Şimdi Ara

mp3 çalarım çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hani şu flash bellek görevide gören mp3 çalarlar varya işte bi tane onlardan var. sony güya. şimdi sorun şu başlama tuşuna bastığımda starting yazıor ve ekrana' açılış tuşuna bası' die bi yazı gelio( oda ne demekse yarım yamalak öle). önce pili bitti sandım ama o da diilmiş ! nesi var dersiniz , yaşayacakmı, bi daha onunla müzik dinleyebilecekmiyim yoksa artık o bir flash bellek mi sadece:(

• Bendeki şu an flash bellek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziborotty -- 19 Eylül 2006; 18:44:46 >
  • yaaa ben mp3 çalarımı istiyorum yokmudur bir hal çaresi
  • şimdi bana aynısı geldi valla jada marka ekranda starting... yazıyo baska bişi yok pc de tanımıyo cd yi yukledım yıne tık yok yardıııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm
  • biri bise acısın yardım etsin lüffennn
    ya delirecem çözemiyorum sorun nerde!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho!!! -- 19 Eylül 2006; 19:10:47 >
  • yok valla tık yok hala starting yazıyo pc ye takıyorum görmüyo oooof of
  • benimki pc de görüyo ama müzik dinleyemiorum. pc de görmemesinin nedeni hold tuşu olabilir bi kontrol et istersen!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok pil yenı hold tusu her ıkı yonde de denedım ıkı ayrı usb portunda da denedım salak makına o kadar takıp cıkardım bı donanım bulundu der o da yooook....
  • yaa bize kimse yardım etmeyecekmi !!!
    off deli gibi uğraşıorum hırs yaptım gözlerim ağrıdı yaa
  • dur ya kımsenın yardımı sanırım yok yada yardımı dokunacak kişi şu anda forumda değil ama anlamsız ya cok gıcık bı durum hele ben donanım olarak bıle goremıyorum ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.