Şimdi Ara

mp3 çalara virüs bulaşması hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iriver clix 2 mp 3 çalara virüs bulaştığı için olsa gerek şarkı yükleme yapılamıyor. biligsayarımda simgesi gözükmüyor. ne yapmam gerekir. teşekkürler.

• Benim mp4'e de virüs bulaşmıştı bunu şu şekilde çözmüştüm:

MP4'ü pc'ye taktım (aradaki bağlantıyı kurdum) sonra mp4'ü kompile arattim 4tane virüs bulmuştu ve onları temizledikten sonra sorunum çözülmüştü.

Eğer senin sorunda gerçekten virüsten kaynaklanıyorsa eminim sorunun çözülecektir fakat farklı sebepten dolayı böyle sorun çıkarıyorsa işte onu bilemeyecem.

dediğimi bir deneyin bakalım ne olacak,
    hadi kolay gelsin...
  • mp3'ü bilgisayar görmüyor. başka bir mp3'üm daha var; onu görüyor bunu görmüyor. dolayısı ile hiç bir işlem yapamıyorum.
  • cihaz bozulmuş olabilir.
  • donanımsal olabilir başka bilgisayarlarda denedinizmi bir deneyiniz eğer ondada görmüyorsa ya değiştireceklerinden eminim..
  • Hocam clix2 ye reset atılabiliyor mu?
    Atılabiliyorsa, bunu denediniz mi?
  • reset attım sorun çözülmedi. cihaz bozuk değil, şarkılar çalıyor şu anda. başka bilgisayarda deneme şansım olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Donanımsal bir arızadır muhtemelen. Virüsten olması çok az bir ihtimal. Çünkü pc görmüyormuş player ı . Başka bilgisayarlarda ve başka usb kablolarıyla denemende fayda var.
  • şöyle söyleyeyim. bilgisayara da virüs bulaşmıştı. format atana kadar görüyordu. format atınca görmememeye başladı. bilgisayarada bir takım programların olmamaması ile alakalı
  • Kullandığın işletim sistemini yazmamışsın. Bilgisyarının elindeki iki cihazdan birini görüp diğerini görmemesi donanımsal bir sorun olma olasılığını arttırıyor. Başka bir bilgisayarda deneme şansın olursa,"mesela herangi bir internet kafede deneyebilirsin" donanımsal bir sorun olup olmadığı anlaşılır.

Ayrıca aygıtı pc taktığında disk yönetimine girip burda gözüküp güzükmedinede bakabilirsin.
    Başlat --> Çalıştır --> diskmgmt.msc

Farklı usb portlarını denemeyi unutma ve mümkünse sistem güncellemelerini yükle.

Aklıma gelenler kısaca bunlar. Umarım çözersin....
  • başka bilgisayarda denedim. onda görüyor, bunda görmüyor. işletim sistemi çakma xp
  • quote:

Orjinalden alıntı: coupant

başka bilgisayarda denedim. onda görüyor, bunda görmüyor. işletim sistemi çakma xp

Madem başka bilgisayarda görüyor, o makina üzerinden firmware update deneyebilirsin, playerın sitesinde gerekli talimatlar ve yeni versiyon yada senin firmware ile aynı versiyon olması lazım...
  • bende de aynı sorun vardı
  • bugün bilgisayarcıdan benim bilgisayar için önceden oluşturduğu ghost cd'sini aldım. yeniden format attım. şimdi mp3 çaların çalışmaması söz konusu değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.