Şimdi Ara

Mpx200 sorun yaşayan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Motorola V220 varmış arkadaşta yasadıgı sorunları anlattı içim gitti.Motorola hakkında duyduklarım hiç iç açıcı değil.Arkadaş Motorola alma fln diyor illa bu modelinde olcak diye bişey yok diyor.Mpx200 almayı dusunuyordum bende acaba kullanıpta sorun yaşayan arkadaş var mı.Alttaki forumda okudugum kadarıyla herkes güzel diyor.Sorun yaşayan çıktımı bu telefon ile ilgili ?
    Arkadaşın yaşadığı sorun V220 de melodi daha geç başlıyor titreşimden.Şarj olurken ışk yanmıyor bir sürü şey anlattı içime kurt düştü ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andys -- 13 Nisan 2005, 23:27:07 >



  • Valla kimilerince sorun olarak nitelendirilebilecek bazı durumlar sözkonusu tabii ama bu saydıkların saçmalık... yani bilgisayarın işletim sistemini göçertirsen pc de de sorun yaşarsın ama temiz windows kurar sonrada sorunlu programla doldurmazsan tıkır tıkır çalışır... Bu telefonlarında pc den farkı yok mantık olarak... düzgün kullanırsan sorun olmaz... ama tutupta 1-2 mb lık dosyayı melodi yaparsan tabii sorunlu dersin... yoksa adam gibi kullanana sorun yok... bende mpx200 var 10 tane çaldırsam 11. sini alırım o kadar diyorum.
    Saygılar...
  • merhaba
    telefonumu dün ( 13/04/2005) saat 8.30 civarında kapadım , içindeki hattı çıkarıp kendi hattımı taktım. yandaki düğmeye basıp açmaya çalıştım ama ne olduysa oldu:
    1- telefon flight mode 'de diyo ve onu "on" yapııp tekrar deneyin diyo.
    2- telefon sürekli açılıp kapanıyo,

    garip garip sesler de cabası.

    böle bişi başına gelen varmı?

    mpx'deki sorunlar başlıyomu yoksa?
    sevgiler
  • Uçak modunu açmışsın home tuşuna basılı tut gelen menüde flight mode off u seç tamamdır... eğer düzelmiosa bi rom güncellemesi yapman gerekebilir...
  • rom güncellemesi?*?
    kusura bakma yabancıyım .
    neyse
    master reset mi demek istiyosn
    ?
    yavuzme@msn.com
    müsaitsen ordan da görüşelim
    saolsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.