Öncelikle kabloda sıkıntı yok şarj oluyo fakat bilgisayar görmüyor ne yapmam lazım yardım
Arka tarafta yer alan USB portlarına takıp deneyiniz olmazsa da Aygıt Yöneticisi kısmından Evrensel Seri Yolu Bağdaştırıcıları altındaki tüm USB bağlantılarını tek tek Kaldır diyerek bilgisayarı yeniden başlatın ve otomatik olarak yüklenmesini sağlayın.
olmadı ve şuan telefonumuda görmüyor yardım
O zaman kullanmakta olduğunuz kabloyu değiştirerek farklı bir kablo ile deneyin.
quote:
Orijinalden alıntı: SantComOr
olmadı ve şuan telefonumuda görmüyor yardım
bilgisayar laptopmu masaüstümü
hem mp4 ün hemde telefonun kablosunun bozuk olma ihtimali yok dün telefonu görüyordu bugün düzgün çalışmadı diyor
arkadaki slotlara takmayı dene olmazsa başka kablo ile dene. takınca telefonun ekran kilidini aç.
SantComOr
kullanıcısına yanıt
Virüs programı yahutta güvenlik duvarı engelliyor olabilir en kötüsü MP4 bozulmuş olabilir, Bunu anlamanın yolu bilgisayarın USB girişlerine başka aygıt tak eğer çalışıyorsa MP4 bozulmuş demektir!
Mesafesiz
kullanıcısına yanıt
ya mp4 sağlam tbilgisayara takınca sarj da oluyor ama görmüyor dün telefonu görüyorda dosya attım ama bugün aygıt düzgün çalıştırılamıyor diye hata verdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme