Şimdi Ara

MPEG VIDEO'DAN NASIL SCREENSHOT ALINIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sadece, görüntüyü almak istersen WinDVD 6(7) çok iyi bir yazılımdır. jpeg veya bmp formatında kaydedebilirsin yaptığın capture'ları

Programın arayüzüyle birlikte capture yapmak istersen:

Ekran görüntüsü alabilmek için aşağıdakileri uygula ve sonrasında, istediğin görüntüyü almak için Print Screen tuşunu kullan.

Başlat > Çalıştır > "Dxdiag" yaz > Ekran > DirectDraw Hızlandırması > Devre dışı bırak

Bu işlemi uyguladıktan sonra capture yaptığınız görüntüler, mspaintte görünecektir

Bunun açıklamasını yüzeysel olarakşu şekilde yapabilirim:

Media Player veya başka bir player ile oynattığımız video görüntülerindeki herhangi bir sahnenin görüntüsünü çekmek için Print Scr tuşunu kullandığımızda, karşımıza simsiyah bir ekran gelir. Bunun sebebi, o anda video görüntüsünün DirectDraw ile ekran kartının işlemcisi tarafından hızlandırılıyor olmasıdır. Bu hızlandırma işlemi sayesinde, ana işlemci üzerindeki güç azaltılmış olur. Eğer herhangi bir sahnenin ekran görüntüsünü almak istiyorsak, öncelikle DirectDraw hızlandırmasını durdurmamız gerekiyor.

• çok teşekkür ederim
  • irfanwiev programı ilede alabilirsin...(hemde çok kolay)
  • Bende Windows Media Player da printscreen ile alabiliyorum,ama arkadaşlar yapamıyor;yapıştırdığımızda siyah ekran çıkıyor diyor.Ben bi ayar da yapmadım ben de oluyo da nie onlarda olmuyo acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    psp'ye video nasıl yüklenir?
    19 yıl önce açıldı
    pc'den kasete kayıt nasıl olur?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.