Şimdi Ara

mp4 video oynatmak için ne yapmak gerekiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
19.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonum mp4 formatında video çekmesine rağmen bu formattaki klipleri oynatmıyor. Neden? Ekstra bir şey mi yüklemek lazım acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salur -- 14 Temmuz 2006; 11:16:28 >

• telefon nedir?
  • pardon dalgınlık n70.
  • Genelde N70 oynatıyor içindeki Real Player ile ama mesela bnde takılmalar yapıyor ve baska bi program arayısı içindeyim fakat daha bulamadım
  • Kardeşim bulursan mutlaka haberim olsun
    bi de benim aklıma şöyle bi olasılık geliyor acaba mpeg leri mp4 e convert ederken (ya ben yapıyorum ya da sitelerde bu formatta hazır oluyor) birşeyler mi eksik kalıyor. Hadi mpeg oynatmıyor mp4 ü neden oynatmıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

Genelde N70 oynatıyor içindeki Real Player ile ama mesela bnde takılmalar yapıyor ve baska bi program arayısı içindeyim fakat daha bulamadım

kendi çektigin videolarmı ? yoksa başka videolarmı ?
  • Tabi ki başka videolar yoksa kendi çektiğinde sorun yok zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D için Mp4 mü Mkv mi en iyisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anladım .. onu ayarlaması biraz zor olabiliyo.. bi kere vidounun 15(hatta 14 küsür) fps den fazla olmaması lazım .. çnürlügünde telefonun cekim yaptıgı çözünürlükte olması ve ayrıca ek bir codec ayarıda yapılarak, isteginiz video yu, bu formtta hazırlayıp tele atmanız lazım .. ben bi kaç videoyu denedim ve başarılı oldu .. bunu yapan ücretsiz bi program var.. ama adını hatırayamıyorum, bu forumda geçmişti ismi... eve gidince ismini bulmaya çalışırım ..

neticede öyle her atılan mp4 u oynatmıyo N70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoprak -- 14 Temmuz 2006; 14:12:14 >
  • Hem kendi cektigim videoları hemde convert edip oynattıklarımda oluyor.
    3 saniye fln takılıp devam ediyor sıkıldm bu durumdan o yuzden baska bi mp4 player arıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

quote:

Orjinalden alıntı: LostNdumb

Genelde N70 oynatıyor içindeki Real Player ile ama mesela bnde takılmalar yapıyor ve baska bi program arayısı içindeyim fakat daha bulamadım

kendi çektigin videolarmı ? yoksa başka videolarmı ?

• O dediğin prgramı bi denemekte fayda var atoprak derim ben. Kendim X il is oft diye bi program kullanıyorum ama o da pek fayda etmiyor. Orada bi kaç ayarını değiştiriyorum ama nafile.
  • Arkadaşım son zamanlarda nette dolaşırken bulduğum bir program var smartmovie bununlan dosyaları hem smartmovie tarzına çevirebiliyorsun hemde istediğin şekilde ayarlayabiliyosun görüntü kalitesini mp4te oynatması lazım .. bu program eğer telefonda film izlemek istiyorsan sana altyazı seçenekleri bile sunuyor altyuazılı telefonda film üstelik yüksek çözünürlük.. kim istemezki..
  • xilisoft video converter ile yapacaksın çevireceğin videoyu 3gp,codecini ise mpeg4 yapacaksın aac sesli yüksek çözünürlüklü çok net filmler elde edersin bu yolla
  • smart movie oynatmıyomu?
  • bune ya mp4 oynatması için bilemi program gerekiyorbu adamlar herşeyi eksik koymuşlar anlaşılan
  • Bende 6280 var. kendi 120 mb olan dvd kliplerimi ,
    mp-4 yaptım görüntüsüde tel.de son derece kaliteli oldu.
    Boyutu da 20 mb oluyor.
    IMTOO MPEG ENCODER 3 PROGRAMIN İSMİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

bune ya mp4 oynatması için bilemi program gerekiyorbu adamlar herşeyi eksik koymuşlar anlaşılan

maalesef n70-n80-n91-n90 böyle farukkk kardeş ama ayarları yapmasını bilince no problem oluyor
  • Dediğin gibi yaptım kardeşim harbiden 3gp den daha güzel + hafızada fazla yer de tutmuyor. Ben target 3gp codec mp4 olur diye hiç düşünmemiştim demek ki oluyormuş Sen bu işi biliyosun
    quote:

Orjinalden alıntı: katibim

xilisoft video converter ile yapacaksın çevireceğin videoyu 3gp,codecini ise mpeg4 yapacaksın aac sesli yüksek çözünürlüklü çok net filmler elde edersin bu yolla

• smartmovie açmıyor, real player bile açmıyor xilisoft 3gp video converter ile çevirdim ama yine de açmıyor mp4'leri. acil yardım lazım.

Edit: acaba fps'yi 15'e mi çekmek lazım mp4 yaparken? (telefon N73)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 3 Eylül 2006; 16:08:44 >
  • "Imtoo 3gp Converter"ını kullanarak mp4 dosyanı .avi yaparsın. Smart movie de açarsın. Bence böyle yap ...
    Sanıyorum aynı kalitede olacaktır ....
  • Videonun Çözünürlüğü 352*288 değilse bir sorun yaratabilir mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.