Bildirim
mp3e albüm bilgisi girme (YARDIM)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Winamp yada Real Player kullan....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctetik -- 24 Temmuz 2010; 17:45:16 > -
Winamp'ta listeden parçaları seç sağ tıkla send to dan auto-tag'a tıkla sonra apply changes de bu kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 24 Temmuz 2010; 17:46:54 > -
Hocam böyle tek tek girmek istemiyorum listeyi seçip uygulamak istiyorum. Eğer dediğiniz programlarla yapılabiliyorsa nasıl? Anlatabilir misiniz? -
Bacım anektarın neyini kodlayım sana
XP'de dosya seçer gibi şarkı listesinden ctrl tuşuna basılı tutarak tıklayıp seçiyorsun sağ tıklıyorsun üstteki coşkuyu veriyorsun patlatıyor.
Türkçe şarkılarda denersen abuk subuk şeyler bulur. Türkçelerde pek deneme, deniyorsanda bilindik şeyler dene, eski Türküleri bulgar halk müziği sanabiliyor. -
iTUNES Kullan Arkadasım iTunes'ta Müzikleri Secip (Teker Teker CTRL, Bir Şarkıdan Mesela 15 Sarkıya Kadar İse SHIFT) Sağ Tıklayın GET INFO Görünecektir Menüde Oradan
Albüm Artıst, vs... Bölümlere Yazıyı Yazıp Tik İşareti Koyarsanız Kutucuga 1 Albüme Yada Cesitli Mp3'lere Bu İşlemi Uygulamıs Olursunuz -
Çok teşekkürler hallettim. -
Önemli Değil Çözmesi Basit Bir Problem :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X