yaw arkadaşlar bu mpx220 nin internet hızı ne kadar bilen var mı?
ben mpxinromunu yükseltcem ama bazı sorularım var...
1-nası olcak 2- eski dosyaları silinrmi 3- riskli mi?
Bide bu mpx acılcak ya ilginç bişi var bakın siteye mouse sürükleyin yazıları ve sayfanın altına inin bi yazı cıkacak
muhahaha harbi heee ne yazı o öyle
denk geldi valla bende kopmustum güzel bi ilan-ı ask :D
ya işte ilanı ask fark etmeyecegımızı sandı heralde yazan ama bilmez ki mpx kullanıcıları ne çakaldır
çakal olmasak mpx kullanır mıyız
+111
evet güzel gerçekten bende bilge'yi seviyorum!! ekranlarımıza romantik mpx li bi tema yapsak nasıl olur ; yağmur altında rıhtımda ıslanmış pardesüsüyle denize bakan, kulaklıkla mpx sinden my way'i dinleyen adam
Valla çok güzel bir sey simdi olmadı ama tam bana da denk geldi eeee bizim kız arkadasımız da gördü şimdi o da istiyor:) yandık.... Arkadaşlar bu kervana yeni katıldım ama 1,5-2 aydır takipçiyim hepimize hayırlı olsun sizlerin engin bilgilerinden yararlanmak isterim bende zamanında symbian dersi anmış bir üstat olarak sizlere elimden geldiğince yardım etmeye çalışacağım...en kısa zamanda bir mpx çiii olacağım saygılar....
olm bende bilgeyi seviyorum!!! Bu nası olcak şimdi??? Aynı isimlerin çakışması gerçekten kötü ya
Sitenin açılmasına yaklaşık 1 saat kaldı :D
45 dakika 39 saniye ; bi aksilik olmasın yine!!!
veee fıssssss.
ben de sabırsızlıkla bekledim ama açılmadı.
ee geri saymıyor
ve oldu bi icraat yok!
yaa format attım tam yeni birşeyler yüklemek için sevinirken açılıyor yaaw
vallla yok site :(
arkadaşlar adminler meydanda olmadıgından açılış gecikti isteyen en sonuna /f ekleyip girebilir saygılarımla...
quote:
Orjinalden alıntı: oguzhano
ya bende görünce mpx220 nin üstüne çıkan 300 Türkiyeye geldi sandım.. tüh bea..