Bildirim
MPMAN!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
MPMAN marka ipod ne onu çözemedim
, bu MPMAN ipod'a modifikasyon yapan bir firma mı ?
ya da mp3 player işinde yenisinde hepsine ipod dendiğini mi zannediyorsun ? (cidden soruyorum dalga geçiyorum gibi anlaşılmasın
)
_____________________________ -
ya mp3 player 512 mb... bu ürün ile ilgili bilginiz var mı? _____________________________ -
civilcivil, Arkadaş heralde dediğin gibi hepsine iPod dendiğini zannediyo...
sakın dışarda biyerde söyleme KontG, rezil olursun valla :D_____________________________ -
mp3 playerlara ipod diyenler hızla çoğalıyo yakında mp3 player kavramı ipod olarak türkçeye yerleşecek galiba...
_____________________________ Samsung 65QN95B; Samsung HW-Q990b Soundbar -
ya siz soruya cevap verin lutfen... _____________________________ -
iyi de ne problem yaşadığını söylememişsin ki!
_____________________________ -
ya ekrana MPMAN reklamı geldikten sonra normal bi şekilde müzik çalmaya başlıyordu. Ancak şimdi o reklam ters geliyor ve ekran donuyor. Dolayısıyla da müzik çalmaya başlamıyor. N'apabilirim? _____________________________ -
bu problem benzeri bi problemle karşılan oldu mu? _____________________________ -
geçen arkadaşa söyledim mp3 çalar alacağım diye. o da yok ben ipod alacağım dedi. ne fark var o da mp3 çalar dedim. yok senin dediğin cv ile çalışıyo dedi
benanlattım, ipod sadece marka dedim ama daha inandırmış değilim.
yani bu muhabbet ge.tiği için söylüyorum...
senin probleminle ilgili; cihazı önce resetle, işe yaramazsa format atmayı dene. ama o cihazı ilk kez duyuyorum bunu belirteyim.
_____________________________ FOREVER_______I - R I V E R -
quote:
Orjinalden alıntı: KontG
arkadaşlar MPMAN marka ipod aldım fakat problem yaşıyorum. Bu markayı kullananlar var mı içinizde? Çok Önemli!!!
gülmekten karnım ağrıdı sen çok yaşa.....

puhahahhaa.......
MPMAN marka ipod haa.....
zuhahahaha........
bu arada format atmama rağmen değişen birşey yok..._____________________________ -
yani reset çektin ama bide format atmana rağmen düzelmedi... dostum öyleyse onun teknik bir yardıma ihtiyacı var. yani servis varsa servisine götür. yoksa da anlayan bi elektronikçi olabilir son çare... _____________________________ FOREVER_______I - R I V E R -
bencede yazılımında sorun olmalı darbe falan almadıysa yada ıslanmadıysa _____________________________ -
darbe veya ıslanma olmadı. Ancak işin ilginci hala usb olarak kullanabiliyorum. ama gelgelelim müzikleri çalmıyor. Servisi yok maalesef (Not: Servisi olmayan ürünleri Almayınız!!!)
Bi elektronikçi bulmam gerekicek...offff_____________________________ -
bunun internet sitesi felan da mı yok. oradan da mı ulaşamıyorsun. yani bi yer bulsan bununla ilgili... garanti olmasa bile oraya gönderir yaptırırsın. elektronikçi yazılımla ilgili sorunları yapamaz bence...ama iyi bi yer bulursan baktır... _____________________________ FOREVER_______I - R I V E R -
quote:
Orjinalden alıntı: krbck
bunun internet sitesi felan da mı yok. oradan da mı ulaşamıyorsun. yani bi yer bulsan bununla ilgili... garanti olmasa bile oraya gönderir yaptırırsın. elektronikçi yazılımla ilgili sorunları yapamaz bence...ama iyi bi yer bulursan baktır...
İnternet sitesi var ancak bi yardımı olmuyor. Sadece tanıtım amaçlı. İyi bi yer bulursam baktırırım ama ben ce de yazılımla ilgili. Format attım bi çok kez ama yine olmuyor..._____________________________ -
sitesine baktımda, çincemi japoncamı anlamadığım bir dil var, tek anladığım bu markanın "iriver" markası ile aynı olduğu, sitede e-mail adresi olrak vermişler. bu marka ülkemizde daha çok satılıyor sanırı, onun servisini ara. birde temelde bunların hepsi aynı. belki başka mp3 tamir eden bir yer işini görür. zaten flash disk olarak hala bilgisayar tanıdığına göre, mp3 çalan yazılımda bir hata oluşmuş. eminim bir progran yükleseler işin hallolur. ama onu bulmak mesele işte.
http://www.iriver.com/eu/index.asp
burayı bir incele bakalım. download bölümü bir işine yarar belki._____________________________ -
teşekkür ederim sofix...
işte bendeki ürünün sitesi buyrun;
http://www.mpmaneurope.com/product.aspx?product_id=49
resimde gördüğünüz mavi ekran takılyor ve ilerlemiyor... nasıl tamir edilicek? ya da nerede tamir ettirebilirim?_____________________________ -
arkadaşlar haklıymışsınız... dediğinizi yapmamı söylüyor ama bana bunu kitapçıkta söylemeleri lazımdı. ben iki saat internet sitelerinde dolaşarak zar zor buldum.. ve donanımı güvenle kaldır'a dikkat etmemi söylüyor...
ancaaaaaakk;
arkadaşlar donanımı güvenle kaldır'ı yaptım ama yanlış mı yaptım bilmiyorum.. sağdaki ikona tıkladım ve donanımı durdur'a bastım kapattım.. ancak tekrar bağladığımda alet starting yazısında taklıyor şimdi de... donanımı da yüklemiyor haliyle... kaldım öyle yaa.. bişey yapamıyorum....
acaba yanlış mı yaptım?_____________________________
Benzer içerikler
- bose quietcomfort ultra earbuds
- yaşlılar için tv kulaklık
- huawei freebuds pro 4
- bluetooth kulaklık şarj oluyor ama açılmıyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- airpods pro 3 çeviri
- sennheiser hdb 630
- cmf headphone pro
- en iyi bluetooth kulaklık
- airpods pro 3 vs pro 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler