komutu verdiğim anda bir şeyin çalması lazım. isd devreleri ile uğraşıyorum şu sıralar, hem öğrenme hem de işe yaraması bakımından. oldu ki yapamadım veya fazla kalitesiz geldi, son çare olarak 20-25 liralık bir mp3 player alıp içine istediğim şeyi atıp düğmeleriyle onu kontrol edeyim dedim. deneyeniniz var mıdır, küçücük aletin içinde sandığımızdan karmaşık bir sistem mi var, nedir olay ? veya bir tüyonuz var mıdır ?
piyasada 10 liralık ekransız ve hafızasız mp3 playerler var.Bunlara microsd kart takıp kullanıyorsun. kartı takıp on/off dügmesini on konumuna aldığın an çalmaya başlıyor ve üzerindeki ileri butonuyla sonraki şarkıya geçiyor. Üstelik aç kapa yaptiğina son kaldıgın şarkıdan başlıyor.(emin değilim, kullanalı çok oldu) Bahsettiğim mal http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/mini-mp3-player-usb-kulaklik-orijinal-kutusunda-96155178
TuRkiShCowboy
kullanıcısına yanıt
aynen bu tarz şeylere bakıyordum. tek istediğim şey sinyal gönderince çalmaya başlasın, kesince sussun. öyle bir şey bulup power ile halledebilirsem harika olur. tek yolum gidip tek tek denemek sanırım.
şimdi denedim aleti açtıgın an son kaldığı şarkıyı baştan çalmaya başlıyor. Sana bitane mp3, microsd kart, tda2822 tarzı bi anfi ve hoparlör ile bu işi halledebilirsin.
TuRkiShCowboy
kullanıcısına yanıt
anfi neden lazım onu anlamadım. bu arkadaşlar zaten hoparlöre takınca çalışmıyor muydu ki ? en azından bendekiler çalışıyordu.
çıkışı kulaklıklar için, hoparlör beslemeye zayıf kalır.
TuRkiShCowboy
kullanıcısına yanıt
hoparlörlerin içinde yükseltici yok muydu zaten ? kafam karıştı benim.
peki anfiyi ekledim diyelim, kulaklık takarsam ne olur hoparlör takarsam ne olur, 2+0 5+1 takarsam ne olur ?
haaa ben dogrudan hoparlör takarsın diye anfi demiştim, bilgisayar hoparlörü, 5+1 vs takacaksan sorun yok anfiye gerek yok.
TuRkiShCowboy
kullanıcısına yanıt
yok yok 8 ohm 0,5 watt'lardan bahsetmiyorum. harici beslenen arkadaşlardan bahsediyorum. kesinlikle bir sorun çıkmaz değil mi ? önemli de benim için.
sorun çıkmaz onların kendi içinde anfisi var. Bu arada ses ne için?
TuRkiShCowboy
kullanıcısına yanıt
çok teşekkür ederim hocam. :)
sevgilime bir hediye kutusu hazırlıyorum da, içini biraz süslesem fena olmaz diye düşündüm. hem "emek vermen daha hoş olur" mottosuna da dokunmuş oluruz hafiften.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme