Şimdi Ara

mp3e albüm bilgisi girme (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Mp3 müziklere, programla albüm , artist, yıl gibi bilgileri otomatik yazabilir miyim? Böyle bir program var mı?
    Mesela ben albüm girdisi yapmak istediğim müzikleri seçsem bilgileri yazsam seçtiğim şarkılara bilgileri otomatik yazsa bu program ... gibi

• Winamp yada Real Player kullan....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctetik -- 24 Temmuz 2010; 17:45:16 >
  • Winamp'ta listeden parçaları seç sağ tıkla send to dan auto-tag'a tıkla sonra apply changes de bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 24 Temmuz 2010; 17:46:54 >
  • Hocam böyle tek tek girmek istemiyorum listeyi seçip uygulamak istiyorum. Eğer dediğiniz programlarla yapılabiliyorsa nasıl? Anlatabilir misiniz?
  • Bacım anektarın neyini kodlayım sana

XP'de dosya seçer gibi şarkı listesinden ctrl tuşuna basılı tutarak tıklayıp seçiyorsun sağ tıklıyorsun üstteki coşkuyu veriyorsun patlatıyor.
    Türkçe şarkılarda denersen abuk subuk şeyler bulur. Türkçelerde pek deneme, deniyorsanda bilindik şeyler dene, eski Türküleri bulgar halk müziği sanabiliyor.
  • iTUNES Kullan Arkadasım iTunes'ta Müzikleri Secip (Teker Teker CTRL, Bir Şarkıdan Mesela 15 Sarkıya Kadar İse SHIFT) Sağ Tıklayın GET INFO Görünecektir Menüde Oradan

Albüm Artıst, vs... Bölümlere Yazıyı Yazıp Tik İşareti Koyarsanız Kutucuga 1 Albüme Yada Cesitli Mp3'lere Bu İşlemi Uygulamıs Olursunuz
  • Çok teşekkürler hallettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önemli Değil Çözmesi Basit Bir Problem :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.