Şimdi Ara

Mp3, radyo dinlemek için en uygun marka-model ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 200-250 YTL verip bir mp3 player almak yerine biraz daha masrafa girip, ses kalitesi iyi bir telefon almayı düşünüyorum. Merak ettiğim cep telefonlarının ses kalitesinin test edildiği bir araştırma var mı? Piyasada bu iş için en uygun modellerin hangileri olduğu konusunda fikir birliği var mı? Açıkçası bu konu hakkında pek fazla bilgim yok. Bu sebeple benimle aynı durumdaki diğer arkadaşların düşüncelerini öğrenmek isterim.

Öğrenmek istediğim, üreticinin radyo ve dijital müzik opsiyonlarını ikinci planda değil de, bu tür özelliklerin kalitesine önem verdiği modeller var mı?

• k750i ve w800i resim ve müzik telefonları bunlar se den
  • 850-950 ytl arası bi para ayırma ihtimalin varsa w800i en iyi müzik telefonu diyebiliriz..rds radyo ve ipod gibi detaylı kullanışlı dosyalama sistemi, tele mp3, aac..vs atmak, sarkıların formatlarıyla ,kaliteleriyle oynamak için disk2phone yazılımı, mega bas, 30 saat mp3 dinleme, kaliteli kulaklık bu ve daha bi sürü özelliğiyle tam bi müzik telefonu w800i ama sen ne kadar verebilirsin ??! bi çok özellikten mahrum kalmak sartıyla daha ucuz daha ekonomik modellerde var
  • 850-950 ytl çok fazla bir rakam.
    500 ytl civarı bir model düşünüyorum.
    Kulaklık çıkışı standart jak tipinde olmalı ki, kaliteli kulaklık takabileyim.
  • Wallahi n-gage classicden son derece memnundum!
  • N-Gage Classic ve SX1 öneririm.

ikisini de sıfır bulman çok zor. İkinci elleri ise N-Gage için 220, SX1 için 300 ytl civarı yanılmıyorsam.
  • bence k 700i al sesi çok iyi kırılmadan verebiliyor ses kalitesi çok iyi çünkü sony inin üstine ses kalitesi yok adamların işi bu ses de çok iyiler radyoyuda yi çekiyor ve stero herşey var içinde 500 de değil 420
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mp3 çalar tavsiye ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sx1 veya n gage
  • nokia 6230u da düşünebilirsin
  • ngage serisindne birisi o zman qd de olabilir..
    300milyon filan sanırsam..
  • n-gage qd de mp3 ve radyo yok

eğer radyo demeseydin d500 güzel derdim 500ytl kadar sırın varsa k700 veya sx1,yok benim param çok dersen k750 al ama şunu unutma k700 hafıza 41 mb ama arttırılamıyo sx1 ise 4 mb hafızaya sahip yani mp3 dinleyeceğin için telefon alırken yanında en az 128 mb lık hafıza kartı al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brklcm -- 5 Ağustos 2005, 13:56:04 >
  • Mp3 ve radyo dinlemek istiyorsan mp3 player almanı öneririm.Hiçbir telefom mp3 player kadar kaliteli ses veremez ayrıca telefonda mp3 dinlemek şarjı çabuk bitirir,yanında yedek telefon pili taşıman lazım.200 milyon civarında bir mp3 alıp kalan 300 milyonla iyi bir telefon alabilirsin.
  • Amma illa mp3 ve radyo çalan bir telefon istiyorsan istediğin fiyata en uygunu 6230 olur,hem ses çıkışı sterio hem de radyosu var.
  • @KiNgExorcist

Senin dediğini yapmak daha mantıklı gibi...
    iyi bir mp3 player + mütevazi bir cep telefonu daha doğru olur gibi...
  • Sana telefon olarak Nokia 6610i öneririm,daha önce kullandım ve çok memnun kaldım,sterio radyosu var,şarzı uzun gidiyor,çok iyi olmasa da fotoğraf çekiyor,kızılötesi var.(bazı kullanıcılar kızılötesinde sorun var diyorlar,benimkinde yoktu).Peşin alırsan 300 milyona bulabilirsin,hatta belki daha da düşmüştür.Kalan parayla da güzel bir mp3 player alabilirsin.Bu arada 6610i nin yanında kulaklık da geliyor ve radyosu gerçekten çok iyi.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • SX1
    ben kulanıorum memnunum....Fiyatları da çok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.