Çin'in başkanına kin kustuğu bölümleri de gördük. ABD Senatosuyla iş yapmaya çalıştığını da. Tarafını planını tam olarak anlayamadım ben.

Darlene ile vurulan sevgilisinin hastaneye götürdüğü kişi kimdi?

Stage 2, veritabanlarını yeniden eski usul kağıt doküman ile oluşturmaya çalışan E-Corp'un binasını yerle bir etmek mi?

whiterose çinli abla çine gittiğinde konuşan oradaki adam da çinli ablanın erkek kardeşi

bu e corp ceo su ne planlıyor bende anlamadım herhalde çinlileri falan bir şekilde oyun dışı bırakıp en güçlü olmak istiyor

darlene ile sevgilisi şu amerika senatosuna boğa şeysi gönderen adamı götürdüler hastaneye darlenenin adamıydı o yüzden götürdüler

herhalde aşama 2 dediğin gibi kağıt halinde olan bütün verileri de yok edip e corpu tamamen bitirmekti 3. sezon uyanınca eliot ben çok pişmanım ayaklarına falan yatacak tanrı amerikayı korusun diyecek kimse amerikayı yıkamaz mottosunu işleyecekler gibime geliyor

• Hawaii kullanıcısına yanıt

İhtimaller dahilinde, lanet olası federaller :).
    Eee Dark Army bunların yerini öğrendiyse, FBI'ın içinde adamı var demektir, buda tüm plan biliniyor anlamına gelir.
  • Berbat bir sezon finaliydi diziyi birakmayi dusunuyorum.

• Çinli eleman ile Çinli kadın aynı. Kendisini trans rolünde izledik. Devlet kademesinde bir bakan kendisi. Hatırlarsanız DiPierro Çinli'yi araştırdığında kız kardeşi yok neden bana o kıyafetleri gösterdi kız kardeşinin demişti. Niye böyle bir trans bir de normal halde görüyoruz tam anlamadım. Bakan olarak trans bir görüntü veremez sanırım ben buna dayandırabildim.Ayrıca bir bölümde mezar ziyaretine gitmiş Çinli. Birkaç diyalog cümlesinden sonra mezar mıçmıştı. Onun gizemi o mezardaki kişiyle yatıyor bence.

E-Corp Ceo eski gücüne kavuşmak istiyor doğal olarak. E-Corp'un durumunu düzeltebilmesi için büyük miktarlarda paraya ihtiyacı var. Bunun parlementodan ve tanıdığı milletvekilinden yardım istedi ama geri tepti bu plan ve şu anda Amerika'da bankacılık sistemi de iyi olmadığından bu miktarda parayı Amerika'da kimse veremeyecek. Ondan dolayı ihtiyacı olan parayı Çin'den alacak. Bu parayı yeni bir para birimi olan E-Coin'i piyasaya sürerek E-Coin'in değerini yükselterek borcunu düşürme planı var.

Elliot'ı hep Amerika'daki düzenin karşında bir karakter. Bu hack olayına bu nedenle katıldı. Eğer işler Tanrı Amerika'yı korusun vari olaylara çevrilirse büyük bir felaket olur dizi için.

• 2 sezon 12 bölümden mi oluşuyor arkadaşlar,

11 bölümü bitirdim sonlara doğru daha çok sardı dizi iyice şizofren olması diziyi daha da kaliteleştirdi,

Ayrıca 3 sezon ne zaman başlayacak,
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.