Şimdi Ara

MP3 mü M4A mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
22.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Myret Alpin

Tüm arşıvim 320 kbps bitrate ine sahip mp3 lerden oluşuyor bir albüm alac var (itunes için flacleri dönüştürmüştüm). m4a ya dönüştürmekteki amacım yer sıkıntısı var 16 gb yetmiyor artık yer boşaltmak ama kalitesinden de ödün vermek istemiyorum. Sağolun

Dun sd kartima format attim ve bayagi itunesten aldigim parcalar vardi onlari dinliyorum. Yinede M4A cokta masum degil bir parca 10-12 Mb ti ortalama!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    hocam dediğim gibi sadece mp3 çalarımda veya iphoneumda dinliyor olmayacağım
  • ak47 hawk eye
  • Zaten flac icin ayri bir kulaklik ve cihaz alinmali. Bu isler ipod ve iphone gore degil.. Gecen yaz 600 kusure westone 3 kulak ici kulaklik aldim ve sansa clip plus ile cok iyi ikili olusturdular.. Belki kaynak biraz daha iyi olabilridi ama bu kulaklik Mp3`un rontgenini cekiyordu. Yani muzik setinizde veya pcde kulaklikla dinlediginiz bir parca bu kulaklikta bozuk ses olarak duyuluyor.

• ak47 yazmak için girmiştim, silah tavsiyesi istiyorsun diye. meğer formatlar mış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

quote:

Tüm arşıvim 320 kbps bitrate ine sahip mp3 lerden oluşuyor bir albüm alac var (itunes için flacleri dönüştürmüştüm). m4a ya dönüştürmekteki amacım yer sıkıntısı var 16 gb yetmiyor artık yer boşaltmak ama kalitesinden de ödün vermek istemiyorum. Sağolun

Dun sd kartima format attim ve bayagi itunesten aldigim parcalar vardi onlari dinliyorum. Yinede M4A cokta masum degil bir parca 10-12 Mb ti ortalama!

Bi kaç şarkıyı itunes ile dönüştürdüm ses olarak fark ayırt edilmiyor 5+1 de bir de bazı şarkıların boyutları büyüdü bazıları azaldı anlamadım ne oldu 320 kbps likleri 256 kbps (VBR) olarak yaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kakalemefurk

ak47 yazmak için girmiştim, silah tavsiyesi istiyorsun diye. meğer formatlar mış

bende mp3 player mı air soft silah mı diye geldim konuya :D

flac cılar doluşmuş konuya, adam gibi bir kulaklıgınız ve ipodunuz yoksa ne gerek var flacaga 320 de aynı işi görür
  • Hocam, mp3 ten MA4 ya corvert ediyosaniz hic ugrasmayin bence .. ama alac veya flac varsa onlari mp3 veya M4A ya cevirebilirsiniz .. Itunesi bosverin dBpower converteri internetten bulun ve tum cevirme islerini bununla halledin

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

m4a tabi ki susturucusu yok ama güzel silah

MP3 mü M4A mı

Cahil.
  • Benim amacım 320 kbps mp3 lerin aynı kalitede daha az yer kaplamasıydı m4a ya dönüştürdüm hepsini kalite farkedilecek şekilde değişmedi ve şuan hepsini bitirdi itunes 1,2 gb lık bi küçülme meydana geldi. Alac leri o programla çevireceğim tamam :)
  • Tamam hocam tek sorun yerse okay o zaman!!

• "Aynı kalitede" diye de yazmıştım hocam
  • quote:

"Aynı kalitede" diye de yazmıştım hocam

Kalite olarak cok fark yok zaten , vede bir program vardi, elinizdeki mp3, flac, M4A parcalarin ses kalitesini olcuyordu, forumda flac ile ilgili bir konu vardi orada paylasilmisti bulabilirseniz bir deneyin derim.

• quote:

quote:

Kalite olarak cok fark yok zaten , vede bir program vardi, elinizdeki mp3, flac, M4A parcalarin ses kalitesini olcuyordu, forumda flac ile ilgili bir konu vardi orada paylasilmisti bulabilirseniz bir deneyin derim.

bunu bulan varsa bana da öm'den yazabilir mi acaba ?
    teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Teşekkürler. Şarkıları Satın alabilirsem alıyorum alamadığımı ki %80i böyle torrentten albümlerin itunes versionlarını indiriyorum hepsi orjinal oluyor o yüzden özelliklerde yazılanın haricindeki gerçek kalitesinin de yüksek olduğuna eminim

• Famas daha iyi.
  • Konu hort

Ses dosyasının sahip olduğu kalite dosyanın teknik özelliklerinden (bit hızı, kodlama, örnekleme hızı, kanal vs.) anlaşılır.

Sesi dinlerken, kalitesini dinlediğiniz sistemin gücü, özellikleri desteklediği kadar anlayabilirsiniz. Bu sistem, kulaklıktan tutun kolonlara ve daha ileri boyutlara kadar düşünülebilir!

Kısaca, kişiye göre değişen zevkler olmasına rağmen değişmeyen tek bir gerçek var. Ses dosyası ve sistem/ortam ne kadar iyi ise müzikten alınan zevk de o kadar iyi olur.

Şimdi gelelim başlıktaki MP3 mü M4A mı? sorusuna.

Aynı müzik iki format olarak yüksek özelliklere sahip şekilde iTunes ile dönüştürüldüğünde;

*Dosya boyutları hemen hemen aynı
    *M4A daha kaliteli
    *MP3'ün sesi M4A'ya göre boğuk
    *İkisi de sorunsuz taglenebilir

Sanırım bu 4 maddede sorumuza yeniden cevap bulduk.

İyi forumlar ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimenov -- 16 Eylül 2016; 0:50:01 >

• Bir flac parçanın 40 mb olması üzüyor.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Yüksek kalite= yüksek boyut (Gereken sistem yüksek depolama alanı :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.