Bildirim
Mp3 Player Tavsiyesi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
zune. eski sürüm, zune hd değil. audiophile amcalarımız profesyonel kulaklıklarla test etmişler ve ipoddan daha iyi ses kalitesi olduğuna karar vermişler. Kullanıyorum, memnunum.
ama ipod diyecek olursa, zaten en fazla 4 gb şarkı dinleyeceksin hiç gerek yok git 32 gbliği al. -
aynen bende dusunuyorum bitane ama 200 tl anca butcem var nano istiyorum ama ondada radyo yok -
quote:
Orijinalden alıntı: _vendetta_
aynen bende dusunuyorum bitane ama 200 tl anca butcem var nano istiyorum ama ondada radyo yok
5. ve 6. nesilde radyo var bildiğim kadarıyla
creative vision m 30 gb biraz eski ama yorumlar güzel genelde nasıldır ki ? -
Dünya'nın sesde en iyisi cowon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 26 Nisan 2011; 2:34:54 > -
Cowon s9 baya güzelmiş -
Bu kadar bütçen varsa cowon a yatır derim. d2+ kullanıcısı olarak çok sağlam olduğunu söyleyebilrim. D2 de wireless yoktu bile. -
Cowon da marka mıymış be?Cowon'dan çok daha kaliteli sese sahip Player'lar üreten markalar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-062F3AC5F -- 26 Nisan 2011; 10:42:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: STT-CL
Cowon da marka mıymış be?Cowon'dan çok daha kaliteli sese sahip Player'lar üreten markalar var.
Bir Kaç Örnek Versen? -
bende creative x fi 2 8gb var önerebilirim dokunmatigi hariç 10 numara alet ihtiyacı olana satabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: CΛRPEDIEN
bende creative x fi 2 8gb var önerebilirim dokunmatigi hariç 10 numara alet ihtiyacı olana satabilirim.
Hocam kapasitesinin yüksek olmasını istiyorum en azından 32 gb falan yinede Sağol. -
Hocam hiç düşünmeden iPod Touch 32 Gb al..Pişman olmazsın.. -
quote:
Orijinalden alıntı: MrDraius
quote:
Orijinalden alıntı: STT-CL
Bir Kaç Örnek Versen?
HiFiMAN HM-801
http://www.head-direct.com/product_detail.php?p=72#
Colorfly
http://www.colorful-europe.de/europe/news-and-innovation/colorfly.html
Bu ikisi Cowon'un tüm modellerini seste ezer ancak bunları almak isteyeceğini sanmam,zaten çok pahalılar.Üstelik Cowon'dan iyi daha tonlarca model var.Zaten hep Cowon'dan nefret etmişimdir.
Cowon'dan iyi Nationite S:Flo2 var fiyatı uygun olan ama o da maksimum 16 gb.Creative Zen X-FI2'nin 32 GB'lık ve hatta 64 GB'lık versiyonu var ama,istersen onu düşünebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-062F3AC5F -- 26 Nisan 2011; 16:10:04 >
-
Cowon düşmanlığını belli etme bari. -
nationite nanite n2..bu hi fi mp3 player aldığı parayı sonuna kadar hakediyor..öel iriver mış cowon muş son nin yeni e olsun s serisi olsun hepsini kadırıp çöpe atar ses kalitesi konusunda..ayrıca 32 gb a kadar hafıza kartı desteği war..sesine aşık oldum diyebilirim..bu player ın kalitesine gelse gelse sony nin a serisi gelir.yeni firmware ini de update ettikten sonra bu kadar kaliteli temiz bir ses olamaz diyorum sadece...mid konusunda tiz konusunda olsun bass konusunda da hepsinde çok gerçekçi..ve cowon gibi son seste cortlama yapmıyor..hangi cowon un sesini sonuna kadar açıp net bir ses alabiliyorsunuz?biriniz söylesin..bu aletin içinde max 9722 kulaklık amfisi ve sigmatel 3770 ses çipi war..ve BBE patentli 3 tanımlanabilir eq ve ayrıca 5 tane özel BBE patentli eq war..ben incelememi SONY nin MDR-XB300 kulakılğında yaptım ve ses konusunda srs wow hd den hada gerçekçi bir kaliteye sahip..bu paraya alınabilecek hatta kendinen daha pahalı olan playerları bile çöpe atabilecek en iyi mp3 eğer asıl nokta ses kalitesi ise..
-
o boyutlarda dinlemeyeceğin onlarca şarkı taşımak biraz abes kaçmaz mı :)
tavsiyem ipod touch olacaktır sana uygulama atar atar oynarsın -
dostum bana hiç zor gelmıo walla ayrıca herşey kullanım kolaylığı ise al bi tane çakma bir ipod sesi hemen hemen orjinaliyle aynı..kaldı ki kim 32 gb ı doldurup da ordan müzik seçip dinler..bir klasör yaparsın sevdiğin şarkılara tarz tarz dinlersin..ayrıca bu alette klasör klasör gezip listeleme şeklinde parçaları görebilirsin..ses kalitesini duymadığınız ve bilmediğiniz için önyargılısınız ama emin olun ki bi dinleyin ipodu kaldırıp atarsınız onu da sölim..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X