Şimdi Ara

Mp3 çalarım çalışmıyor üstadlarım yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üstadlarım bende samsung yp -t6x mp3 çalar war yanlız ben bunu düşürdüm artık hafızayı çalıştıramyrm ne bişey ekleyebiliyor ne siliyor nede biçimlendirebiliyorum bilgisyr görüyo ama hiçbirini yapamıyorum bana yardım edebilecek bi teknik servis bilen ÜSTADLAR warsa sewinirim yardımlarınızı bekliyorum

• elektronik bilgin iyi ise aç içini kırık lehimleri tekrar lehimle o disklerin düşmeyle bozulmaları(çatlayıpğ kırılmadıkça) imkansız yoksa bir elektronikçiye götür yapıversin cok büyük zarar yoktur tamir olur
  • Kardeş her elektronikçi onu yapamaz.İşinin ehli bi usta bulman lazım.Ama "FZKDeviL" kardeşiminde dediği gibi lehimler yenilenirse bi ihtimal düzelebilir. Kolay gelsin kardeş...
  • bılgısayar gorse yazılımsal dıyecegım ama gormuyor usbde sorun var ankarada var bır yer nerdesın senı bılmıyorum samsung mp3lere bakıyor bırde pcde hıc gormuyormu pcye taktıgında acmayı denedınmı elektırktemı gelmıyor sen yınede samsungun sıtesınden fırmware ındır bazen gorebılıyor bırde bılgısayarım yonet kısmındada gozukebılır orayada bak
  • Kardeş bilgisayar görüyor ama 0 mb gösteriyor.Biçimlendirme yapamıyosun.Ama taktığında yığın depolama aygıtı diyor.Yani görüyor.Benimde başıma geldi.Aynen benim dediğim gibi oluyordur.
  • ya bilgisayar görüyor mp3 çaları çıkarılabilir disk die tanıyoda üzerinde hiçbir işlem yapamıyorum biçimlendir diyorum biçimlendiremedi diyor ben istanbuldayım istanbulda bildiğinz güzel bi yer warmı kadıköyde bi yere gittim bi hafta durdu yapamadılar geri aldım yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler
  • o cihazların tamiri oluyormu? Bozulduğunda atmaktan başka çaren kalmaz. O yüzden yüksek bedeller veripde mp3 çalar falan almayın. Piyasada fiyatlar resmen uçuyor.
  • ne yap bılıyorn bılgısayar goruyorsa sen samsung sıtesınden fırmware ındır ve yukle o zaman sorun cozulur yazılımsal gozukuyor bulamassan lınk verırım ama samsungun sıtesınde download bolumunde mp3 player kısmında var saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.