Şimdi Ara

MP4 ustunu oynamanizi onermiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar, dun PTR da biraz denemeler yaptim, acaba hani MP4 benim icin ideal diye; sizinle sonuclari paylasmak istiyorum; Yabanci foruma da yazmistim o yuzden ingilizce ama basit oldugu icin cevirmiyorum ve burada da eger son dakika degisikligi olmassa sonuclarin sizin icin de cok degismeyecegini soyleyebilirim;

Act 3 Depths of the Keep Level 1 to Level 3

MP 4;
    Time Spent - about 10 min
    Dead Count - 0 times
    Total XP Gained - ~7 million
    Bonus XP - 108.5 (with ring, neck, follower)
    Bonus MF - 268 (with current gear)
    Total Rare Items - 39 items (8xi63, 6xi62)
    No Legendary
    XP/hour - 42M/h
    Rare/hour - 234 items/h

MP 6;

Time Spent - about 25 min
    Dead Count - 4 times
    Total XP Gained - ~8 million
    Bonus XP - 138.6 (with ring, neck, follower)
    Bonus MF - 318 (with current gear)
    Total Rare Items - 41 items (10xi63, 8xi62)
    No Legendary
    XP/hour - 19M/h
    Rare/hour – 98 items/h

MP 10;

Instance cleared - Depths of the Keep Level 1 to Level 3
    Time Spent - about 100 mins
    Dead Count – 16 times
    Total XP Gained - ~14 million
    bonus XP - 223.5 (with ring, neck, follower)
    Bonus MF - 418 (with current gear)
    Total Rare Items – 48 items (9xi63, 13xi62)
    No Legendary
    XP/hour – 8.4M/h
    Rare/hour - 28 items/h

Sonuclara dikkat edeceginiz uzere, MP4 ustunde pek oynamak mantikli gorunmuyor, Hatta gear durumunuza gore farm ve XP kazanmak istiyorsaniz ve Act 3 teyseniz kesinlikle MP4 ustunden uzak durmanizi oneriyorum. Diger Act'leri test etmedim, Act 3 en uzun instance oldugu ve artik ezberledigim icin 100 olana kadar burda devam ederim diye dusunuyorum.

Sanirim sonuclar hakkinda pek yorum yapmaya gerek yok, gear'larim oldukca yeterli olduguna inanmiyorum yani gear'imi gelistiriyim daha ust MP'lerde oyniyim demek hayal olur biraz. Daha ne kadar gelisecek bilmiyorum.

Blizzard bu MP isini getirecek, herkes durumunu anlayana kadar oynayacak, yeni bir patch ile kazanilan XP'ler vs arttirilacak, anca belki o zaman daha mantikli hale gelebilecek yuksek MPler diye dusunuyorum, fakat Blizzard bu konuda niyeyse birazcik aciz durumda, oyuna dogru duzgun yon veremiyor. Oyun gelistiricilerinde ciddi sikintilar var.

Sonuc olarak MP10 ile sadece yuzuk gorevini tamamlamak icin oynayin, farminizi MP4 ve altinda yapin eger son dakika da bir degisiklige gidilmesse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 28 Eylül 2012; 23:05:21 >

• keşke dps'ni de yazsydın? herkes kendi ile kıyas yapması daha kolay olurdu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaf

keşke dps'ni de yazsydın? herkes kendi ile kıyas yapması daha kolay olurdu bence

imzamda profilim var ordan bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

keşke dps'ni de yazsydın? herkes kendi ile kıyas yapması daha kolay olurdu bence

imzamda profilim var ordan bakabilirsiniz.

güzel dps. bende sizin 4 te biriniz kadar var. MP4 de herhalde 20 dk sürer bende.
  • Şu an için durum böyle haklısın ancak yüzük ve amuletleri görmek lazım. Bu gün bi screen de yüzükte 11 crit şans 98 crit damege gördüm + olarak yapacağımız yüzüğün 3-5 milyon vurma şansı felan olacak deniyorki ciddi değiştirir gidişatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Şu an için durum böyle haklısın ancak yüzük ve amuletleri görmek lazım. Bu gün bi screen de yüzükte 11 crit şans 98 crit damege gördüm + olarak yapacağımız yüzüğün 3-5 milyon vurma şansı felan olacak deniyorki ciddi değiştirir gidişatı.

bir yuzukle oyunun degisecegini dusunmuyorum.
  • yüzük böyleyse amulet nasıldır. sonra set ve legendary yüzük ve amuletlere de düzeltme gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gozlugu cok sık takip cikarmak
    6 yıl önce açıldı
    3070ti icin islemci tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hmm güzel rakamlar teşekkürler.

mp1 bile olsa act1 farmlanabilir olacak ya daha gelmeden seviyorum bu patch'i
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaebLis

hmm güzel rakamlar teşekkürler.

mp1 bile olsa act1 farmlanabilir olacak ya daha gelmeden seviyorum bu patch'i

Act 1 zaten farmlanabilirdi, naptınız yahu :)
    Herhangi bir karaktere Act 1 farmlayabilmek için gerekli itemleri 100k'ya toplarsınız herhalde şu an.
  • quote:

quote:

Şu an için durum böyle haklısın ancak yüzük ve amuletleri görmek lazım. Bu gün bi screen de yüzükte 11 crit şans 98 crit damege gördüm + olarak yapacağımız yüzüğün 3-5 milyon vurma şansı felan olacak deniyorki ciddi değiştirir gidişatı.

bir yuzukle oyunun degisecegini dusunmuyorum.

Ben bu yüzüğü PTR'de aldım, şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu yüzük oyunu değiştirebilecek nitelikte.

MP4 ustunu oynamanizi onermiyorum

2-5m arasında değişen damage'a sahip, alan vuran bir fireball atıyor. Cast sıklığı kullanılan skill'e göre değişiyor. Monk için FoT ile ortalama 30 hit'te bir, deadly reach için ortalama 15-20 hit'te bir (kabaca ölçtüm). Bu, 100k dps'li bir monkun ortalama damage'inin yaklaşık olarak %60-80 artması demektir. Düşük dps ye sahip olanlar için bu oran daha fazla olacak elbette. Diğer class'lar için birşey diyemem.

Bu yüzüğü follower da kullanabildiğinden ortalama damage'lar bir hayli artacak. MP 3-4 gibi lvl lerde yüzüğün etkinliği görülemeyebilir çünkü bir çok mobun hp sinden daha fazla damage veriyor. Ancak MP 5-10 arasında farm süresini ciddi ölçüde azattığını söyleyebilirim.

• mp4 ile saatte 42m mu? paragon levelinde bir esprisi kalmadı ozaman
  • Oray ben birkaç saat deneme amaçlı act 3 farmladım, mp 6 ideal gibi sanki. Benim WD ile 2 kere öldüm toplamda, yani çok sorun olmadı, DH'de durum ne ? HP çok olduğu için sıkıntı yaşadın mı ? Gerçi sen sıkıntı yaşamazsın da hani Demon Hunter gözüyle baktığında durum nasıl, ona göre benim DH'ye de üç beş parça item bakıyım diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

Oray ben birkaç saat deneme amaçlı act 3 farmladım, mp 6 ideal gibi sanki. Benim WD ile 2 kere öldüm toplamda, yani çok sorun olmadı, DH'de durum ne ? HP çok olduğu için sıkıntı yaşadın mı ? Gerçi sen sıkıntı yaşamazsın da hani Demon Hunter gözüyle baktığında durum nasıl, ona göre benim DH'ye de üç beş parça item bakıyım diyorum

mp6 bana uzun geldi, 25 dakka surdu iste, mp4 ile 10 dakkada bitirdim depths'i bastan sona. XP/h ve item/h daha yuksek MP4 ile, yoksa yapiliyor butun MP'lar. Elitelar uzatiyor biraz isi, normal yaratiklarin gene pek cani yok da, elitelerin cani veya ayri ayri durmasi vs uzatiyor biraz, MP4 de cok kisa suruyor eliteler o yuzden cok kisa surede bitirebiliyorum, %24 hizla, ve ozelliklerimle...

ama MP6 ustu cekilmez, degmez. Sadece HP kutusu gibi MP10, sadece cani fazla, daha cok zaman aliyor, Disc bitiyor, Hatred bitiyor, sonra doldur vs, arada olmemeye calisiyorum tabi, olme orani da artiyor MP10'da Disc falan bitince, hizli ilerlenmiyor, kitelamak zorunda kaliyorsun gereksiz yere... diger turlu yere dusen healthlerden disc+hatred kazabiliyorum, onu da mob'un health % sine gore veriyor, hizli oldurursen hizli ilerliyorsun dogal olarak, hep full geziyorum nerdeyse MP4'te.

Eger boyle gelirse mantikli degil MP4 ustu dedigim gibi, bonuslari cok dusuk XP ve MF.

Yuzuk diyorlar, 3-5 milyon arada vursa nolacak? onun proclamasini mi bekleyeceksin MP10 da oldursun diye, ve bonus XP ve MF gordugunuz uzere oyle ahim sahim yuksek degil... O yuzukle 100 dk surduyse 80 dk surer yani cok abarti bi degisiklik olmaz, kazanilan XP cok dusuk sonucundaki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 29 Eylül 2012; 2:15:14 >

• quote:

yüzük böyleyse amulet nasıldır. sonra set ve legendary yüzük ve amuletlere de düzeltme gelir.

quote:

Just talked with the developers, and they confirmed that Legendary drops will have the same stats in 1.0.5 as they do currently in 1.0.4.

Burdan anlasilacagi uzere leglerde bir degisiklik olmayacak. Ben amulette de ciddi bir degisiklik beklemiyorum. Bir ring var o kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 29 Eylül 2012; 3:42:14 >
  • bende senin gibi düşünüyorum ve bir kaç gündür kendime chest bakıyordum. zunimassa ve tal rasha arasında gidip geliyorum. en az 200 vit li olanlar 100m dan başlıyor. bir tane 60-70m a bulursam alcam.

yüzükleri ise bekemedeyim. hatta şansıma desem şansızlığımamı bugün DH ola hesabıma 75 int, 3.5 crit chance, 32 crit damage,bir tane de boş soketli yüzük düştü. fiyatları düşmeden satmak istiyorum.
  • @Oray bende test etme imkanım vardı 1 saat takıldım hızlıca denedim ama bi hata yaptım karakter güncel değil diye silip tekrar copy diyim dedim ve şok 1 hafta transfer yasağı

MPL 6 ve üstünü bende tavsiye etmiyorum hani hangi dps ve dayanıklılık olursa olsun veriml ibir farm için 2-4 dk da sağlam biri bir eliti kesecekse 5 ile oynarsa bu süre muhtemelen 30sn altı olacak tır. Böylece daha kısa sürede çok fazla yaratık, çok fazla yaratık eşittir daha fazla drop ve şans artımı olacaktır.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/deaden-2204/hero/12243905

Bu benim karakter MPL6 zorlamıştı ama üzerinde defansif gearlar güncel gelmedi sebebi ehem ah de kaldıydı bazı gearlar :D şimdi yine gözükmüyor olabilir ama 1 saat e gözükecetir. Benim hedefim de hızlıca MPL 5 de akıcı bir şekilde oynamak. Bana mantıklı gelen o.

• quote:

quote:

Oray ben birkaç saat deneme amaçlı act 3 farmladım, mp 6 ideal gibi sanki. Benim WD ile 2 kere öldüm toplamda, yani çok sorun olmadı, DH'de durum ne ? HP çok olduğu için sıkıntı yaşadın mı ? Gerçi sen sıkıntı yaşamazsın da hani Demon Hunter gözüyle baktığında durum nasıl, ona göre benim DH'ye de üç beş parça item bakıyım diyorum

mp6 bana uzun geldi, 25 dakka surdu iste, mp4 ile 10 dakkada bitirdim depths'i bastan sona. XP/h ve item/h daha yuksek MP4 ile, yoksa yapiliyor butun MP'lar. Elitelar uzatiyor biraz isi, normal yaratiklarin gene pek cani yok da, elitelerin cani veya ayri ayri durmasi vs uzatiyor biraz, MP4 de cok kisa suruyor eliteler o yuzden cok kisa surede bitirebiliyorum, %24 hizla, ve ozelliklerimle...

ama MP6 ustu cekilmez, degmez. Sadece HP kutusu gibi MP10, sadece cani fazla, daha cok zaman aliyor, Disc bitiyor, Hatred bitiyor, sonra doldur vs, arada olmemeye calisiyorum tabi, olme orani da artiyor MP10'da Disc falan bitince, hizli ilerlenmiyor, kitelamak zorunda kaliyorsun gereksiz yere... diger turlu yere dusen healthlerden disc+hatred kazabiliyorum, onu da mob'un health % sine gore veriyor, hizli oldurursen hizli ilerliyorsun dogal olarak, hep full geziyorum nerdeyse MP4'te.

Eger boyle gelirse mantikli degil MP4 ustu dedigim gibi, bonuslari cok dusuk XP ve MF.

Yuzuk diyorlar, 3-5 milyon arada vursa nolacak? onun proclamasini mi bekleyeceksin MP10 da oldursun diye, ve bonus XP ve MF gordugunuz uzere oyle ahim sahim yuksek degil... O yuzukle 100 dk surduyse 80 dk surer yani cok abarti bi degisiklik olmaz, kazanilan XP cok dusuk sonucundaki.

Birde şöyle düşün. O yüzükten kendinde ve yandaşında var. birde diğer parmağa %11 crit+%100 crit damege li bir yüzük taktın. Hala lvl 4 mü avantajlı durumda olur sana ?

Bence o durumda lvl 6 daha uygun olur ? Lvl 10 çok çok gereksiz katılıyorum ancak 1.0.5 in yüzüklerini beklemek lazım ona göre şekillenir durum.

Ayrıca 1-2 arkadaş coop oynadı ve elitlerin canının solo oyunla aynı olduğunu söyledi. Eğer bu şekilde olursa ( blizz coop oyunu yaygınlaştırmak istiyor olabilir ) ozaman durum tamamen değişir.

• Hocam bu %11 crit %100 chd yüzük olayı nedir bir açıklayabilir misin?

Normalde o statlarda yüzük olamıyor şuanda.
  • 1.0.5 test amacıyla oynanabiliyor şu an. Orda oynarken vatandaşın birine düşmüş.
  • quote:

quote:

quote:

Birde şöyle düşün. O yüzükten kendinde ve yandaşında var. birde diğer parmağa %11 crit+%100 crit damege li bir yüzük taktın. Hala lvl 4 mü avantajlı durumda olur sana ?

Bence o durumda lvl 6 daha uygun olur ? Lvl 10 çok çok gereksiz katılıyorum ancak 1.0.5 in yüzüklerini beklemek lazım ona göre şekillenir durum.

Ayrıca 1-2 arkadaş coop oynadı ve elitlerin canının solo oyunla aynı olduğunu söyledi. Eğer bu şekilde olursa ( blizz coop oyunu yaygınlaştırmak istiyor olabilir ) ozaman durum tamamen değişir.

coop oynadim, elitelerin cani ayni degil %70 daha fazla...

ayrica yuzuk birazcik abartiliyor gibi geliyor bana, %11 crit veren %100 crit damage nasil bir yuzukmus ya, boyle hayaller kurmayin bence... ilevel'i 62 den 63'e yukselmesi yuzugun %35 max critical damageten %100'e cikartmaz.

olay ne kadar hizli ilerlediginle ilgili, yani bu hesaplar uzerimdeki gearlarla yapilmis bur durum ki benim gear'larim ortalama bir gearin ustunde, ortalama bir kisi bu yuzukleri vs alsa bile benim dpsime gelemeyebilir. Belki dediginiz gibi mp5-6 daha iyi olur ileride, ama su an icin mp4 daha mantikli...

Aslinda ornegime dikkat ederseniz cok onemli bir ayrinti var, her mp degisimi %10 civarinda XP artisi sagliyor. yani elinde yuzukler, socket, vs varsa 100% civarinda XP aliyorsun, temelden gelen 100% zaten var. 200% oldu bile, mp4ten gelen ve valordan gelen topldam 150% xp var yani 350% civarina cikiyorsun. Ayni durumu MP6 ile dusundugunde %370'e cikiyorsun? Yani sadece %5 daha fazla XP alacaksin MP6'da... Sence moblarin cani %100 e yakin artis gosterdigini dusunursek, deger mi MP6 yapmaya?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.